Nerde yaziyor 1.5 milyon goremedim ben link veya kap haberini kopyalarmisini
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nerde yaziyor 1.5 milyon goremedim ben link veya kap haberini kopyalarmisini
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd255c0d02.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burda görüyoruz da neden kapa bildirmemiş fikri olan var mı
brut takasda olan bı kagıt ıcın oldukca fazla sayılabılcek bı hacım olmus bugun muhtemelen sonrakı gunlerde hacimde epey azalma olur
bu yawşak ib... şeytanı bile düzer, arkası saglam
İnşallah benzemez kardeşim bekliyoruz bakalım.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer bir hissenin sahibi varsa, hissenin brüt takasa girmesi orta ve uzun vadeciler için hiçbir problem taşımaz, hatta gunlukcu ve acikcilari kağıttan uzaklaştırdığı için iyi bile olabilir,,,brüt takasa girdiğinde korkum, hissenin sahipsiz kalmasiydi,,metro dünkü alisiyla kağıdın sahibi olabileceğini gösterdi,,,vakfın için bir yıldır 7 TL lere geleceğini duyuyorum,,, metro desteklemeye devam ederse brutten çıkış fiyatı bu rakamlar olabilir,,, benim için kötü senaryo hissenin sahipsiz kalması, sahibi olduğu sürece sıkıntı yok, hatta hisse toplamak için süper fırsat bile denebilir,,,ytd
brut takasda bı kagıtta neler olabılcegını kestırmek guc düşüş bitti dusunursun dusmeye devam eder cıkıcak dusunursun yatayda kalır tam cıkıyo gıbı yapar bakmıssın kapanıs en asagılarda yani brut takas iyi bir şey degıldir kötü
Ek 1463 Ağamız para benim istediğimi çizerim derse bilemem ama normal şartlarda fibo 0,786 dan -yani bu rakamdan 2,48 - artık kesin olarak dönmeli.
Açık söyleyeyim Hisseyi daha fazla toplayabilmek için bilerek brüt takasa soktuklarini düşünüyorum. Bu benim dusuncem,,son dönemde speklerin izledikleri birkaç popüler yöntemden biri kağıdı brüt takasa sokmak,,, borsada eski önyargılar yok, brüt takasın kisacilar ve acikcilar için kötü olduğu kesin,,,orta ve uzun vadede o kadar kotu bir şey değil,,, ytd
gecenin bu saati 2 üye 10 zıyaretçi işimiz zor galiba
Metro yatirimda satmaya baslamadan once halka acik kismin % 40-50 sini 1 haftada aldi. Daha fazla almak icin 1 milyon lotla taban yaptirip her turlu halka acik kismin kalan 10 milyon lotununda cogunu alirdi. Topu topu 18 -19 milyon lot var piyasada..
bır halt bıldıgınız yok unutmadan benıde cok kaybeetım 14 yıldır.EY SPK EY GALIBIN ADAMI SPK NEDEN OKADAR MALI ALDIGINDA BRUTE SOKMADIN NEDEN AVGYO NEDEN AVTUR SOKMUYOSUNDA GALIP TUM MALI VKFNDE SATTIKTAN SONRA SOKUYOSUN .ACIN ARTIK GOZUNUZU BORSADA ARTIK SIYASET VAR UNUTMADAN GALIP BIDAHA ASLA GERI GELIP HISSE FILAN ALMAZ O IS BITTI
Borsadan cok iyi anladiginizi soyluyorsunuz.ancak galipin hisselerinden de cikmiyorsunuz. Borsadan iyi anlayanin harekelerine benzemiyor.
Galibin tüm hisselerinin kapatılması gerektigine hemfikirim...
google a vakfn yazdığınızda bir grafik çıkıyor oradaki grafikte maks yılı işaretlediğinizde düz çizgiye baktığınızda en az 10 kere 5-6-7-8-9 lu rakamlara çıkmış ve geri 2 li rakamlara düşmüş. oradaki grafikteki bilgiler doğrumu ?
2. sorumda brüt takas olağan dışı hareketleri engellemek açığa satışları alımları engellemek için yapılan bir sistem değilmi ? hisse brüt takasa girdiğinde taban açtı tavan gördü tekrar taban oldu. bu nasıl brüt takas ? brüt takas yok iken bu kadar oynaklık olmuyordu
O dönemler devlet leasing lerden vergi kdv almıyordu. Bunu suistimal etti bazı kredi alan şirketler. Adamlar ledang5le bmw mercedes alıyordu. Sonra kdv yüzde 18 oldu sonra düşüş başladı..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 1475
Fibonacci bands'larina göre 2.37-2.01 ilk etapta yakın stoploss bazı yorumlarımi yayimlamiyorlar
Mükemmel bir yorum
SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkatli olmak lazım...
VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. (VAKFN) hisse senedinin teminatı aşağıdaki gibi değişmiştir.
Aynı zamanda; 3 ay süre ile Brüt Takas Uygulamasına geçmiş olup, İnternet işlemlerine kapatılmıştır.
YTD
Evet arkadaşlar cuma günü kağıt 2,95 iken telefonla isbankasını arayıp satmaya çalışmıştım ama bana şubeye gelip yazılı talimat vermeden satamayacağımı söylemişlerdi.Az önce aradım yine aynısını söylediler.Satmam için şubeye gidip yazılı talimat vermem gerekiyormuş.
Şu fiyata bakarmısınız, bu saatten sonra satsam ne olur satmasam ne olur, zararım 3000 tl'yi geçti.Peki kimin yüzünden tabi ki isbankasının yüzünden.Bunları mahkemeye vermem lazım arkadaşlar..
2.28 de 85bin var
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ah be abicim borsaya girmişsin bir hata vakfn almışsın tepelerden 2 hata , brütün kurallarını bilmiyorsun 3 hata, araştırma
yapmıyorsunuz hata 4, geçen gün yazmıştım son 3-4 ayda brüte giren kağıtların forumlarına girip bir okuyun diye onuda
yapmamışsınız. allah yardımcınız olsun. 2 ay önce bende dirit te yakalandım bende iş bankası kullanıyorum bankamatikten
çok rahat alım satım yaptım sende yapabilirsin. birçok arkadaş bununla ilgili yazı yazmıştı oralarda,
biraz çaba harcasaymışsınız, neyse üzüldüm durumunuza
saygılar
Perşembe günü aldım akşamına brüte girdi gözüm.Yakınımda bankamatik yok malesef.Fiyat zaten her dakika değişiyor.Yani zaman her şey demek.Bankamatige veya subeye gidene kadar taban yada tavan oluyor.Bu duruma mutlaka çözüm getirmeleri sart.
Bilgi için tesekkür ederim..
İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. Duyurusu
Özet Bilgi
İşleme Açılan Temerrüt Sırası
Açıklamalar
Takasbank Ödünç Pay Piyasası'nda henüz yerine getirilmeyen bir yükümlülük dolayısıyla oluşan temerrüt açığını kapatmak üzere VAKFN.TE pay sırasında temerrüt alışı yapılacaktır. Temerrüt alışının takası BUGÜN (20.03.2017) gerçekleşecektir. SATIŞ emirlerinizi ilgili pay sırasına girebilirsiniz. (Miktar: 20.000 adet)
Bende öyle tahmin ediyorum en azından can suyu olabilir. Ytd
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takasın süresi 3 ay olarak belirlenmiş.Peki bu uygulamanın daha erken sonlandırılması gibi bir ihtimal olabilir mi.
Bir avgyo zaferinden sonra inşallah vakfn de giriyorum. Hadi bismillah.ytd
Satmiyorum beklicem bu fiyattan satıp parami çöp etmek istemiyorum inş yukarılara gelir ilk 2 gün en çok korktugum gündü. Bugün taban kapatmassa iyi :)
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a281a0ee9e.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
google a vakfn yazdığınızda bir grafik çıkıyor oradaki grafikte maks yılı işaretlediğinizde düz çizgiye baktığınızda en az 10 kere 5-6-7-8-9 lu rakamlara çıkmış ve geri 2 li rakamlara düşmüş. Luna park gibi çıkıyor iniyor çıkıyor iniyor 10 kere !!
galip bu operasyonun üstüne alcatel girmiş demekki devlet parası ve tanıdığı olana dokunmuyor parası ve tanıdıkları olan dolandırıcılık yapabilir adam öldürebilir gürcistana kaçıp adeta feto gibi ekonomik darbe ler yapıyor. abd pensilvanyadaki yetmedi şimdide gürcistandaki çıktı başımıza. nasıl bir devlet bu ?