Sn Mobilmedya nerde konuşulmaya başladı hiç duymadım tşk
Printable View
https://pbs.twimg.com/media/Dm6YNbgXsAE0YA0?format=jpg
Abbas ve damat
ekonomiyi uçurmak için yeni bir uçak daha almış...:kahkah:
Dun 1kg pembe domates alayim dedim 10 TL istediler, gitmeden evvel yani 3 hafta once 6 TL odemistim diye hatirliyorum.
Kedi mamasi en ucuzu temizmama.com'da artik 97 TL
Bitmis memleket :(
Syg,
Döviz üzerinden berirlenen gayrimenkul bedelleri 30 gün içinde TL'ye çevrilecek.Menkul ve gayrimenkul alım satım ile kiralama sözleşmelerinde döviz üzerinden belirlenmiş bedellerin 30 gün içinde Türk lirasına dönüştürülmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
bu düzenlemeyle ilgili kimse yorum yapmamış. döviz hesapları için de bir düzenleme gelir mi?
Kışı düşünemiyorum bile
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank 1M+, günlük 24.00, 35 gün 27.00
Denizbank hoşgeldin lira 22,5% ve dolar 4,5%, avro 1,5%.
ünlü menkul günlük 24.25% min. 50K
stopaj değişikliğinden önce bağlanıp, bugünlerde dönüşü olacak hesapların stopaj oranı nedir? dönüşü olan arkadaş oldu mu?
aktifbank'tan bu hafta veya pazartesi günü şak diye %30'luk bir nkolay bono oranı bekliyorum du bakalım, vedalaşmadan önce son şans veriyorum
ünlü menkul günlük 24.5% min.50k. artık oranlar günlük değil saatlik artmaya başladı:)
Istanbul yeni havalimanı'na otobüs taşımacılığı ihalesi iptal edildi !!!
vakıfbank'ta dolar mevduatı olanlar 2022 vadeli eurobond 18%
amerika'da kereste fiyatları 40% düştü, emlak fiyatları rekor düzeyde olmasına rağmen. En son bu ayrışma 2008 krizi önce olmuştu!
2020'ye dikkat!
reis konuşuyor...dolar 6.37, bakalım nereye kadar yükselecek...
Reis tasarruf yapacağız diyor .
Reis başkan,
Osmangazi,
Avrasya,
Yavuz S.S köprüleri geçiş ücretleri de TL üzerinden mi fiatlanacak....
yani her yıl 18% alıyorsunuz.
Erdoğan: Merkez bankası bağımsızdır,kendi kararını alır
reis israf ekonomisinden üretim ekonomisine geçiyoruz diyor....alkışlıyorlar...nasıl bir memleket olduk anlamadım ki....
ya bismillah reisten salvolar geliyor
Dolar 6.41
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi