2 loti almış ytd
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2 loti almış ytd
2 lot alış yazdım geldi.ytd
Arkadşım brüt takas yatırımcı kurumlar al sat yapar bi hissede akşam bakarlar alış satıştan fazla ise . Veya satış alıştan az isr ona göre mahsuplasma olur. Bizler için degil. Uç kağıtçılar için dır brüt
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 aylık bilanço beklentisi var, kağıdımız belli bir düzeltmeden sonra tekrar toparlayacaktır. Dün düşüşlerde daha iyi alım vardı bugün işlem hacmide düştü. Satan eğer kenarda parası yoksa tekrar almak için 2 gün beklemek zorunda.
Hayır canım ben satıp 5 dakika sonra tekrar aldım.ytd
Yaklaşık 1040 tl civarında zararla çıktım zarar etmeme sebebiyet veren İMKB veya SPK tarafından diğer hisselerle aynı adaleti göstermediklerinden dolayı burunlarından çıksın diyorum. 1,40 lardan 8 Küsürlere kadar çıkıp o kadar şikayetlere rağmen Bürüt takasa alamadıkları için yazıklar olsun diyorum korkak heriflere yazıklar olsun yazıklar olsun. Bu hissede kalanlara bol kazançlar diliyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
siz ceza görmemişsiniz
25 mayıstan beri OZBAL da sürekli cezalar yiyoruz.
Hamde katmerli katmerli cezalar
Borsada OZBAL kadar ceza yiyen başka hisse yoktur
Buna şükredin bence
Brüt takas işlemini deneme için 2 lot satıp tekrar almak istedim sistem almama izin vermedi. Brüt takasın işleyişinde açık yok anlayacağınız.
ICBCT ye arka çıkanlar ve brüt takasa almaya gücü yetmeyenlere yazıklar olsun. Bu gün Brüt takas gelse ne olur hiçbir şey iş işten geçmiştir
Çok pardon hesapta biraz nakit vardı onunla almış. Üye.
İzmir liler severler böyle yerlere yatırım yapmayı. Uzun vade ıyi olabilir. Sağlam bi spek lazım buraya
Bütün ky döküldü sanırım. Yorum da kalmadk kagıda.
İk dip yapsa en fazla 8 e kadar basar( kötü senaryo)
Benim tahminim 9 nun altını gostermez
Ege perla'nında portföyünde bulunduğu İŞGYO defter değerinden %61 iskontolu işlem görüyor.
İşgyo her yıl düzenli temettü ödüyor.arkasında İŞ BANKA'sı var.
İŞGYO bu şirketle kıyaslanırsa MSGYO 2.30 dan işlem görmeli.YA BU HİSSE ÇOK PAHALI YADA işgyo BELEŞ.(bence)
YTD
Bunda piyasada az lot var. Bedelli de açıklasa düz yokuş yukarı gider bedelsizde açıklasa yokuş yukarı. Insaaslh bedelli sermaye arttırımı yapar da 10 tane afyonu sollar. Yalnız spek çok acemi Yeşil yapı dan mardinli ile anlaşsa ıyi olabilir
Malesef borsa da öyle dolaşan lot az olursa adamlar istediği gibi at koşturuyorlar. Adam şirket sahibi izmir den hep vergi rekortmeni yalnız tahtacı uzman değil. Atı süren şövalye acemi bence adamlar bilerek brüte sokup şirketle anlaşıp satış yapıp derinlik kazandırmak için de olabilir.
Bunda bedelli bile yapsa patron yüzde 90 ı kendi cebinden gideceğinden makina takım örnek olabilir
Fk değişkendir süreklilik arz etmeyebilir.
Karlılık 4 yıllık sürecin sonunda oluşmuş.satışlardan oluşan 1 defalık kar .önemli olan karlılığın devamlılığı.(şirketin kira geliri ne kadar?)
vergi avantajından faydalanmak için GYO şirketi kuruluşundan sonra kar bilançoya yansıtılmış.
Kredi borcu hala kapanmamış.temettü dağıtması için satışların devamı gerekir veya kredi borcunu artırması gerekir.(bedelsiz dağıtabilir-bu yatırımcı için çok önemli değildir.)
YTD
Yil sonu kari 350/400 milyon tl ediyor
Bu adamlar karin yuzde 70 ni dagitacaginj beyan ettiler
Nisanda falan asiri yuksek bi temettu alabilirz ha
evet kâr yüksek gelecek.hemde çok yüksek bekleniyor.bununda % 70'i dağıtılacak.hisse bu fiyatlarla temettüsü kadar bile etmiyor.bu komedinin bitmesine kaldı en fazla 8 iş günü.sonra vereceği muhtemel temettü rakamının üzerlerinde hakkı olan yere yolculuğuna başlamasını beklerim.ama hareketine kaldığı yerden devam etmesini 8 iş gününden önce bekliyorum.
Sukur akli calissn bi adam gordum burda. Icetea kardesim.
Mantikli olun beyler biraz.
Adamlar gelmjs hala ele verdiler diye anlatiyor, ege perla diyor
Siz ne anlatiyorsunuz ya?
Bu kagida guvenmeyen nisan misanda buraya gelir ah satmasaydik diye
Kront sayfasi gibi olur buralar ahlarla vahlarla
Ya da yuzde 70 bedelsiz verecek.
Ama sirket beyani; karin yuzde 70 i dagitilacak
Ben sallamiyorum bakin bunu; sirket karinin yuzde 70 ni dagitacagini beyan etti
Not al tabi.
Sonra goruselim. Ama lütfen teşekkür etmek için ya da haklıymışsınız demek için ugra
Bu hissenın 5 sene sonra nerde olacagını bilmiyorum
Elimdeki doneler;
-2017 net karının yuzde 70 nın dağıtılacagı
350/400 milyon tl kar gelse hisse su an bedava. 7-8 tl temettü oluyor. Hesabını yap. Belki 9 tl
Hisse 10 tl su an
Bu hissenin gidecegi yer kısa vadede belli, temettüsüne kadar basacak yukarı
Vereceği temettüden ucuz hisse mi olur, ne anlayıtoraun kardeşim sen?
Not;Bir de bu kar dagıtma beyanını
İlk sene; yüzde70( ki bizim dusungumuz sene bu sene 350/400 gelecek bu)
Sonraki iki sene %50 'sini dagıtmayı beyan ettiler
pegyo yıllık getiri % 204, msgyo yıllık getiri % 84.başka söyleyeceğim yogtur hekim bey :) kaldı 8 iş günü.olumsuz yazanlar sonra kaçıp gitmesin.onlara burada yazdıklarını hergün enaz 10 kez alıntı yaparak paylaşacağım.ve bunu tam 15 gün devam ettireceğim.
Dağıtılabilir kârının %70 ini dağıtacaklarını beyan ettiler her halükarda karın bir miktarının yasal olarak şirkete tutulması gerekiyor
Sent from my iPad using Tapatalk
https://i.hizliresim.com/RO3PAG.png
Çarptırmayın konuyu.
Piyasa defter değerleri aynı mı?
YTD
Ek 9263
Şirketin kendi tahmini 269 milyon yıl sonu için
Piyasa Beklentisi 350/400
269 milyon gelirse verecegı temettü rakamı da orada yazıyor;185 milyon
2017/6 bilancosundan alıntıdır
pegyo 2016/6 aylık kâr rakamı -687 bin tl ve 2017/6 aylık kâr rakamı -2,2 milyon tl.msgyo 2016/6 aylık kâr rakamı 3,3 milyon tl. ve 2017/6 aylık kâr rakamı yaklaşık 50 kat artarak 165 milyon tl.ne fırlamış.bu kâr esas faaliyetten gelmiş olup yeniden değerleme vs.değildir.pegyo bugün %+12 ve msgyo %-8 kapattı.pegyo sektör şirketi olduğu için karsılaştırdım.bana göre msgyo'nun muadili diğer sektörlerde logo,erbos gibi şirketlerdir.sektörde msgyo'nun sermaye/kâr olarak karşılaştırılabileceği bir tek algyo var.onunda hisse fiyatı malum.
https://i.hizliresim.com/9DLDrZ.png
ALGYO defter değerinin 0.65 den işlem görüyor MSGYO 1.78 ile.
Sizler ya borsa bilmiyorsunuz yada art niyetlisiniz.
YTD
Sermaye- kar olarak karşılastırılırsa dıyor. Okumuyor musun iki gözlüm?
9 aylık bilançoda o da olacak.üçüncü çeyrek kâr rakamları açıkladıktan sonra bu konuyu tekrar konuşalım sayın iki gozum.bu şirket daha 9 aydır bist'te dikkatinizi çekerim.her çeyrekte katlanarak ucuz hale gelen rasyolar oluşuyor.daha bebek msgyo.ama hızla büyüyen bir bebek.sermayesinin yaklaşık 4,5 katı 2017/6 aylık esas faaliyet kâr rakamı açıklamış 9 aylık daha bebek sayılabilecek bir bist'e kote şirketin geleceğinin satın alınıyor olmasını neden bu kadar garipsediniz anlayamadım doğrusu.
İyi pyasada mahvettiler kağıdı düşüş durmadı
en çok 8 iş günü kaldı.sonra aradaki farkı kapatırız evelallah.belki de yarın ilk pozitif tepki gelebilir.beklentilerde bi bozulma yok.hızlı yükseldi.ama neden yükseldiği ortada.sebepsiz yükselmiş olsaydı ben de burada olmaz ve bu hisseyle ilgili tek bir satır bile yazmazdım.
Burada istişare ediyoruz amaç yatırımcıya doğru bilgi vermek...!!
Miray inşaat Mistral binasını kaç paraya yapmıştır bilgisi olan yazsın lütfen.
Mistral'in daha önceki açıklamalarında 6.9.2012 tarihinde 300 milyon maliyet ön görmüş (eylül 2012 tarihinde dolar kuru 1.70 cıvarı.)
https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/...kdelen-dikecek