Yansa ne olacak. Güven olur mu bu uğursuz kağıda.. aha kademe düşmüş 11-12 kapatmış uğursuz..
Printable View
Hisse yükseldi yorumlar kesildi paylaşımlar bitti. Ne oldu hetkes saattımı ilk fırsatta.
bir kahraman KV 1,20 ov 1,80 diyor ya bakacaz artık..
Kahramanın bu öngörüsü tutarmı bilmem ama ben 2020 den önce ne olursa olsun çıkmam, sonrası duruma ve hisse perpormansına bakarım.
***HLGYO*** HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Borçlanma Aracı ihraç tavanına ilişkin SPK başvurusu hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yetkili Organ Karar Tarihi 08.07.2017
İhraç Tavanı Tutarı 500.000.000
Para Birimi TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı
Satış Türü Tahsisli-Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi
SPK Başvuru Tarihi 26.07.2017
Ek Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği (VII-128.8) hükümlerine uygun olarak 1 yıllık dönem içerisinde yurt içinde, bir veya birden fazla ihraç yoluyla gerçekleştirilecek, çeşitli tertip ve vadelerde, piyasa koşullarına göre belirlenecek sabit ve/veya değişken faiz oranlarına sahip, kupon ödemeli veya ödemesiz, azami 500.000.000 TL (beşyüzmilyon Türk Lirası) nominal değerli tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma araçlarının halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihracına ilişkin ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır
Kusura bakmayın bu konularda biraz cahilim, ihraç olayı nasıl etkiler hisseyi? Ne anlama geliyor bu ihraç olayı?
IFM için krediyi bulmuşlar....
Sirket finans merkezi projesine 3 yilda 1milyar tl yatirim yapacak.
Sirketin kasasindaki nakiti ve konut projesinden ve kira gelirlerindrn 3 yilda 500 milyon gelir bekleniyor. Ilave 500 milyon yatirimi borclanma araciyla karsilamayi planliyor.
Haberin aciklamasi bu yani bedelli sermaye artisi yada banka kredisi kullanmiyacak.
Yatırım Finansman
Halk GYO borçlanma için SPK'ya başvurdu
Halk GYO, SPK’ya 500mn TL’ye kadar borçlanma ihracı için başvuruda bulunduğunu açıkladı. Şirketin devam eden projeleri için borçlanmaya ihtiyacı olduğu daha önceden bilinmektedir. Ancak, şirketle daha önceden yaptığımız görüşmelerde, sermaye piyasalarında yapılacak bir işlemde, şirketin mevcut gayrimenkul portföyü için yeni ekspertiz raporu düzenlemesi gerektiği belirtilmişti.
Hatırlatmak gerekirse, şirketin İstanbul Finans Merkezi’nde devam eden projesi bulunmaktadır ve İFM projesi mevcut durumda bilançoda arsa değeri olarak durmaktadır (646mnTL). Yapılacak yeni bir borçlanma ihracı, İFM projesi için yeni bir ekspertiz raporu gerektirebilir. Şirketin net aktif değerinde potansiyel bir artışı tetikleyebileceği için, bu gelişmeyi hisse performansı için olumlu buluyoruz.
1,11-1,12 oldu .....çıkamayan hisse düşer derler doğru galiba..
1,10 olmuş lanet uğursuz hisse.. lanet hisse. KV 1,20 olacak diye atladığımız bu lanet hisse 2 ayda 1,13 ancak gördü orada da 2 gün kalamadı uğursuz. 1,10 a dönmüş.. bu uğursuz yüznden neler kaçırdık neler. uğursuz lanet
Borsa da bir düzeltme olsa, bayrağı kimseye bırakmaz.
2-3 gün daha sabır ediyim diyorum, hala burdaysa gerek yok ısrarda, çok hantal belli...
[QUOTE=Laykın;705607]2-3 gün daha sabır ediyim diyorum, hala burdaysa gerek yok ısrarda, çok hantal belli...[/Q
Birde hergün ağlayanlar kağıtlarını satıp ayrılsa daha rahat edeceğiz. Ortada hesap var kağıdın finansal açıdan ve yatırım açısından uçması imkansız bu kağıdın 2018 sonundan önce bir yere gelmesi zor şimdi kağıdı toplama zamanı.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
[QUOTE=START;705698]ben o kada bekleyemem. KV 1,20 olacak dediler diye atladık aptalca.. cezasını da çekecez zahar..
ne biçim kısa vade ise 2 ayı geçti bir cacık olduğu yok..
2 ay önce bu uğursu 1,10 du hala 1 10
vazgeçtiğim akenerji o zaman 1,00 bile değildi bugün 1,20 kafama edeyim
1,09 olmuş rezil hisse.
2 ayda ancak alabildiğini 2 saatte geri verecek neredeyse.
ne uğursuz lanet bir kağıtmış
imdi kalkar biri düzeltme yapıyor silkeliyor döküyor felan gibi laflar eder
15:00 itibariyle 1.09 lara vermeye basladilar. :thumbdown:
[QUOTE=START;705698]
Bence 2018 iyimser oldu zira son roportajinda gnl. md. bile 2019 demisti. Siz onu en iyimser gozle 2020,21 diye okuyun. Kaldi ki bence 2019 a gelindiginde yine hedefi bir 3 sene daha atip 2022 diyecekler. Faydasizin arzindan beri akis bu sekilde cunku ..
Hantal dedik ama al sat yapana %2-3 marj bıraktı 😠
ben bucimi zararına satıp geçtim bu uğursuza kahramana uyduk.. ben sattım 5,66 bucim 1-2 haftaya 6,16 oldu sonra 5,80 e döndü tekrar 6,11 yaptı. sonra 17 kuruş temettü verdi. şimdi 5,87
normal zararımın çıkması için HLGYO 1,25 olmalı temettü trade farklarını eklersen 1,40 felan olması lazım..
bu uğursuz ne zaman olacak 1,4x harun KV 1,20 dedi 2,5 ay oldu misal
Harun trader. Bizim gibi küçük yatırımcı değil adam alıp satacağı yeri biliyor gerektiğinde stop yapabiliyor. Biz ögle değil alıp bekliyoruz. ADAM 10 hisse sôylüyor 7 si gidiyor bize gitmeyen denk geldi. Endeksin cikisiyla butun hisseler gitti izledik. Nasip. Sira bizede gelecektir. Bide yatirim yaparken kimseye guvenme. İnsanlarin ellerindeki mali cikmak icin hisse onermediginin garantisi yok.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
1,12 den olan işlemler 1 lot 5 lot şeklinde..2 milyon lot biter mi böyle
ulan rezil hisse endeks 108 bine gelirken tepki verme 107900 olunca hemen bas aşağıya
twitterda bir tobo var yazmış. nerdesyse artık bu TOBO
Arkadaşar Takaslarda TVS.B 29 M lot almış. Bu TVS.b nedir, bileniniz var mı.
Göster Ltd. Bu cevap mı.
Göster ltf, ekle:)
Bu arada vakıfgyo uçtu ve daha da uçacaktır!
Halka arzı sırasında yabancı payı bilerek düşük tutuldu diye hava atıyorlardı. O zamanlarda yabancı hisse sayısı 30m. diye hatırlıyorum. Aradan bunca zaman geçti ve yabancılar tası tarağı toplayıp çıktılar. Bugünlerde ise yabancı oranı %1.7 olmuş. Bu da geçen haftaki alımlar sayesinde olmuş:)
31 temmuz para girişi
https://i.hizliresim.com/mkZboR.png
31 temmuz para çıkışı
https://i.hizliresim.com/nWodl0.png
TVS.B Takas ve Saklama bankası demekmiş. Yani kısaca Takasbank. Perşembe günü büyük hacimde 29 M lot tvs.b de saklanmak üzere piyasadan çekildi. Dolaşımdan 29 milyon adet hisse şimdilik buhar oldu:))
aha 1,14-1,15 olmuş inanalım mı