Eski ülkücüler
https://www.facebook.com/MustafaKema...TIxMzcxOTAyMw/
Eski ülkücüler
https://www.facebook.com/MustafaKema...TIxMzcxOTAyMw/
Bu tilki haberini beğendim. Alman atasözü derki, Venn der Fucks predigt, so nehmt di Ganze in Acht. Yani, tilki vaaza başladığı zaman kazlara dikkat.
Kaset icat etseniz de seçilecek bence bimamuda kalkmayı deneyin belki olur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aç tavuk kendini darı ambarında sanır... Mansur 'un sahteciliği patlamasa da, kazanacağını mı zannediyorsun... Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarihinde ilk kez, YSK üyelerinin görev süreleri neden uzatıldı?
YSK, her bir il ve ilçe için kaçar pusula bastırdığını resmen duyurdu mu?
Yoksa, sadece toplam basılan sayıyı mı verdi?
Örneğin: Beyoğlu ilçesinde kaç kayıtlı seçmen var, Beyoğlu için kaç adet pusula bastırıldı?
https://pbs.twimg.com/media/D1ijjbeX0AAJSo3.jpg
Fazladan fazladan bastırmışlardır...Önlem için :he: Gerekirse diye gece yarısı...:he:
son taksim de ki ezan olayından sonra cumhur ittifakının oyunu yüzde 9 daha artmış... millet ittifakın bu din düşmanlığını hala çözemedim... tam bu fırsatı değerlendirmeleri lazım dı.. ezanı ıslıklayanları bizde kınıyoruz deseler kazanırlardı.. cumhur ittifakının oyu yüzde 60 nın üzerinde gorunuyor
hahahahahaha ne zaman oya devşirdiniz lan
kemal kılıncdaroglu nu göreve bence rte chp nin basına getirdi :)) bir muhalefet lideri acık acık akp nin oyu artsın diye uğraşıyor ve başarıyor.. helal olsun kemal bey
bu taksim olaylarından sonra insanlar acayip etkilenmiş … cumhur a cok büyük ekmek verildi.. büyük tuzağa düştüler.. tuzağa düşmüşssün .. sende kınasana ezana sövenlere...
bizim insanımız dinine milletine bayrağına söveni affetmez... taksim olayınıdaki kişileri kollayanları kınıyorum
imam mı seçiyoz ?
çöpleri kimin toplıyacağını mı ?
Ferman Efendi de "Ben tarafsız, objektif yorum yapıyorum" ayaklarına Akp propagandası yaptığına göre bugünlük dağılabiliriz
Dağılın bakem....
Sen Ezan-ı Muhammedi oy/siyasi emellerin için kullanabilecek kadar aşağılık birisin Ferman efendi
Ar/edep/hayadan zerre miskal kalmamış sizde
Ar damarın çatlamış senin Ferman efendi
Benden söylemesi
defol lem burdan
sana saygıda yok başarılar da
yahu hani demokrasi … sizin yazdıklarınız kalıyor.. bizimkileri siliyorsun..
Devam edsinler.
Yaptıkları satmak ve batırmak zaten iktidar değişmeyecek.
Taş taş üstüne koymadılar.
Süriye lileride vatandaş yaptılar.
Elde avuçta ne var verecekler akp iktidarına gene doymayacak.Aynı jet fadıl,feto,yibitaş,endüstri holdig,ihlas vb devam.
Battı balık yan gider.
Kubilay tamam da.. bunlar sizin ezana sövme hakkı verir mi... sizinkiler böyle ezana dine sövmeye devam ederse kimse oy vermez size
tengri bu din düşmanlığın neden.. neden ezana sövenleri kolluyorsun
sizin yaptığın anket chp nin parti merkezinde yapılmış gibi... millet te gidin sorun … neden bu ekonominin kötü gidişinde bile size oy vermiyorlar
Kubilay Türk milleti sizinkilere oy verir mi... gitsinler dine ezana sövsünler .. sizinkiler gitsin sövenleri kollasın … görmüyor mu millet
Belliki çoluk-çocuk...Engelleyin gitsin :he:
Ben izmir de yasıyorum … izmir in chp liler geldi bize .. acık acık başörtüsü yasağını geri getireceğiz diyor... ben bunlara oy verir miyim
ereglitupras millet sizi engellemiş uyan
varlık kuyruğu nasıldı bugün ?
30 tane iletiyi yazıp forum veri tabanını boşa şişiriyorsun hacı ferman.
Ezan konusundan zorlama malzeme çıkarmaya çalışacak kadar küçüldü akp. tv deki şakşakçılara baktığında sanırsın cami bombalanmış .tamamen anlık gelişen insani bir olayı abarttıkça abarttınız. Bu ülkede kimsenin ezanla eşarpla problemi yok bu konudaki siyasi popülist söylemlerle bir yere varamazsınız milletin gündeminde ekonomi var eğitim var suriyeli var. Mahalli yerel lokal yöneticiler seçiyoruz .bu ülkenin bekası bir şahsın alacağı Oya endexli olamaz olmamalı bizi başka kimse yönetemez yapsa yapsa bu yapar bizden başka adam çıkmaz demeye getirilen anlayış bu millete en büyük hakarettir. bu milletin gelmiş geçmiş tek lideri Atatürktür.Kendinizi çok kasmayın herşey olacağına varır.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çal çırp talan et benden başka yok de.
O zamanda o dindarları sorgularım ben.
Bu ülkede hiç kimse ezana laf etmez ettirmez. Size bundan ekmek cıkmaz.
17 yıldır sizi kekle kandıranlar. Sadece sizi kandıracak ezanı ıslıkladılar söylemi ile.
Ben ezana saygısızlık yapanları kınıyorum,adalet karşısında hesap vermelerini istiyorum. Peki sen kendini yüce Allah ın yerine koyup Sivas ta adaya oy isteyen eski mili eğitim bakanı için ne diyorsun ya da kendilerine oy verenlerin hesaba çekilmeyeceğini söyleyen Urfa milletvekili hakkında. Ben onların insan bile olmadıklarını düşünüyorum,ve onları Allah'a havale ediyorum.
Ne çok istiyorsunuz değil mi CHP dine/diyanete/ezana küfretsin diye?
Etsinde ordan oy devşirelim istiyorsun değil mi?
Ucundan acık küfür etsinler ezana istiyorsunuz değil mi?
Ne işinize gelirdi değil mi seçimlere 17 gün kala?
Üzgünüm hayvan terli yemez
Hadi başka kapıya
sana saygıda yok başarılar da
Millet/herkes biz ezanı protesto etmedik diyor
Akp liler :"Yok yok etmişinizdir,haberiniz yokdur sizin" diyorlar
Utanmasalar bi ediverseniz fena mı olur diyecekler
İşlerine öylesi geliyor çünkü
Bu sefer muhalafet dik durdu,zıpçıktılar çıkmadı içinden (Bedri Baykam bile aykırı birşey demedi yaw o kadar yani :cool::bravo: :wave::whistling:)
Hep bir ağızdan ;Yok öyle bir olay dediler
Hayvan terli yemedi
saygılar/başarılar
Sabah biri yazmıştı british sanırım...maç sırasında ezan okunsa ve hakem o sırada hatalı bi karar verse...seyirciler de ıslıklasa :he:
Temel Karamollaoğlu'ndan çok sert eleştiriler: Vatana ihanettir !!!
https://www.mynet.com/temel-karamoll...r-110105032991
Ahlaksiz dintüccarlığı derdindeki yaratıkları adam yerine koyup cevap yazmayın