normalde brtü takas koşulları uygulanacak diyor, Kredili Satış zaten yoktu, açığa satış yoktu sanırım tek farkı normalden telefonla al sat yapılabilecek olması yanılıyor muyuz?
Printable View
normalde brtü takas koşulları uygulanacak diyor, Kredili Satış zaten yoktu, açığa satış yoktu sanırım tek farkı normalden telefonla al sat yapılabilecek olması yanılıyor muyuz?
erzen1971 ve ercan hocamda forumda bildiğim eskilerden :) çıkarken yarısını boşaltmıştım bakalım neler olacak ona göre geri tekrardan mala gireriz.
Ufukta 3.60 var test edilmesi gereken ve daha ötesi
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EŞLEŞME 2,58 bakalım nasıl açılacak
Arkadaşlar hiç kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Ama
yaklaşık bir yıl oldu yapılan işlemleri kendilerinin yaptıklarını düşünüyorum.
emirlere baktığımızda dediğiniz doğru kademeler 1000-2000-3000-2000-2000 :) ama aşağısı çok berbat 17000 lot var tabana kadar
internet üzerinden emir alıyor sanırım tek müeyyide aldığını aynı gün satamamak olmuş bu da hoşuma gitti :)
gün içinde dansözlük yapmalarını engelledi.
satışa yüklü miktarlarda hisse koymaya korkuyorlar.
belki birileri süpürür.
bence artık son tangolarını yaptılar
Bizim speğin götü başı hala ayrı oynuyor 3 dk. Da 10 kademe nedir ya mall
Tüm gün arazide idim endeksi güzel vermişler ama hisse taş gibi durmuş idgyo dan beklenmeyen hareketler :) gördüğüm kapanışta 3000 lot civarında bir satış ile 7 - 8 kademe düşmüş çok sığ kağıt satış kademeleri 2,44 e kadar 3500 lot varmı, 2,44 de 4200 lot 2,43 de ise 36 bin lot. Anlayacağın elinde 10 bin lot bulunan biri sıkılıp piyasadan ver dese kağıdı 17 kademe verebilirmiş :)
Kağıt başını yukarı kaldırdı bir daha zor iner. bu endeksin sağlam kağıtlarından olacak 9 Mayıs'a kadar 3.60 geçebilir gibi geliyor spek akıllı hareket ederse tabii...
borsa bıyığa sakala baksaydı ne keçiler sadrazam ne eşekler padişah olurdu adamlar şimdilik hisseye sahip çıkıyor nasiplenen nasiplensin paranın dini imanımı var..
2 günlük volatiliteli hareketten dolayı 15 günlük brüt takasa alındı hisse bugün kozal bile canını okudular dalgalanma yüzde 15 i geçti. Flap neredeyse 16 dan 14'e , 14'den 16,50 ye çıktı bu ve diğerleri ne oluyor acaba bizim kağıtta beğenilmeyen neydi?
https://i.hizliresim.com/A1BA1v.jpg
Flapta alındıya 15 günlüğüne brüte [emoji3]hak geçmesin dediler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.50 de duruyoruz bakalım sakin sakin
2918 lot ile 2.48'den 2,61'e oradan 2,56 ya :) birde 5000 lot alım yazsalar herhalde tavan olurduk
ne oldu lan sana böyle tam vbts den çıkarken ne fırıldaklar döndü
bakalım tekrardan yükselişe geçmesi lazım..borsa başaşağıyken yüzüstü bıakmaz inş.
Vbts bitti kaldığımız yerden devam
yine başladı ******** kağıt 18 bin lot ile 20 kademe eksi ramazan öncesi iyi sövdürdüler
Piyasa genel olarak kötü artık zarardan çıkıp nakite geçmeye bakmak lazım
hareketler başladı ama spek aynen devam ediyor devre kesip tekrardan aynı yere geri vites...3 lere yol alması yakın gibi...
Dansözler yorulmuş.
Artık kıvıramıyorlar..
5000 lot ile taban yaptırabilirsiniz kağıda vay be ne günlere kaldık :(
Borsada yalnızlık :) Saat 10:32 itibarıyla
https://i.hizliresim.com/qvqZbW.jpg
2 lot alıştan biri bana ait.
saat 11:20 itibarı ile
çok komik bir durum
Kâğıtta olan varmı alooo uyuduk uyuduk kıpırtılar basladi
Kardeş bu günün takasını atabilir misin.
Ben hala burdayım
https://i.hizliresim.com/0zL92W.jpg
ele ver ele devam :)
lan patron ibinesi hamuduyla mal çakmış...
bence başka hesabına çakmış.
zaten kendide oynamasa işlem olmaz
arada ben alıyorum kanımca kararımca