Millet hala diyorki faizler düşecek, yahu adam faizlerin 30un üzerine yapacağı hareketlerle atmasın diye önden indirdiki yine 24 lerde dursun.
Printable View
Millet hala diyorki faizler düşecek, yahu adam faizlerin 30un üzerine yapacağı hareketlerle atmasın diye önden indirdiki yine 24 lerde dursun.
TCD de bakalım kaç KY telef olacak :kmk:
Mevduat faiz başlığına her gün reklam yapılırsa olacağı bu zaten 🤣🤣🤣
Ben dedim %80 hisse olan bir fona alacağı para belli olmasını isteyen mevduatıcıya uygun değil diye ama umursamadı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar, investing de portföye fonlar eklenebiliyor mu?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz, saygılarımla.
Bu üründen getirelim mi?:
https://i.resimyukle.xyz/WdQGNV.jpg
Dünyanın en az üretilen ve en pahalı kahvesi olan Kopi Luwak bir tür misk kedisi olan 'Paradoxurus'un yediği kahve çekirdeklerinin dışkısından elde ediliyor.Kahve, fiyatı ve tadı olarak diğer kahve türlerinden büyük ölçüde farklılık taşıyor. Avrupalıların yeni yeni keşfettiği bu kahvenin bir fincanı 20 eurodan daha pahalıya satılıyor.
Mert içmiş midir bundan?
Gelirse sorayım gider mi diye?
Adamı kızdırıp sonunda sulalenizi satın aldirtacaksiniz [emoji1787][emoji28][emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tazminat almak için mi yapıyorlar .
Bir tane kadın vardı kendisine hakaret ettirip onların davalarıyla geçinip giden bu işi meslek edinen bir arkadaşta 2 yıl ceza yedi hakaretten para cezasına dönüştürmüşlerdi 8/10 bin tl ödedi 3 yıl önce
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslan senin adina uzgunum
Okubakiyim
https://www.memurlar.net/haber/85365...i-dusecek.html
Yalnız emirler öyle kalın değil.
Ben 50K altı parmak kıpırdatmamasını beklerdim Mert üstadın.
Bide satarken düşün Ramiz emmi çil yavrusu gibi dağılacak lar [emoji1787][emoji28]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık bı sonraki başlığı fon cafe olarak acicaz gibi ben de izinde bakamadım ama gpg fena değilmiş hoşuma gitti vakıf ppf yi boşuna tutmusuz farkettiginiz fonlar olursa paylaşın ustadimRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Admustafa myfinans üstadlar siz de esirgemeyin paylaşımlarınızı fon başlığını takip edemiyorum bu ara
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malum fon var eksi mi artı bilemediğimiz.
Tcd bir haftalık mk karşılığı nedir hesap yapan varmı? Hisse ile kıyaslam yapacağım
Onu da ilk hain ninja dillendirmisti şimdi nerde suikast planlıyor kimbilir
Ramiz emmi sizde imkânınız olsa paranızı karı kız piyasasi fonunda kkpf değerlendirecek bir imaj bıraktiniz bende [emoji28][emoji1787][emoji23][emoji16]