kimi, zillet ittifakı dediğini mi yoksa terörist dediklerini mi..?
Printable View
Reis istese Imamoglunu 2 saniyede piyasadan silerdi
Imamoglu o 225 daireyi nasil satin almis onu arastirsa yeterdi Reise
ama biryerlerden sanki emir almis gibi hali var Reis in
hayirlisi bakalim
Partili cumhurbaşkanının yerinde olsam kurarim chp ile büyük Türkiye ittifakını sonrasını o.cocugu troller düşünsün.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın çok çok anormal birşey olmasa dolar bayağı bı düşer
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melih Gökçek bile tebrik etmiş Sabah ola hayrola
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilçe belediye ve belediye meclis üyeliği seçimleri için de yenilenme kararı verilseydi bugün onlar için de oy kullansaydık neler olurdu neler .... maydanozlu köfteler
Ordu valisi, Yalova kaymakamı olacak!:oleyo:
Sabah "sadecegrafik" İmamoğlu İnşaat projeleri ile öyle bir bir şey paylaştı ki, seçim gününde bile bir adaya, "hırsız" iddiasını güçlendirmek için, o projelerdeki konut işyeri vs sayısını gösterdi...
Sanki bunlar Ekrem İmamoğlu'nun kendi kişisel mal varlığıymış gibi bir ima ile...
Seçim günü seçim yasağı demiyor bunlar.
Yöneticiler itirazımız üzerine sildi o alıntıyı.
Keşke şimdi gelse de verse tekrar.
225 daire nedir yahu ... 225 dayresi olsa ne olacak ki ? hadi kaba kaba bugünki değerden her biri 750 bin kayme olsa... ne eder ?
168.750.000 TL.... yani fazla fazla hesapladım ... 750 den hesapladım her bir dayreyi... benjamine olarak ne eder ?
5.80 den hesaplasan 29 milyon dolar eder.... yani 3 yılda fazla zorlamadan çok mesai harcamadan kazanacağın al sat trade parası kadar bi şey ... çok büyük bir meblağ değil servet olarak...
Gereksiz bir aciklama.Bu surecte adami silmek icin her seyi yaptilar.Bunu gormemis olamazsiniz.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rahmi koç bu adamda 1 milyar dolar var dediğinde ilgili kişi ne başbakan ne de c.başkanıydı..!!
G Ahmet hahahahahha koyduk mu
Yarin dolar cakilmaz. Fiyata yansimisti. Oglene dogru piyasa yerine oturur
telefona taksit olayı bırsada hangi şirketlere yarar .... ona göre pazartesi içün emir girmeli şimdiden
Şuan tertemiz açıklamalar geliyor yarın cokgnuzel bir alım fırsatı verirlerse mükemmel olacak.
Ekremin kazanacagi belliydi. Tum anketler bunu gosteriyordu. Beklenmeyen 800 bin farkti. Bu da orta vadede olumsuzluk yaratabilir
Yarın piyasaya bizi seçmediniz bakın böyle oldu ayarı verirler mi?
Her şey olabilir ama ben çok volatil bir gün olacağını sanmıyorum.
Bir yanda belirsizlik bitti fiyatlanacak, bir yandanda belirsizlik başlıyor.
bence ekrem direk orduya gidip o vip kapısından girip çıkıp bir daha girmeli. Ordu valisiymiş,neydi adı seddar çedar peyniri gibi eridin yumuşacaık oldun.
Ahmetg ne içtin sen, ayıl da gel...