BEklentisi bitti çöp seviyesine indi bilanço geldi mi
Printable View
BEklentisi bitti çöp seviyesine indi bilanço geldi mi
Bedelliye kim giriyor
Ben girdim
Ben de baska kim var gorelim laz levo girdin mi sende burda misin
112000 olan piyasada yüzde 3 çıkan piyasada kağıdı yüzde 3 geri basan spek efendi kimse tebrikler çok başarılısın sen git kumda oyun oyna her kimsen sana yanlış öğretmişler borsayı
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hahahah çok komiksin
2,73 e 100.000 lot
2,74 e 100.000 lot
2,75 e 100.000 lot
2,76 ya 100.000 lot
senin yüzer bin lotunada bende 31 er lot gelsin kabiliyetsiz
haikatten sen borsayı bilmiyormuşşun yazık yaa tahta gitmesin diye 4 kademeye 400.000 lot koydun aferim ancak bunu yaparsın elelem almış kağıdı 2 liradan 20 tl yapmış sende malı bol buldun primde yaptıramıyorsun önüne set koydun aferim
bu son hareketinden sonra lotlarımı 3 katına çıkarmaya karar verdim ben 1 beklerim sen 400 beklersin hadi bakalım zararsa zarar 2,50 basmassan spek değilsin hadi 15,06 saat 1000 lot daha bastım alışa
101.111 lot buda güzel 2,77 de küçük görünüyor dimi 0 olmayınca 1 koyunca :whistling:
tahta aslında 600 bin alıcıya 200 bin satıcıda sen satıcılı olsun diye 500 bin lotu bilerek koyuyorsun tahtaya ama hepsi kayda girdi şu an itibariyle amacın belli senin
Rüçhan hakkı hissesi ile eski hisse ne zaman birleşecek?
Ayın 7.diye yazıyor
ben de 3 ü diye biliyorum yani yarın garanti yatırıma sormuştum ama genç biri cevapladı belkide bilmiyordur herif
Parayi a lip Mali vermisler
2/3 gündür hisseyi tutuyorlar.beklenti nedir?bilgisi olan var ise paylaşır ise memnun olurum.
İptal edilen ihale yeniden yayında, 27 kasımda aynı ihale yeniden yapılacak;
İhale Kayıt No 2017/540226
İhale Adı TKABÇY.10 Referanslı, İzmit Körfez Geçişi Güç Kablosu Bağlantı Projeleri
İhale Türü - Usulü Yapım - Açık
Kısmi Teklif Verilemez
İhale Branş Kodları (OKAS) 452322001, 45317200
İhale Onay Tarihi 25.10.2017
İlanın Şekli İhale İlanı
İşin Yapılacağı Yer •Hersek Ek Çukuru - Dilovası Ek Çukuru Denizaltı Kablosu; Yalova-Kocaeli, •Gebze GIS - Dilovası Ek Çukuru Kablosu; Kocaeli, •Diliskelesi GIS - Dilovası Ek Çukuru Kablosu; Kocaeli, •İzmit Körfez Geçişi Interface Noktası - Hersek Ek Çukuru Kablosu; Yalova
İhale Yeri - Tarihi - Saati Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ticaret Dairesi Başkanlığı, Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2, ABCD Blok Giriş Katı, Sefer KUL Satınalma ve İhale Komisyon Başkanlığı Toplantı Salonu Çankaya/ANKARA - 27.11.2017 10:00
İhale Durumu İhale İlanı Yayımlanmış
KAP :
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından düzenlenen 07.11.2017 tarihli "TKABÇY.8 Referanslı, Çağlayan GIS TM - Etiler İnterface N 380 kV, 2000 mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi Yapım İşi " ihalesine Şirketimiz tarafından bugün 44.860.928,00.- TL teklif verilmiş olup, vermiş olduğumuz teklifin ihale kapsamında verilen teklifler arasında ikinci sırada yer aldığı bilgisi edinilmiştir.
İhale makamı TEİAŞ â€˜ın ihale konu iş için teklif verenler arasından kiminle Sözleşme yapacağına dair değerlendirmeleri devam etmekte olup, gelişmeler ve ihale sonucu hakkında bilgi edinildikçe Kamuyu Aydınlatma Platformundan gerekli duyurular/güncellemeler yapılacaktır.
Hes kablo kayseri
1- Baylar bilanço ne zaman
2- hes kablo körfez isi için yeterli mi
3 - satılamayan pay tutarı 162000 tl yani x3 tl den 486 bin tl pay satılacak ki bi şey ifade etmez benim korkum hakim ortağın kendi bedelliye katılmaz hepsini de borsada halka arz gibi bi adilikle ortaya salarsa diyeydi olmadı iyi demekki çok kalitesiz değiller az kalitesiz olabilirler
5 milyon kar var, yarın zıp tavan 3,21 biraz gevşer 3,16 ya kadar sonra 3 tavan daha, 5,50 den vedalaşır bu fakiriniz....
PRKAB Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 4676882 Yıllık Değ%:-60
Bu nedir 25 milyon yönetim 33 milyon pazarlama gideri herkes spk ya mail atsın yazılı şikayet lazım kar kaçırma açık açık bu adilikle bence asla tavan görmez zaten 1 tl lik hisseyi 2,39 a sattılar kendileride %84 odedi yıl sonunda 70 milyon yönetim gideri yaz verdiğini tırtıkla
150 milyon sermayeye 870 milyon satışa 633 milyon varlığa 5 milyon net kar
bu tablodan tavan bekliyorsun haa, ilginç laz levo doğrusu ilginç isminden daha ilginç
Baylar bu kağıt 2. bir sngyo yani her yanından kar fışkırıyor mal varlığı piyasa değerinin çok üstünde ama kar kaçıran ve kimseye zırnık koklatmayan dürüst olmayan bir şirket dürüst olsaydı su an 7 tl de en az bulunurdu bu 7 ye gidecek değil bu tarz şirketlere hicbir kurumsal yatırımcı gelmez gelmediği için böyle 30 kuruş aşağı 30 kuruş yukarı oynar ,yukarı gitsede ne kadar giderse gitsin piyasa koşullarıyla değil spek öyle istemiştir nokta değil mi laz levi , pardon levo
bu kagida yazan bile yok ne nemrut kağıt bu kardeşim
İlginç bir sessizlik var.
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçek değerinin çok altında işlem görüyor mutlaka gerçek değerini görecektir ytd.