Bunlar tam kumarbaz 8 kademe birden düşüyor
Printable View
Bunlar tam kumarbaz 8 kademe birden düşüyor
Diğerleri tavan bu neden bu kadar bastı YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galip öztürk ilk defa yakıp yıkmadan tahtadan çıktı.
Bunu neden baskılıyor ki
Alıcı satıcı kim arkadaslar?
Syn cefaks?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...571ffc5400.jpg
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
metro açığa mı satmış şimdi. eksi olarak görünmekte. -3,1 milyon.
yo. bu açığa satış değil. direkttt satmış galip.
acaba oyunu bitirdimi. etyat ve eukyo ile ters köşe yaptı.
yoksa oyun yeni mi başlıyor
eukyo ve atyat a girmiş. demek bu 3 tahta da operasyon başlamış.
Niye kap'a sattim diye bildirimde bulunmadi acaba? Daha once her aldigini bildirmisti
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euyo da 1milyon 130 bin lot açık yapılmış
İnşallah tekrardan 1 50 seviyelerini görürüz YTD
Metro kaç gündür toplamıştı demekki amacı vur kaçmış denebilirmi
Metro (Galip) tamamen boşaltıp çıkmış maharetle, yarın bizi ne bekliyor peki şimdi?
Metro tamamen çıkmış.
KAP açıklaması:
"05/07/2017 tarihinde Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.(EUYO) payları ile ilgili olarak 1,01 -1,02 TL fiyatından 699.375 adet alış işlemi ve 1,02 – 1,10 TL fiyat aralığından 3.886.206. adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 05/07/2017 tarihi itibariyle % 0,00 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir."
Bundan sonrası için ne olur acaba?
Galip bu kari realize etmek kestirmek çok önemli adami ihyada eder rezilde eder.
Metro ykgyo dan çıktı eukyo ve etyata girmiş,euyo yu geçenlerde topluyordu tamamen boşaltmış, yalnız ykgyo dada tamamen satıp sonra yine alıma geçmişti,metro yatırım sağ gösterir sol vurur,sol gösterir sağ vurur, sağmı vuracak solmu vuracak derken aparkat vurur sağdan soldan vurur
Adamın feleğini şaşırtır yukarda yakalarsa
Eğer galip sattıysa bu kadar lotu kim aldı acaba galip diğer hisselerdeki gibi diğer hesaplarından almış olabilir mi YTD
Olabilir bu galip. :)
Ytd
yarın bedelli spk dan onaylanır büyük oranda.bu haberden önce metro elindeki vererek bedeliyle girmeyeceğini göstermiş oldu.yarin ola hayrola.ytd
Bende şans kadı kızında yok arkadaş,Tam 1.10 yazıp gönderiyordum ki 1 saniye sürmedi tek tuşla 9 kademe birden düştü. Ne olduğunu anlamaya çalıştım işin içinden çıkamadım. Bu kadar malı tek tuşla 9 kademe birden vermesine spk nasıl oluyor da izin veriyor,çözemedim yazık bu millete.
Cuma günü satın alacağını bildirdi. Şu an bu haberi hiç bir yerde göremiyorum.
bu işler kahve muhabbeti değil spk ya başvurdu onay bekleniyor Galip Öztürk'ün şirketi metro bu ve diğer 2 şirlkete talib bunu defalarca kapta kararlılıkla açıkladılar,var sayalım yalancılar hile baz güvenilmezler hissenin raporlarında nominal değeri zaten1,27 civarı,bu gün olan satış spk'dan haber uçuran olamayacağına göre haber düşerse bu hafta onaylanırsa hissedarın çektiği çile biter, ve Metro gurubu zan altında kalmaktan kurtulur.Zaten hisseye defter değerinden talipler!! spk onayladığında zaten alıcı hazır.Bu gün satmış,yarın 2 gün alsa ne olur ! ne kaybeder..Maksadı milletini soymak değilse bu şirketleri alacak ve spk dan haber çıkması çok uzadı. o da diğer şirketlerin fiyatlarını uygun gördü aldı sattı yarın bunu almayacağı ne malum!!? ümitsizlik iyi değildir,insanı yer bitirir.Hayırlı geceler vede yarınlar.Şunuda unutmamak gerekir piyasa tarihi zirveleri kıra kıra gitti bu hisse piyasaya dolara tl ye göre zaten yerlerde.Bu zulüm bitmeli buna çanak tutanlarda biraz biz küçük yatırımcıları vicdanen düşünmeli...
satış onayı beklenen şirkette bedelli yapmaya gerek görülmez bana göre! alan şirket ister yapar ister sermaye koyar kendi artırır.spk dan beklenen ve uzayan haberin düşmesi,bu olaylara sebep zaten.Talip belli fiyat belli,şirketle anlaşılmadan talipte olunmaz.isteyen parasınıda hazırlamıştır artık,herşey yasal,onay için niye bu kadar bekletilir anlamak mümkün değil.1,40-1.50 maliyetli nice küçük yatırımcı arkadaşlarda vardır,onların üzüntüsünü tahmin edebiliyorum,İnşallah tez zamanda bu girdaptan feraha çıkarlar.
Final masası burası olacak.
Dün aslında satmadı emanete bıraktı.
Diye dusunuyor insan
Ytd hic degildir.
Bunu götürmeden her şey boş,herkes biliyor
Derinlik gören varmı alıcı kim?
İnşallah eukyo tavan olur belki bunada faydası olur
alan satan kim atacak yokmu
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07061549299992
Arkadaş 13 milyon işlem hacmi var, hisse yerinde sayıyor, bu nasıl iştir?
Bu niye geri kaldi digerlerinden? Galip bunu topluyor diye girdik, digerleri aldi basini gitti bu yerinde sayiyor hala
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün Sonu Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07061859545059