[emoji122]
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bingooooo tam isabet
Seviyorum bu hisseyi:)...nereden aldıysam beni hiç üzmedi,yarısı 2.29 tarafımca postalanmıştır,alan hayrını görsün:wave:
Telegram grupları hisseye girmiş yarın yukarı süreceklermiş diyorlar. Ytd.
Desenize bugün 'adese'de "hadise" var.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kafayla rüçhan ları kime satacaklar onu merak ediyorum....YTD
Rüçhanların kullanımı 11 şubat 25 şubat
5000 Lot var ise hesapta 5000 TL olması yeterli midir?
MI 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi gelelim en önemli soruya.
bedelliye katılmak mantıklı mı?
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar bu merete(adese) bedelli girelimmi girmeyelimmi ve girmesek Rüçhan hakkımızı nasıl satarız bilgi verecek arkadaş varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba, yarın normal hisseyi satsak, bir iki gün sonra da ruchani satsak, bu mümkün mü?
Nolacak şimdi.0.525 rüçhan fiyatı. Bu gün kağit aldık bölunmeye yakalandık. Gercek hisse kactan islem gorecek. Avantajlimiyiz degilmiyiz. 10.000 lotu olan ne yapacak mesela. Aydunlatan olursa iyi olur.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dikkatimi çekti baktım!
Fakat endeks kağıdında daha iyi para kazanılıyor!!
Bu patron hisseleri MİLLETİ soymak İÇİN kutulan tezgah gibi!!!
Hep kaçmak zorunda KY!!!
Hissenin fiatı 2 üstüne bölünüş fiatında 1.55,en son bugün 1.60 göstermişti,bugün piyasa inişli çıkışlıydı,inişe pek takılmadı,çıkışada,neyse şimdi ilk gün,bakalım ileride ne olacak,bölünüşe göre 2018 12 oldu,dipte 0.70 -2019...şimdiki dip 1.50-1.80 olma olasılığı mevcut 1.50 desteği çalışırsa,1.50 altına sarkarsa durum meçhul,R-E'ye paralel hareket ediyor,en iyi bedelliyi R adına OLMİP yaptı,4.22 dip tepe 4.50-R 5.97 dip tepe 6.99,yani ikisininde kar marjı yüksek,R ise süper,kapaışları 50'de eşitlendi,bakalım bundada ayni hareketi görecekmiyiz,OLMİP kasım ayından beri yükseliş trendinde,yani 1.60'a göre,bu ise pek atak yapamadı zararda olduğu için,şuda düşündürüyor insanı,acaba iyi bedelli geçirecekmi ?,geçirecekse paralar nereye gidecek ?...neyse fazla kafanızı karıştırmayayım,çünkü benim hesaplarım ince hesaplardır,nerede bir bedelli görürsem oraya dalarım,tabiki dipten,bugün baktım hiç oynak göstermedi E ve R satın aldım biraz.
Bir hissede KY çoğaldı mı orası ağlama duvarına dönüyor ADESE bu durumda şu an ufak bir alım yaptım 1,50 altında alımlarımı hazırladım!
Çünkü manipülatör bezdirmeden hayat vermez bu hisseye!!
İyice düşsün alırız!
Umarım kimseyi üzmez ve ufakta olsa kâr alırız!
Patron hisselerine aman dikkat
2 gündür Info aracı kurumu kullanılmak suretiyle adese satılarak adese-r alınarak ne yapılmak istenmektedir?
ky'nin bedelliye katılması mı hayırlı olur, yoksa katılmaması mı?
Forumda elinde olan yok sanırım ne yaptınız Rüçhanları sattınız mı? 1 TL den aldınız mı?
Elimizde hiç Adese olmasa bile adese-r alıp satabilir miyiz 19 Şubat gününe kadar?
Canını çıkarmadan hisse yükselmez o da 1.00 rakamları gösteriyor
Bekleriz orda gel bili Bili gel
Ruçhan tahtası 18 şubatta mı kapanıyor bilgisi olan var mı
19.şubat saat 18de kapanıyor.SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim tahminim Rüçhanları son güne doğru daha da aşağıya alacaklar, insanları 1 TL den almaya mecbur edecekler. Şimdiye kadar satan sattı gibi artacak diye bekleyenler ya daha aşağıdan verecekler yada 1 TL den bedelliye katılacaklar. YTD
Bedelli oranı
% 100.000000
Bedelli fiyatı
1.00 TL .
Dağıtılacak senet tipi
Eski
Başlangıç Tarihi
11/02/2020
Bitiş Tarihi
25/02/2020
İşlemlerin topluca sonuçlandırılacağı tarih
25/02/2020 Günü Saat 16:00'a kadardır.
Rüçhan Hakkı Kuponu Satışı yapılabilecek son tarih: 19/02/2020
Cemas birden 1.21 cıvarından 1.29 yaptı,bu çok az tınladı 1.51 yaptı...bu her 2 hissede ayni guruplar var,yani Konyalı guruplar.
Bende simdi 10.000 lot AdeseR var. 10.000 tl yatirip. 20.000 lot Adesem mi olacak. Fiyat ne olacak?
Hisse ile birlikte rüçhanın aynı anda hareket etmesi normal mi?
Bolünmeden 1 gün önce aldık. Ertesi gún 0.57 sattik yavruları 30.000 lot. Dun 10.000 aldım 0.47 den. Nerdeyse %20.
TOBO yapmış mış hıssemiz!!
Bu sadece endeks hisselerinde işler bu manipülasyona duyarlı tiplerde işlemez!!
Hiç güven vermedin be adese bana ey vallah bay bayyy
1.50'de direnme mevcut,galiba bişeycikler olacak gibi !!!
Evet,girmediğim hissenin topiklerine yazı yazmam,ayni oranda sattıklarımada,bedelli candır benim için,borsada ne kadar bedelli varsa hepsine katıldım,çoğunluk olarakta hiç zarar yazmadım,takibimde bu olmip,bucim var,bucim bundan kötü gidişat sergiliyor,olsun bizde düştükçe topluyoruz...ytd.
2018 zirvesi 9 tl,bölünmeden önce 20,vah adese,Konyanın göz bebeği idin,ne oldu sana,yoksa hökömet sana mama payı vermedimi...yatırımcıya yazık,bunda mutlak maliyeti çok yukarıda olanlar vardır,bazıları hisse düşer almada inatlaşır,bazılarıda zirve yapar ondada inatlaşır katlıyacak diye,27 senelik borsacılık hayatımda çok gördüm böylelerini,ne ocakları sönenleride bilirim,devamlı belirtirim,beleşe,kelepire yumul,karı gördünmü kaybol...ytd.