30 milyon yuro yatırım yapıyor elektrikli oto için ama yerli oto ile ilgili en ufak bir şey duymadım okumadım, o yabancılar çakma yabancı'dır ben inanmıyorum.
Printable View
Şu an yok. Ben Uzuncuyum. Alıp kenara koymuştum. Genelde %50-100 arası çıkıyorum. Şu an %34 teyim. Mevduat faizini düşünürsen oran düşer. Nasip kısmet. Beklentim olası bir haber sonrası 5 üzeri satmak. Birde satıp hangi kağıdı alayım? Şu an 2 lerden geliş grafiğine bakarsan düşüncem pozitif.
Sonuuçta 4 senedir takip ettiğim kağıt. O zamanlar 6 idi. 3.08 maliyet. 5 üzeri bakar 6 da kaçarım. Spekülatif kağıt. PD/DD 1.28.
6 olursa hep beraber kaçarız.. Ben üç ayda %25 kar ile yetinmedim 2 yılı geçti beklemedeyiz.. Endeks iyi gidiyor ama herşey trump un iki dudağı arasında.. Bi yaptırım uygulaması vs. Sonsuz ihtimalde herşey değişir.. Benim şahsintercihim zararlarımı çıkardığım hisselerden çıkınca soda ve/veya asel.. Asel de de zarardayım gerçi maaliyet 25.50 ama.. Siz uzun vade yatırımcısınız her hisse gördüğü en yüksek noktayı orta vadede bir daha görür.. Ne dersiniz?
Y. T. D.
Yani aselse bir zamanlar 47 leri gördü. Elbet çıkacak tekrar oralara diye düşünüyorum
Y. T. D.
Erdim bey yukatıda yazdıklatım bir kısmıda sanaydı. Ama Yatırım Tavsiyesi Değil tabiki [emoji23]
Y. T. D.
Şimdilik beklemeye devam. Bunun ne yapabilmeli aşağı yukarı belli benim açımdan. Orge zamanında iyi kazandırdı. %200 üzeri karla vermiştim. Karıyla sıfır 316 alabiliyordum. Satıp 10 dönüm deniz gören zeytinlik aldım. Bundan öyle bir beklentim yok ama 5 üzeri makul benim için.
Baskıya başladığına göre yukarı atak yakındır. Bu seansta bile yapabilir.
Bugün full baskı altında geçecek anlaşıldı.
4 ün altında kapatması hoş olmadı sanki..
Y. T. D.
Şubatta açıklayacağı bilanço öncesine kadar buralarda 4 üzeri oyalansa iyidir.
Topik kapanmasın yazayım bari.. Hiç ses soluk yok hissede.. Ya da sadece ben mi kaldım K.Y. Olarak
Y. T. D.
borsanın en karaktersiz hissesidir ...3 ay taşıdım bu kansız yüzünden dünya kadar fırsatı kaçırdım...bir daha bulaşmak mı Allah belalarını versin...kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah..zararla çıktım
şimdi izliyorum adamlar tam düzenbaz olmuş alış ile satış arasında 3 kademe var..şimdi de böyle çarpacaksınız küçük yatırımcıyı...
Borsa %1,5 düştü bu yüzde 5 adi kağıt
Y. T. D.
Panik yaptırmaya çalışıyor.Daha operasyon bitmedi.
Panik yaparak kağıt satmadım daha.. vakit var bekleriz..5.46 da veririm belki elimi öperlerse.. Yada mezara götürürüm. Vasiyetimede 20 den önce satılmayacak yazarım [emoji23][emoji23][emoji23]
Y. T. D.
Tabana gitmezse namerttir.
Dur bi devre kestirsinde bakalım ne olacak..
Y. T. D.
Hacimsiz düşüyor..citi ilk 5 kurumda yoktu sabah baktığımda.. Alanlarda da gözükmüyor ama şimdi saklama dağılımında gözüküyor ilginç..
Y. T. D.
Marbaş ve İnfo yatırım ne zaman tahtaya girdilerse hisseye tecavüz ettiler...bir tahta nasıl *** edilir kitabını yazıyorlar..bir günde bir babayiğit gelerek sizi *** edecek...Y.T.DEĞİLDİR
https://resmim.net/f/7Exugi.png
9 Aralık 9 ocak bir aylık takas değişimi . y t d
https://resmim.net/f/QliEqT.png
dünki pasta
https://resmim.net/f/b37Eex.png
saat 13 50 de olan bugünün pastası