Takas natenhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9f56f3a145.jpg
AGS2-W09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Takas natenhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9f56f3a145.jpg
AGS2-W09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...290e70d137.jpg
Son 15 dakika 400 bin lot işlem oldu, karanlıkta 20 bin lot alsalardı iyiydi ama buna da şükür[emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapanışa 1 saat kala bir miktar alım yaptım. Parmağın kopsun demem kendi kendime inş:d
NATUREL YENİLENEBİLİR ENERJİ TİCARET A.Ş.
NATEN
Gönderim Tarihi
25.03.2020 19:38:15
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Koranavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Son dönemlerde dünya ölçeğinde önemli bir etkiye sahip olan Koronavirüs*salgını nedeniyle Şirketimizce alınan önlemler aşağıda kamuoyunun bilgisine*sunulmuştur.
1.*Salgına sebep olan virüs ve etkileri hakkında çalışanlarımıza detaylı*bilgilendirme yapılmıştır.
2.*Virüsten korunmak için alınması gereken kişisel tedbirler çalışanlarımıza*iletilmiştir.
3.*Tüm sahalarımızda, ofislerimizde ve araçlarımızda dezenfeksiyon işlemleri*yapılmıştır ve yapılmaya devam edilmektedir.
4.*Yurtdışı seyahatler kaldırılmış, zorunlu olmayan yurtiçi seyahatler*ertelenmiş ve yönetim iznine tabi tutulmuştur.
5.*Toplantılar online platformlar üzerinden yapılmaya başlanmış ve Merkez ofis*personelimiz için*çalışma saatlerimiz 13:00-18:00 olarak düzenlenmiştir.
Şirketimize ait 39 adet Güneş Elektrik Santralinde tam otomasyon halinde*kesintisiz olarak elektrik üretilmekte ve bu elektrik 13.3 USD cent/kWh sabit*fiyat alım garantisi ile şebekeye satılmaktadır. Üretim ve satışlarımızda*herhangi bir aksama yoktur. Daha önceki KAP açıklamalarımızda da görülebileceği*üzere, Güneş Elektrik Santrali müteahhitlik faaliyetlerimizde de bir aksama*bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygılarımızla*duyurulur
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun
Venus V7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Corona belası gıda ve ilaç firmaları gibi Naten e özel bir fırsat sunmuyor ama şu düşüşü gerektirecek bir negatif etki de aklıma gelmiyor. Bu haftaki çıkışı saymazsak en fazla düşen şirketlerden biri oldu anlamsız bir şekilde. Bu sebeple en çabuk toparlayacak şirketlerden biri olacağını düşünüyor, umut ediyorum. YTD
NATEN*** NATUREL YENİLENEBİLİR ENERJİ TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin Güneş Enerji*Santralleri müteahhitlik faaliyetleri kapsamında, sermayesinin yüzde yüzüne*sahip olduğumuz ESENBOĞA ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. ile KIRTEKS METAL TEKSTİL SAN. VE*TİC. LTD. ŞTİ. arasında ÇATI GÜNEŞ SANTRALİ anahtar teslim yapımı için sözleşme*imzalanmıştır. Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek ve Kırteks Metal'in elektrik*ihtiyacını karşılayacak olan projenin sözleşme bedeli, KDV dahil 6.606.766,59*Türk Lirasıdır(1.005.657,36 Amerikan Doları).
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza*saygıyla duyurulur.
Şirketimiz, Çatı Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetlerini sermayesinin yüzde yüzüne sahip olduğu ve mali tabloları şirketimiz ile %100 konsolide edilerek açıklanan Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. üzerinden gerçekleştirecektir.
Bu bağlamda;
05.03.2020 tarihinde açıklamasını yaptığımız Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetleri kapsamında yapımını üstlendiğimiz Çatı Güneş Santral anahtar teslim yapım sözleşmesi yüzde yüz sermayesine sahip olduğumuz Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. ve Balsuyu Şirketler Grubu arasında imzalanmıştır. Konuya ilişkin güncellenen açıklamamız aşağıda sunulmaktadır.
"Şirketimizin Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetleri kapsamında, sermayesinin yüzde yüzüne sahip olduğumuz ESENBOĞA ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. ile Balsuyu Şirketler Grubu arasında Türkiye'nin en büyük ÇATI GÜNEŞ SANTRALİNİN anahtar teslim yapımı için sözleşme imzalanmıştır. Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek ve dünyanın en büyük ÇATI GÜNEŞ kurulumları arasında yer alacak olan proje, toplam 11.4 MW güce sahip olacaktır. Sözleşme bedeli, KDV dahil 35.945.663,60 Türk Lirasıdır (5.902.020,16 Amerikan Doları)."
Dünkü KAP haberi.hayirli olsun
NATEN ... kap açıklamaları ve bilgilendirmesi gayet güzel fakat eksik bilgi veriliyor ve en önemli konu ne hikmetse şirket tarafından özelliklemi istimsar ediliyor yoksa bilerekmi bilgilinderme yapılıyor..?
şipariş alındı şu kadar fiat şu kadar $ diye açıklama yapılıyor fakat(( ne zaman bitecegi veya ne zaman teslim edilecegi konusunda tek kelime edilmiyor))bende naten yok fakat ilgi alanımın içinde ve takip ediyorum..
yatırımcı arkadaşlar şirketi arayıp bu konu hakkında bilgi almaları gerekmezmi ...yazılan ve bilgilendirme yapan arkadaşlar var fakat herhalde onlarında gözünden kaçmış olabilir:bol şanslar
İKİ ŞİRKET :BİR ANLAŞMA VEYA PORTOKOL İMZALARKEN BAŞLANGIÇ TARİHİ BİTİŞ TARİHİ VE FİAT BELLİRTİLİR..şayet bu tarihler arasında bitme olmaz ise tazminat ödemek zorunda diyede şerh koyarlar dava konusuda buna dahildir..?
Bahçeye ayı daldı galiba...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede hiç yazan yok. Ky se çok hissede enteresan.
Aynen yazan yok ama ky çok fazla. Gidecek gidemiyo belkide... :)
Benim bu firmadan beklentim var. 12 liradan girip 17lerde çıkmıştım düzeltme yiyecek gibi diye ki yedi de. Borsanın çakıldığı dönemdeki büyük zararımı bu hisseyle telafi ettim gizli bir aşk duyuyorum [emoji2]
Üretiminde herhangi bir aksama yok. Zaten satışları alım garantisi kapsamında devlete yapılıyor usd bazlı. belki müteahhitlik işleri yavaşlarsa yavaşlar. Bugün bir miktar aldım tekrar. Orta-Uzun vadede yolu çook açık bence. Ytd.
Ben 7,1 maliyetle hiç dokunmadan bekliyorum. Geleceği parlak evladiyelik bir şirket..
Bu şirketin faaliyet konusuna ve son üç dönemdir açıkladığı güzel bilançolara rağmen oldukça ucuz fiyatlardan işlem gördüğünü düşünüyorum.7.6 FK oldukça makul gözüküyor.Sanki 16 -17 li seviyeleri geçtikten sonra hareketi hızlanacakmış gibi duruyor.YTD
arkadaslar tavanda bekleyen lot sayisi kac..paylaşırmısınız ...
En son baktığımda 113 bin civarı idi kapanışa doğru
tsk zuway kardesim..kapanis sonrasi tavandaki bekleyen lot 185.450 olmuş..
Hey Maşallah geleceğimiz alternatif enerji
An itibariyle tavanda bekleyen 108 K
zuway kardesim arasira bekleyen lotlari yazarsan sevinirim.tskler
Ahmet kardeş şu an 15-20 K arası zayıf seyrediyor. Kapanışa bakarız tavanı bozmazsa
A1 kapital 118444 lot almış 20.744 ile bakalım ne yapacaklar 14.00 sonra
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 '' güzel
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse iyi yerlere gelebilir geleceğe yatırım için çok uygun
3 aylık takas
https://i.imgyukle.com/2020/05/02/rY4qVy.png
Ne güzel..Burada pek kimse yok:-)Gelecek güzel günler:-)
Pek yorum yapan yok demek daha doğru olur. :)
Bu agresif hareketleri yordu beni. Şöyle aheste aheste uzun, ince yokuşumuzdan devam etsek iyi olacak.. Ytd
https://twitter.com/enerjigazetesii/...738804747?s=20
Özellikle Güneş enerjisinde kesinlikle daha yolun başlarındayız. Dolayısıyla geleceğe yatırım yaptık ama kendi adıma 6 aylık bir periyod için bile gayet iyi bir yatırım yapmışım. Kağıdın ileri geri tepkileri biraz daha sakin olsa daha güzel olacak. Ytd
Amerika’yı yeniden keşfetmek gibi bir olayın içinde olmak böyle bir şey NATEN güneş enerjisi yada yenilebilir enerji kaynaklarının yegane TEK Sahibi bir şey NATEN !! Küçükbaş Yatırımcıları mağdur edecek bir küçük gümüş kurşun ENRON mu ?
Yatırım yaparken çok dikkat be disiplinli olmayanları kimseye gerek olmadan piyasa terbiye ediyor hiç merak etmeyin say say bitmez çeaş Kepez rheag (100den alanlar)
Gün gelir devran döner ben ne yaptım der insan ! Akılsızca davrandığını halen kabullenmek istemez !
Her şeyi bir kenara bırakalım şimdi en son mali bilançosunda açıkladığı kar rakamı nereden kaynaklı bir nakit girişidir kim biliyor ? Daha yolun başında olanlar biliyor mu ? Faaliyet karı mı ? Eğer faaliyet karı ise neden ortaklarını temettü dağıtmayı düşünmüyorlar ?
Sermayesinin iki katı bir kar oluşmuş çok başarılı bir şirket ise temettü versin değil mi ? Başarı nakit demek
Amma kıvrandın be bu gün.en aonunda en düşükten kapattın.
O kadar sağlam şirket ise temettü versin yatırımcılarına ! Nokta
Yarın tavan yada taban artık seçimini yapacak
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço nezaman açıklanacak dostlar...?
Teşekkür ederim.
Blade X9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.