2017 den beri tutuyorum hedef büyük, al sat ile uğraşıp %1-3 kazanacağına, uzun vadeli düşünerek %300-500 kazanıyorum. Sabır işini öğrendim, birkaç hisse sayesinde, yani al ve tut. Yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
2017 den beri tutuyorum hedef büyük, al sat ile uğraşıp %1-3 kazanacağına, uzun vadeli düşünerek %300-500 kazanıyorum. Sabır işini öğrendim, birkaç hisse sayesinde, yani al ve tut. Yatırım tavsiyesi değildir
Ben de kalsın yanlış yönlendirmek istemem.
Ben riski çok seviyorum, para 3-5 yıl lazım değil ve düşük hisseleri hedef alıyorum tabii ki karlı şirketler, bilişim finansal yeter bana
FONET günlük
https://i.postimg.cc/yNfTQdrQ/fonet.png
Daha bir hafta önce 3 liraya bastıkları kağıdı 8 liraya getirdiler... Bravo böyle oyunculara...
Umarım yurtdışından da 3-4 milyon euro luk ihale alır da, 20 leri görür. Bakın sanırım bu tepki ihale ve devamlı kar algısı için olsa gerek. Sabreden kazansın YTD.
Açığa satış kredili işlemler yasağı gelmiş hayırlısı. ytdir.
Yazacklar şimdi düzeltme yapıyor. Gap bırakıyor flama dikiyor bla bla bla...
Tek kelimelik bir özeti var bu duru durumun ama neysee.. O kadar uyarıya rağmen çağrılar milleti.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cefaks hocam paylaşmış ne güzel, yabancıların elinde veya yerli birilerinin elinde bayağı lot var. Topluyorlar bol bol, hedefleri büyük demekki. Paniğe kapılmamak gerek ama geç kaldım sanırım yazmak için. YTD
Böyle bir düzeltme gerekliydi. Hissenin bulunduğu sektör ve yaptığı işler gelecek vaadediyor. Teknik olarak sindire sindire gitmesi daha doğru.
Maalesef düzeltme demek, KY yi paniğe sokup, yüksek maliyetli hisselerini alttan almak demek herhalde 🙂
mal yediriyorlar
tabana az kaldı ha gayret.
işlem hacmi artarken ağırlıklı ortalama düşüyuor.
almayın ellerindeki malı boşaltıyorlar.
alıcı bulamasınlar tekrardan eşşek gibi yükseltecekler
Teknoloji alıyorlar
Yabancılar şimdilerde teknoloji şirketlerine yöneliyor. Bu şirketlerin piyasa değeri ağırlıklı olarak 500 milyon TL'nin altında.
Piyasa değeri 256 milyon TL olan Fonet Bilgi Teknolojileri hissesinde bu yılın başında yabancı payı bulunmazken gerçekleştirilen alımlarla birlikte yüzde 40'a çıktı.
Piyasa değeri 111 milyon TL olan Link Bilgisayar da yılbaşında yabancı payı yüzde 0,16 seviyesindeyken şimdi yüzde 24,41. Piyasa değeri 588 milyon TL olan İndeks Bilgisayar da yabancı payı yılbaşında yüzde 43,25 iken şimdi 62,93.
Piyasa değer 226 milyon TL olan Kafein Yazılım'ın yılbaşında yabancı payı yüzde 1,49 iken şimdilerde yüzde 16,15 seviyesinde.
Aynı şekilde piyasa değeri 237 milyon TL olan Datagate Bilgisayar da yabancı payı yüzde 4,84 seviyesindeyken yüzde 18,17'ye yükseldi.
Gördüğüm kadarı ile bu hisse de pek küçük yatırımcıda yok.Küçük yatırımcının az olması olumlu.
Yabancılar alıyorsa sorun yok.Bakalım yıl sonuna kadar alımlarına da devam edeceklere mi?
En kısa süre içerisinde kağıdın toparlayıp yükselişine devam edeceğini düşünüyorum.
Belli bir süre 6-6,50 arasında takılır bence
N'oldu? Anlayabilen var mı?
Ara sıra böyle çılgınlıklar yapıyor... Bir şey olduğu yok yani
Adamsın reis
Çok iyi gidiyor zirveyi zorlayacagini düşünüyorum.Urfadan iyi haberler var gibi, bekliyoruz.O zaman ¹ ay buradayız
Urfa derken, Sayın Angryson ?
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayısız ihale sonucu bekleniyor ,Arnavutluk sağlık bakanlığı, Antalya Siirt Ankara ,Antalya,Urfa ....çoğunda en iyi teklif veren şirket.
Birleşmiş milletlerdede sanırım bir ihale vardı.
Bugün ikinci devre kesici de gelirse cümbüş var demektir [emoji111]
Şanlıurfa ihalemiz hayırlı uğurlu olsun
Demek ikinci brüt takas uzaklarda..