Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.
Mustafa Kemal Atatürk
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Printable View
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.
Mustafa Kemal Atatürk
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Milli Savunma Bakanı Akar: "Şehitlerimizin tek damla kanı yerde kalmadı, sevdiklerinin gözyaşlarının hesabı soruldu, sorulmaya devam edilecek."
Akar: "(Ankesörlü telefon soruşturması) 3 bin 703 kişi ihraç oldu, 6 bin 486 Türk Silahlı Kuvvetleri mensubunun adli ve idari işlemleri devam ediyor."
Akar: "FETÖ'den temizlendikçe güçleniyoruz. Kalanlar büyük samimiyetle kendilerine verilen görevleri büyük bir heyecan, aşk ve şevkle yapıyor."
Akar: "(FETÖ ile mücadele) Şu ana kadar 15 bin 621 kişi TSK'dan ihraç edildi. Bunların 358'i çeşitli aşamalardan sonra silahlı kuvvetlere döndü."
Akar: S400'ler ekim'den itibaren kullanılacak-aa/cnn türk
*akar: (abd ile s400 gerilimi) iyi niyetle aşmaya çalışıyoruz-aa/cnn türk
Okuyunuz.
Başta akp liler okuyabilir.
Bir Burhan Kuzu bombası da benden
Tarih: 29 Mart 2016İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti, emniyette verdiği ifadesinde öyle iddialarda bulunuyor ki ayrıntıları dudak uçuklatan cinsten.Zindaşti, arkadaşlarıyla alem yapmak için kadın bulması için birini arıyor. Aradığı kişi kendisini Aliye Uzun'a yönlendiriyor ve numarasını veriyor. Kadınlar geliyor... Zindaşti polise verdiği ifadesinde Aliye Uzun'un kendisine, "AK Parti Beşiktaş Kadın kollarında görevliyim, benim Ak Parti'de çevrem var" dediğini aktarıyor.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...en-51056yy.htm
Halk TV : Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kaleme aldığı yazıda kadın yürüyüşlerine katılanlara yönelik tepki çeken ifadeler kullandı.
Dilipak, “Bizde 8 Mart 2016’da ‘Feminist Gece Yürüyüşü’ ile önce feminist gösteriye, ardından gay ve lezbiyenlerin, fahişelerin sokaklara çıktıkları bir gösteriye döndü. Bunların aile diye bir meseleleri yok. ‘İffet’le dalga geçiyorlar, fahişelikten yanalar. Bunu özgürlük olarak görüyorlar” diye yazdı.
Burada rumenigge diye biri vardı bu Dilipak denen adama övgüler yağdırırdı ..
“Oğlumun adı Recep Tayyip ama bundan sonra AKP’ye oy yok”
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/o...ok-226095h.htm
akp demiyor hala akparti diyor şahıs haber başlığı yanlış olmuş.
Birde ben düşünüyorum düşünüyorum ak nereden çıkıyor diye.
Örnek İYİ PARTİ var.Hakaret için İP diyen var.
Eeeeeeeeeeee ne var bunda miye alınayımki?:Sad:
Dow yatırdı, Dax fi$ini çekmekle me$gul reJ0 h0ldings'İnİn..
Kraliçesi ve arab u$$aklarıynan az biraz da yahudi dev$irtmenin mal mal seyredi$leri e$liğinde..
Çoh şükür, çoh güsel..
Putin'İn umuru bi yere kadar zati, İran göbek atmakta perde arkası, Afgan zati $a$kın, vesaire vesaire..
Anadın mı bi$e Ysk b0$kanı, yani sen ne annadın bu i$lerden..
31 olmamış yahu ya düz 30 ya 32 diyin ne o 31 ayıp olmasa 69 diyeceniz:)
Pekcan: Fahiş fiyat özellikle istanbul hallerinde var-cnn türk
*pekcan: (hal yasası) çalışmalar bitti-cnn türk
*pekcan: (hal yasası) %23-30 zaiyat var, bunu önleyceğiz-cnn türk
*pekcan: (market denetimleri) denetim piyasada denge sağladı-cnn türk
*pekcan: (perakende yasası) markette yöresel ürün satılacak, üretici markası ile ürün verebilecek-cnn türk
*pekcan: Türkiye, abd'nin tercihli ticareti sona erdirmesi sonrasında ek 63 milyon dolar gümrük vergisi ödemek sonunda kalacak"
Norveç varlık fonu'ndan petrol üreticisi şirketlerin hisselerini çıkarma kararı aldı -
THYAO da kafa göz yara yara gidiyorlar
May: Eğer Brexit anlaşmamı milletvekilleri reddederse ne olacağını kimse bilmiyor
May: AB'den ayrılmalıyız
iyi gemçirdiler valla...emenike....:vk::vk:
ASUZU
bu kadar zarar da kaat % 8 yukarıda
konya karton egeen gene bugün bedelsiz numarası çekiyor:28:
mahallemizde namlı bir özel okul var... ben de yakın kafe lerden birinde oturuyorum..
çocuklara bakıyorum...
İSTİSNASIZ HESİ MARKA GİYİYOR..AYAKKABI MONT.. BOT...
ELLERİNDEKİ TELEFONLARI SAYMIYORUM
*abd'de şubat'ta tarım dışı istihdam 20 bin (beklenti 180 bin)
*abd'de şubat'ta işsizlik oranı %3,8 (beklenti %3,9)
*abd'de şubat'ta ortalama saatlik kazançlar %0,4 veya $0,11 ile 27,66 dolar, yıllık %3,4
Brent Petrol 64,75 -1,55 -2,34%
Ham Petrol WTI 55,37 -1,29 -2,28%
bugün buna takmışlar
Abd'de işgücüne katılım oranı şubat'ta %63,2 oldu, beklenti %63,2
ABD'DE ORTALAMA SAATLİK KAZANÇLAR ŞUBAT'TA AYLIK %0,4 ARTTI, BEKLENTİ %0,3
ABD'DE ORTALAMA SAATLİK KAZANÇLAR ŞUBAT'TA YILLIK %3,4 ARTTI, BEKLENTİ %3,3
ABD'DE İŞSİZLİK ŞUBAT'TA YÜZDE 3,8 OLDU, BEKLENTİ YÜZDE 3,9
ABD'DE İŞGÜCÜNE KATILIM ORANI ŞUBAT'TA %63,2 OLDU, BEKLENTİ %63,2
ABD'DE TARIM DIŞI İSTİHDAM ŞUBAT'TA 20 BİN ARTTI, BEKLENTİ 180 BİN
dolar bi zıpladı gene geri geldi
tspor u sıfırlayacaklar herhalde
tarım dışı istaihdamda ki artış oranı çok düşük kalmasına rağmen iş gücüne katılım oranının beklenti doğrultusunda gelmesi tuhaf beklentilerden birind ehata var:)
Tarım dışı istihdam 20 bin ile 17 ayın en düşük seviyesine geriledi
Tarım dışı istihdam 181 bin beklentisine karşın 20 bin geldi ve bu rakam Eylül 2017'deki -33 binlik rakamdan sonraki en düşüğü oldu. Ocak'ta 304 bin olan veri 311 bine yukarı yönlü revize edildi.
Ücretler aylık %0,3 artış beklentisine karşın %0,4 ile beklentileri aştı.
Ücretler yıllık %3,3 beklentisine karşın %3,4 ile beklentileri aştı.
İşsizlik oranı %3,9 beklentisine karşın %3,8 gelerek son 3 aylık yükselişi durdurdu.
İşgücüne katılım oranı %63,2'yi korurken özel tarım dışı bordrolar 170 bin beklentisine karşın 25 bin ile Eylül 2017 sonrası en düşük seviyeye indi.
İstihdam tarafındaki sert düşüşe karşın ücretlerin aylık ve yıllık oranda beklentileri aşması ve işsizlik oranın da gerilemesi ile dolar negatif fiyatlama kısa sürdü.
İlk tepki olarak 97,25 seviyesine gerileyen ABD Dolar Endeksi tekrar 97,40'a toparlarken EUR/USD ilk tepki olarak 1,1240'a yükselmesinin ardından tekrar 1,1220'ye geriledi.
Veri öncesi 5,47 seviyesinde fiyatlanan USD/TRY ilk tepki olarak 5,4580'e gerilemesinin ardından 5,46 üzerindeki seyrini koruyor.
Tarım dışı istihdam son 17 ayın en düşük seviyesine geriledi ve beklentilerin çok altında kaldı. İstihdam kalemindeki sert düşüşe karşın ücretler ve işsizlik oranındaki pozitiflik doların düşüşünü bir parça sınırladı.
buda oldu bi hakem ilk ekz küfürden pfdk ya sevk edildi
Hakem Fırat Aydınus PFDK’ya sevk edildi / Son dakika
TFF'ye tescilli Hakem FIRAT AYDINUS'un 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
fırat aydunusu pfdk ya vermişler