Bu adami nasil hapse atmamislar?
https://twitter.com/i/status/1129821098403598336
https://twitter.com/i/status/1129828770821677056
Printable View
Bu adami nasil hapse atmamislar?
https://twitter.com/i/status/1129821098403598336
https://twitter.com/i/status/1129828770821677056
Trumpa İranla çatışmasızlık güvencesi soruldu: Kendinizi kandırmayın, bu ülkede savaş isteyen bir kesim var
ABD Başkanı Donald Trump, "Asker ve savunma sanayi arasındaki ilişkiden dolayı ABD'nin dahil olduğu savaşların hiçbir zaman bitmesini istemeyen bir kesim var" dedi.
tfx te 3.5 kuruş makas var şuan volatilite mi fazla izliyen var mı arkadaşlar.
sabah saatlerinde bir yöne kıracak, dün sabahki gibi 6.05 6.07lere çıkıp düzeltme gelirse aşağı, gelmeyip mum oluşursa yukarı gidecek düşüncesindeyim.
sadece şahsi fikrim. ytd
Son dakika | Savaşın ayak sesleri! Açıklamalar bir bir geliyor...
ABD ve İran arasında artan gerginliğe ilişkin açıklamalar peş peşe geliyor. Dünyanın nefesini tutarak izlediği gerginlikte kılıçlar çekildi. İran Atom Enerjisi Kurumu, zenginleştirilmiş uranyum üretimini dört kat arttırdığını bildirdi. ABD Başkanı Trump, İrana yönelik sosyal medyada salvolarına bugün de devam etti. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, ABD ile İran arasında artan gerilime ilişkin, "Bölgenin daha fazla istikrarsızlık unsuruna ihtiyacı yok." dedi. Birleşmiş Milletler (BM), ABD ve İran arasında gerginliği arttıran söylemlerin bölgeyi daha fazla istikrarsızlaştıracağı uyarısında bulundu. İran, ABD ile artan gerilimin ardından Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Gutterres'ten Körfez'deki "alarm verici" gerginliğin azaltılması için "bölgesel diplomatik diyalog" başlatmasını istedi.
Trump tweet atmış iran için o yüzden hareket oldu yarın gram altında biraz hareket olur ons temelli.
Yeni askerlik sistemi mecliste:
Uzun ve kısa dönem askerlik ayrımı ortadan kaldırılıyor.
İki kesim de 6 ay askerlik yapacak. 12 ay yapmak isteyene ilk 6 aydan sonra maaş verilecek.
Bedelli askerlik kalıcı oluyor. 1 ay temel eğitim alınacak. 25 yaş sınırı olmayacak. Her yıl 145 bin kişi kontenjan ayrılacak. Ücret 31binTL olacak. Artışlar 6 ayda bir memur maaş katsayısına göre güncellenecek.
Bedelliden alınan paralar askerlere maaş olarak verilecek.
25.50 fonlama faizi var mevduat faizi 22, 23 ! Politika faizi 24 iken uzun süre mevduata 20.50 tavan faizi uygulandı ondan sonrada TL yi desteklemek lazım diye çık açıklama yap resmen komedi ! Mb faiz artışı yapsa ne olur yapmasa ne olur nasılsa mevduat faizi ayrı telden çalıyor ! Dolara da stopaj artışı vergi valör koy ohh miss
Sabah 09,00 hoppp bankaya gel ekranı aç , çay istermisin mübarek yok mübarek oruçluyum.
Mesai başlasın.
SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL SELL bıkmıyoda p...ler
99.999 dolar alıyoruz hergün
Merhaba,
Hocam rakam gün içi toplam mı?
Yoksa emir bazlı mı?
Eğer gün içi toplamsa yabancı buna çok kötü bakar.
Eğer emir bazlı ise 100K üzeri emirler tamamen gözükür.
Ben bir sonraki adımda kambiyo sermaye kazancı alış-satış vergisi ve iadesi bekliyorum.
Selamlar.
Bir sonraki adım günlük bankadan 1000 dolar çekebilirsin çünkü sattık sattık bitti adımı olur.
İlkin vergi sonra valor sonrasındaki adım kısıtlama gelecek kabak gibi belli.
Böyle mi doların değer kazanmasını engelleyeceksin akıl işi değil.
Dolar kalmadı dedikçe dolar düşüyor; komşular savaşalım dedikçe altın düşüyor. Ekonomi dogmaları bir bir yıkılıyor çok şükür.
12 gündür;
-Kamu bankaları milyarlarca dolar piyasaya döviz sattı ve satmaya devam ediyor.
-TCMB 150 puan faiz artırdı.
-Döviz alım satımına kambiyo vergisi getirildi.
-BDDK tarafından bankalara Tl'yi destekleyin denildi.
-Döviz alımlarına T+1 uygulaması getirildi.
Tüm bunlara rağmen kur 12 gündür 6 liranın altına gelemiyor. Dolar neden yükselmiyor diye düşünüyor dolar long olanlar ama dolar yukarıda saydığım bu kadar çok önleme ve aksiyona rağmen düşmüyor da. 10 gündür 6 - 6.06 arasında rezervleri yakıyoruz, enerji biriktiriyoruz. Bilmiyorum iyi mi yapıyoruz.
Turkey cenbank cuts lıra rate to 24% from 25.5% ın swap market
Başlık baya kalabalık ama yazı yok.
Godot'yu bekleme durumları...:)
İzmir'de bu bahar, hüzünlü biri durum var.
Hava sıcak ama bulutlu, puslu.
Güneşi net göremiyoruz.
Hani o eski şarkıdaki gibi...
Baharda bu yıl bir melâl var hüzün gibi
Bülbülde ses gülde renk açmaz olmuş, neden?
Gönülde sarı bir hicran var yüzün gibi,
Bülbülde ses gülde renk açmaz olmuş, neden?
*tcmb, swap piyasasında tl faizini yüzde 25,50'den yüzde 24,00'e indirdi
6.09 gördü çekti
birkaç uzun mum daha bekliyorum bugün.
merakla beklediğim 6.11i geçecekmi.
Tuketici guven endeksine ne olmus ya. Yuzde 13 azalmis.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 bin dolar 600 bin lira yapar.. Bi çoğunun yurtdışındada hesabı vardır.. Adam gönderir isviçreye.. Senin valörünle mi uğraşacak
küçük yatırımcı için hemen kar satışları başladı. devlet insanları böyle korkutuyor.
müdahele geleceğini düşünmüyorum bu evrede, ihtiyat akçesi dolar olsa o da satılırdı şuan :)
en önemlisi 6.11 atarsa ilk basamak 6.25.
belkide bir süreliğine 6.07 - 6.10 bandında gezinecek.
orada güç depolayacak.
bekleyip görelim