Anlık alan satanı gören var mı ? Gönderebilirmi varsa ?
Printable View
Anlık alan satanı gören var mı ? Gönderebilirmi varsa ?
BU ARADA KAPANIŞ TAHMİNİM ENDEKSE GÖRE 3,06
:yahoo: ŞAŞIRT BENİ ETKİLE :yahoo:
3 ün altı olsa ne yazar ? Beraber takılıyoruz işte ne güzel. Dışardan ayakta yolcu almasın yeter.
çok zarar ettiler stop çalıştırıyor daha önceden alanlar :d
görende acayip prim yaptı sanar :)
keyfimiz yerinde olsun gerisi hikaye zaten yazılır:)
İlk bilgi bugün konuşulmuş gibi yazdığı için yolladığım maile gelen cevap aşağıda.
Yönetim kurulu üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz ve genel müdür Çağan Erkan beyi CC yapmış Nazlı hanım cevap yazarken.
Sn. Yakup Harmancı,
Bugün herhangi bir yatırımcımız ile görüşmem olmadı. Bu konuda nereden bilgi aldığınız öğrenebilirsek şirket olarak yasal haklarımıza başvurabiliriz.
Saygılarımla,
Nazlı YILMAZ
Mali İşler; Genel Müdür Yardımcısı
DogusTR
Doğuş Center Maslak Maslak Mah. Ahi Evran Cad.
No: 4/7 34398 Sarıyer / İstanbul / TÜRKİYE
T: +90 212 335 28 50 F: +90 212 335 28 99
nazliyi@dogusgyo.com.tr
www.dogusgyo.com.tr
Ben de bunun üzerine yeni bir Mail attım.
“Nazlı hanım merhaba
Bugün diye yanlış bilgi olmuş. Bunun için özür diliyorum. Ağustos ayında böyle bir görüşmeniz olmuş kendisinin hisse.net portalında dggyo topic inde yazdığına göre. Böyle bir konuşma oldu mu ? Bu türden bir konuşma yapmanız mümkün mü ?
Saygılarımla “
Amacım kimseyi şikayet etmek değil. Amacım sadece bu yatırımcı ilişkileri çalışanının böyle bir şey söyleyip söylemeyeceğini anlamak.
Gelecek cevabı yine burada paylaşacağım.
Arkadaşlar
Nazlı hanım beni telefonla aradı. Zaten tüm yatırımcıların bilgisinin kendilerinde var olduğunu söyledi. Telefonuma ulaşmaları mümkün yani.
Dediği şu.
“Benim böyle bir ifade kullanmam mümkün değil. Piyasa karar verir her şeye. Biz en dikkat eden kurumlardan birisiyiz bu konularda. İşimiz çok yoğun hisse fiyatını bile bilmiyorum şu anda inanın.
Zaten Galataport hikayesini biliyorsunuz. Bu nedenle benim hisseyle ilgili yanlış anlaşılabilecek şekilde konuşmamın imkanı yok. Hisse net i bilmiyorum ancak böyle yazışmalar varsa bundan sonra girip kontrol edeceğim. ”
Bu arada yazılı cevap ta geldi yine dediğim yönetim kurulu üyesi ve genel müdür cc de.
Bu arada doğru telefon no: 0212 335 28 74
Yazılı cevabı da şu :
Yakup bey,
Söylediğiniz anlamda bir görüşmem olmadı. Ancak zaman zaman hisse senetlerinin piyasa fiyatlarını yorumlamak hususunda ehil bazı yatırımcılarımız hissenin primli mi/iskontolu mu olduğu hususundan bahsedebiliyorlar. Benim şahsen hisse fiyatı pahalı gibi bir ifade kullanmış olmam mümkün değildir.
Bilgilerinize,
Saygılarımla,
Nazlı YILMAZ
Mali İşler; Genel Müdür Yardımcısı
Herkese iyi akşamlar
Konuşun konuşun. Hiç bu kadar konuşkan ky görmedim. Siz konuştukça alta basıyor
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin sinirin bozuluyorsa emin ol onun da bozuluyordur. Bilerek konuşmadığımız ne malum :)
Al bu kadar da açık oynuyorum kartları.
Buyrun devam edin. Hisse de para da sizin. Ben alışkınım beklemeye. 2 yıl kıpırdamadan beklediğim hissem oldu yine de zararına vermedim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimde ne var zaten biliyorlar merak etmeyin aracı kurumlarla aran iyi ise kimin aldığını ismine kadar gorebiliyorlar😊 speklerin işi psikoloji. Vakti zamanı geldiğinde kimse ne olduğuna bakmazlar onlar bilir zaten nerden ne alacaklarını... Şahsen benim aldığım yer satacağım yer stop um aldiğimda bellidir genelde uyarım kurallarıma uyandığımda dediğin gibi kıpırdamadan bekletirler. Birde bizi. Borsada asla fırsatlar bitmez birisi olmazsa birisini tutarsın ama kaidelerin olmalı ve uygulamalısın... Geceniz iyi olsun ...
Aynen katılıyorum.
1- sasa-prkme-vkgyo-karsan ve asuzu’da al sat yaptım. Karlı çıktım hep. Hiç bir hissede aşık olmak iyi değildir. Yani tek hissede beklemek çözüm değil. Marifet ise hiç değil.
Bunda da hedefim belli. Gelince satar çıkarım.
2- spk kanunu gereği şirket tüm hissedarların bilgisini alabilir. Bu yasal. Mkk nezdinde tutulan tüm gerçek ve tüzel kişilerdeki lot sayısını biliyorlar zaten. Çalı arkasına geçmeye gerek yok yani. Özellikle böyle sığ hisselerde. Komik olursunuz.
3- bizim hissede spek denilen tahta yapıcı kim ?
4- maviserk in yazdığı doğru. Biraz paraya bu bilgiler firma olmasanız bile bulunabilir kötü niyetli broker veya aracı kurum çalışanı birisinden.
5- daldaki armut olgunlaşınca dal armutu artık taşıyamaz. Dal kırılmasa bile armut düşer. Ben armutun düşmesini bekliyorum.
5- yazdım yine yazayım bari. BİST’in gidişatı hoş değil. Trade edene helal olsun bu zamanda.
6- borsada kaybedilen yine borsada kazanılır.
7- azdan az çoktan çok gider.
8- Kel’in ilacı olsa başına sürer. Bizim kel bulsa sürecek ama ilaç yok.
9- parayla saadet olmaz. Her şeyin başı sağlık.
10- adam olana sivrisinek saz. Adam olmayana sazı soksan az.
Hepinize huzurlu,sağlıklı ve kazançlı günler dilerim
Kağıt toplanıyor diyen arkadaşlara gelsin 2.96 yüzüne bakan yok alanı bırak ama toplanıyor kağıt
Hadi bakalım şirket battı herhalde 2.88 gösterdiğine göre geçmiş olsun
haydi geçmiş olsun herkese....
2.85 dostlar yılın dibini de gördük kepenkler kapanır herhalde artık bunuda gösterdiklerine göre kapatıp gitsinler artık
Kendi çalıyor kendi oynuyor birisi
https://i.hizliresim.com/Ma2Woa.png
https://i.hizliresim.com/rJpR3M.png
HADİ HAYIRLI İŞLER :)
Ilk seans alanları satanları gönderebilecek bir arkadaş yokmu :)
https://i.hizliresim.com/ZOp72A.png
du bakalım ne olacak birşeyler dönüyor ama ?
yatırım iş e devretmiş :)
Kimse kalmadı galiba :) iyi ses kesme yapmışlar galiba :cool:
Ben burdayım,maliyetim yüksek,bekleyeceğim,nasip bakalım😒
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.08 kapatması sanırım manidar...
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim maliyetim de yüksek. Zirveden almıştım. Euro 2 liraydı o zaman. Euro zirvesini ikiye katlamadan satmam. Var sen hesapla kaçtan satacağımı. Satamayacağım bu gidişle. :(
Hah. Demirbaş Roark bey de geldi. Tam oldu.
Buradakiler en son pay alım için 3.74 teklif edilen genel kurula şerh koyup ana lotlarını satmayanlar sanırım. Gıcıklar yani.
O zaman 18 kişiden 12 kişi satmıştı yeterli görüp ve yaklaşık 1 milyonunu alabilmişlerdi. Kalanlarda ise 600-700K gibi bişey var sanırım.
Ay sonuna KY sayısında azalma olur mu?
Bakıyorum okuyorum hep aynı isimler.
Arada 2 kişi var. Onları saymıyorum. Onlar zaten biliniyor :) çok açık ettiler çünkü.
Herkese iyi hafta sonları. Maaşlılar dahil 🤣
Ya nescafe gördümde senin gibi kolpacino görmedim işin gücün manyel yazdıklarını okudum her bir hisseye alıcı toplamışsın benim yazdıklarına bak ve oku sadece dggyo hissesine yazıyorum kendini böyle haklı gibi göstermenede bayılıyorum yani senin spege hizmet ettigin ortada kendini kandırma boşuna ama abine şöyle satmayacağım ok