Faizler yeniden yukarı yönde kıpırdarsa getirileri mevduat faizlerinin altına düşer o zaman ?
Printable View
23.50 işbankası oranımız
finans ppf 23.70 günlük ..hafta sonu 23.30 idi 3 günlük... bugun daha iyi
Denizbank ppf lerden masraf komisyon vb alıyor mu? deniz ppf alan varmı?
Fil çok düşmüş oranı acaba sebebi ne olabilir 5.25 vermiş dün
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tüm fonlarda düşüş var.
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14 Ağustos 2018 ile 15 Ağustos 2018 tarihlerinde aşağıdaki fonların fiyatlarına bakarsanız bir düşüş görebilirsiniz. Günlük bazda para piyasası fonlarında düşüşde bu fonlarda olmuştur.
AK PORTFÖY İKİNCİ PARA PİYASASI FONU
HSBC PORTFÖY PARA PİYASASI FONU
İŞ PORTFÖY PARA PİYASASI FONU
Bugün derken 14-15 Ağustos'ta hangi fon negatif getiri elde etmiş onu bugün kontrol ettim. Sanırım o tarihte bir özel sektör bonusu ödeme yapmamıştı. O yüzden negatif getiri oldu diye tahmin ediyorum. İstisnai bir durum yani. Çok düşükte olsa özel sektör bonusu bulunduruyor bazı PPF fonları.
Derindere diye hatırlıyorum. Aslında sadece borsa istanbul ve benzeri yerlerde gecelik para satsalar %24 çok rahat sağlarlar.
Yanlış görmediysem bugün bıst repo %24,50 civarında işlem geçmiş...
https://www.finansgundem.com/haber/d...pamadi/1339366
Fiba fondaki getirinin düşüşüne neden olarak SPK'nın yaptığı kesintiyi söyledi. Yarın yeniden normale dönermiş. Hatta diğer fonlarda da bu kesintinin önümüzdeki günlerde olacağını söylediler.
ANL Yarınki Oran MK 23,82
finans 1.ppf günlük 24.20
işbankası oranımız 23.80
FIL oranı ne kadar görebilen var mı ?
Bugün getirisi çok düşük oldu.
ya çok iyi oranlar ben yarın bu fona geçiyorum.
enpara günlüğü 1875 e indirdi.
bu fonda stopaj %10 mu oluyor ?
Ben de bugün girdim anl ye.. biraz geç oldu ama mevduatla eşit getiri olda bile yine de avantajlı sonuçta
selamlar vakıfbank ppf 6 oranını hesaplayan oldu mu acaba ?
QNB FINANS PORTFÖY PARA PIYASASI FONU => Günlük MK:24,20
FİBA PORTFÖY PARA PİYASASI FONU => Günlük MK:24,30 (Dün 20.27 idi, sebebini @Blackhawk48 paylaşmış yukarda)
ANL Yarınki Oran MK 24,15
Qnb 24.16 mk
ortak hesap ile yatırım fonları alınabiliyor mu? deneyen var mı? bazı bankalar olur derken bazıları olmaz diyor.