Cok duygusallaştım nedense bu gece. Yazdim da yazdım. Haftasonunda planlarim vardi dow endisesi araya girince canim sıkıldı. Hayati sorguladım.
Herneyse:)
Printable View
Cok duygusallaştım nedense bu gece. Yazdim da yazdım. Haftasonunda planlarim vardi dow endisesi araya girince canim sıkıldı. Hayati sorguladım.
Herneyse:)
Forex bence kumar değil... Kumarın laciverdi..
Yani işin içine matematik ekliyoruz, olasılıkları analiz ediyoruz.. diğer bir deyişle sistemli şekilde kumar oynuyoruzANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de şeyi çok merak ediyorum... Mesela Forex sisteminin içerisinde olup 0, 01 bir mikro lot ile işlem yapmak teoride spot altın alıp satmak ve aynı şey değil mi?
Ben birkaç kişiyi forexe bulaştırdım. Bir tanesi iddia oynuyordu sistematik sekilde. Baya para yonetim plani vardi. FX e girdi. Sinyal Saglayici kiraliyoe her ay...gayet mutlu simdilik...
Diyar bulaştırdıklarım bu iş kumar deyip çıktı gittiler... Bana da bu kumar uğraşma bunla diyorlar..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İllaki biraz düzeltme yapar. Hazirana kadar durmadan çıkacak olması bana hiç mantıklı gelmiyor. Yani doğanın ritmine aykırı bir şey.
Diğer taraftan, hesabınız kitabiniz bellidir.sl seviyeniz de bellidir. Bu işin doğasında var, negatif olan şey kapatılır, yola öyle devam edilir. Genel anlamda pozitif de oluyorsanız tamam... Hafta sonunu zehir etmeye gerek yok yani.
Neredeyse bir haftadır falan forumda yazıyoruz, 2 hafta olmamıştır.. sizin hakkınızda fark ettiğim bir şey var: çok çabuk fikir değiştiriyorsunuz. Ya da buraya yansıttığımız o mu? Bu bir strateji mi? [emoji16]
Tam bir terazi burcu... doğum gününüzü size yanlış söylemiş olma ihtimalleri var mı? Bildiğim kadarıyla başaklar bu kadar kararsız olmaz?
Vakti ile Forex factory de sadece astroloji ile işlem yapan bir grubu takip ediyordum. O döneme astroloji hakkında çok şey okudum. Okuduklarımdan hiçbiri kitap değildi, makaleler, Forum yazıları.... Antik mısırlıların astrolojiye bakış açıları... Neyse o dönem astroloji saygım ciddi şekilde arttı.
Şimdilerde kime burcunu sorsam, "öyle şeylere hakikaten inanıyor musun" diyorlar. Astroloji bir bilim, antik de olsa bilim. İnanılacak bir şey olarak görülmesi insanların kendi kaybı bence.
Wolf Disney in bir lafı var :
Milyonerler astroloji kullanmazlar, milyarderler kullanır.
Bu arada bu herifin başdanışmanı astroloji uzman ayıymış. Gann in astrolojist olduğunu zaten bilmeyen yok...
Benim de çenem düşerse fena konuşurum [emoji846]ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nedeni adrenalin değil:)
haddim olmayarak,
tefsir okumanızda, öncelikle maturidinin tevilatını okumanızı tavsiye ederim.
eğer meal okumak isterseniz, meal okumanızda da hasan basri çantayı okumanızı tavsiye ederim...
makale okumaları yapacaksanız....http://www.isam.org.tr/ makale veri tabanından yararlanabilirsiniz...
selamlar...
selim hocam,
haddim olmayarak,
belki okumuşsunuzdur...
manly p hall, tüm çağların gizli öğretileri kitabı...
ilginizi çekebilir...
selamlar....
Şimdi bakacam hemen yorumlara...
Listemde şu anda Michael Jenkins kitapları var. O kadar çok ki gözümü korkutuyor. Bir de PDF den okuyunca uykum geliyor. Çıktısını almam lazım.
Manly P Hall hakkında şu deniyor:
Manly P. Hall
18 Mart 1901 Kanada doğumlu bir yazar, öğretim görevlisi, astrolog ve mistik olan yazar Manly P. Hall, hayatı boyunca ABD ve diğer ülkelerde 8000'den fazla konuşma yapmış, sayısız kitap, makale ve incelemeye imza atmıştır.
Manly P. Hall, her zaman felsefenin ve dinin gündelik uygulamasına ağırlık vermiş gerçek bir ezoteristtir. 1928 yılına çalışmaları ile Her Yaştan Gizli Öğretileri ile tanınmıştır.
70 yıllık kariyeri boyunca ikisi Camegie Hall'da olmak üzere binlerce konferans veren Manly P. Hall, 29 Ağustos 1990 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetmiştir.
Felsefeye ilgim var, ve felsefe yapmışsa, kesinlikle hoşuma gider :)
Çok teşekkür ederim
Bu arada haftayı ALIM emrimi kapatıp SATIŞ tarafına geçerek ve haftasonuna açık işlem bırakarak girdim.
İyi sahurlar...
XAUUSD H4 grafikte net bir durum göremediğim için H3 garfiğe inip SATIŞ tarafına geçtim.
Fiyatın içinde hareket etmekte olduğu 2 Tip kanal var. Ama sonuçta 2 Tip de halen geçerli.
Neyse SATIŞ tarafına geçtim. Durum bu:
https://r.resimlink.com/r0T4t7.png
Gunaydin:)
Tesekkur ederim ne güzel paylaşımlar yapmışsınız.:kalp:
Sn Yörük zekanızın kaynağının ne olduğunu anladım şimdi:yes: Cok derin okumuşsunuz.. Tavsiye ettiklerinizden yararlanicam emin olun.
Sn Selim guzel düşmüş çeneniz. Samimi bir ortam oldu değil mi. Boyle devam edersek sanalda olsa yıkılmayan kale gibi sağlam bir dostlugumuz olacak:yes:
Ben kumar olduğunu düşünüyorum.. Risk var. Fx bana zarar veriyor net. Kazanmak mümkün ama zamanim parayi kazanmaya harcamak için değersiz değil. Ihtiyacinizdan fazlasını verin deniliyor. Bu durumda ihtiyacım olmayan bir parayi kazanmaya calismam mantıksız. Şu an baya baya yanlış yaptığımı dusunuyorum.
Mikro lot demişsiniz. Spotla farki var. Cunku mikro lot bile olsa ters tarafta olmak kaygı yaratır hep. Ve dayanamayıp yine dalarim pozisyona. Ya da süper bir sinyal görürüm yine dalarim.. Her türlü bulasirim.:)
Astrolojiyi cok bilmiyorum. Yani detaylı bakmadim. Ama şirke girmeden herseyden faydalanabiliriz bence. Zarari yok.
Başak burcuyum. Herseyi mukemmellestirme isteğim surekli yanlış yaptığımı düşündürtüyor bana. Yanlis yaptım şöyle yaparsam daha iyi olur düşüncesi kafamın içinden çıkmıyor. Kararsizligim bu yuzden:)
Amaaaaaaa insanin kendini eğitmesi, terbiye etmesi mümkün. Fx yerine bununla uğraşsam kazancım paha biçilemez. Amacim su an bu:yes:
Tuhaf bir rüya gördüm. Bir sürü balık. Akvaryumcuya gidiyorum. Kocaman tanklar. Ve balıkların arasına dalıyorum. Ilgincti..
Sevgiler hepinize :kalp:
Sizlere hayatta başarılar diliyorum:yes:
Sabah sabah dow grafigine baktim. Kademeli açtığımdan detaylıca incelememistim hiç.
Ve aradığım sinyali buldum:)
33.900 den ortalama yapıp full cikicam insallah pazartesi:)
Az daha çıksa da yuklensem pozisyonlara keşke..
Şukur ya:kalp:
Ayyy keyfim yerine geldi..
Ama tabi çıkıp koşarak uzaklaşıcam fx den:)
Birde bu sabah çok güzel bisey oldu valla sanki Allah sıkma canını ben yanındayım der gibi konustu benimle:kalp:
Mutluyum:kalp:
Pazartesi bıraksanız bile maksimum 1 hafta içerisinde geri döneceğiniz konusunda buradaki herkes ile iddiaya girebilirim...
Diyorum k: Dore pazartesi akşam bıraksa Bir dahaki pazartesi geri gelir :)
https://youtu.be/3W90TTXWDPo
Rüyada balık görmek bayağı iyiymiş. Ama siz rüyanın devamında o balıklara tankla daldınız değil mi? Bu iyi olmadı işte [emoji20]
Sayın yörük ün araştırmacı kişiliği benim de dikkatimi çekti. Bana da bir tane kitap önerdi, yorumlara falan baktığım kadarıyla çok güzel. Bir kere daha kendisine teşekkür ediyorum.
Bunu buldum:
Rüyada akvaryum balıklarını kendisi öldürdüğünü görmek*
Kişinin gerçek hayatta eline birçok fırsat geçtiğini, elinde güç olduğunu fakat, rüya sahibinin bu fırsatları ve gücü gerektiği gibi değerlendiremediğini ve bu nedenle de çok pişmanlık yaşadığını, vicdan azabı çektiğini delalet eder.
Tankla dalmıyorum:) balık tankına dalıyorum. Devasa boyuttaki. (Gerçekte de dalış yapmayı çok severim.) Ve balıklar beni görünce şaşırıyorlar. Göz göze geliyoruz kimisiyle. Canları sıkılıyor kiminin. Bazıları da bana yer açıyor yüzdükçe. Büyük ve rengarenklerdi. Ama huzursuzluk vardı balıkları rahatsız ettim diye.
Videoyu izledim. İlk 56 saniyesine kadar rüyam. Ve sanırım çıkmış. Farklı insanlarla yani sizlerle tanıştım :yes:
Ya siz harikasınız:) Geldiniz birde rüyamımı araştırdınız. Çok duygulandım. Rüyam hakikaten sizlermişsiniz.
Fx den çıkmam lazım. Hem yaşattığı stresi hem de onsuz hayatın artık sıkıcı gelmesi. Tehlikeli ya bu. Ölçüyü kaçırmışım. Kırmam lazım bağımlılığımı. Belki eylül de gelirim bakış açım değişirse.
Elimi kolumu tüm bedenimi serbest bırakıp kumsalda şöyle saçma sapan dans edesim var:)
https://youtu.be/1ZeiF1muZig
Başka bir hedef koyun lütfen kendinize..
Bu klip çok saçmaANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de sandım ki, önünüzde akvaryum dolusu balık var... Siz bir tane tanka binip o akvaryumların ortasına dalıyorsunuz...
Benim rüyalarım hep böyle saçma saçma... Herkesin rüyası öyle zannediyorum
İyi tatiller ve bol kazançlar herkese:)
Muhtemelen son yazım.
Sizleri tanımak güzeldi.
Hoşçakalın:wave:
Kripto yasak geliyormuş... 30 Nisan'da yürürlüğe girecekmiş yasak:
Merkez Bankası'ndan kripto para yasağı
Merkez Bankası'ndan kripto paraya müdahale geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan ve 30 Nisan'da yürürlüğe girecek yönetmeliğe göre kripto varlıklar ödemelerde doğrudan veya dolaylı kullanılamayacak.
Dun verdiğim karardan cok memnunum. Az önce bir yazi okudum. Arjantindeki yoksullugu anlatıyor. Ve su cumlede ben mahvoldum.
We’ve lost everything, even dignity.
Olay yine şuna geliyor. İhtiyacından fazlasını dağıt. Daha cok kazanmak için vaktini boşa harcama. Ihtiyaci olana dagitmak için harcayacaksan baska tabi:)
Sevgiler:)
https://hizliresim.com/WXdCyj
Dozaji korumasini bildikten sonra fazla kazanmakta sorun yok ki. Tabii şunu da yabana atmamak lazım, o dozajı korumak çok da kolay bir şey değil. (Dozaj derken işin psikolojik boyutundan bahsediyorum) İstatistiklere göre kimse koruyamıyor zaten [emoji846]
Atıyorum... Stratejinizi net şekilde oturtunuz. tıpkı gerçek ticaret yapar gibi işlem yapıyorsunuz diyelim... Hesabınızı kitabınızı bilerek işleme girip işlemden çıkıyorsunuz. Macera aramıyorsunuz. E bunda fazla kazanmakta sakınca olan ne?
Bildiğim kadarıyla İslam tarihine ilgili siniz... Hz Ebu bekir'in muazzam bir servet olduğunu hepimiz biliyoruz. Malının tamamını Vakıf edip sonradan tekrar yine aynı zenginliğe ulaştığını da biliyoruz. Buradan yola çıkacak olursak, Forex i de ticaret olarak ele alacak olursak.... Sonuc??? Sizce Hz Ebubekir günümüzde başarılı bir trader olsaydı, napardi? Çok mu saçma bir soru oldu [emoji16]
Yani para insanı bozar iddiası bence yanlış. Nitekim para ile güzel şeyler de yapılabiliyor. Yapan da var !!
Yazimda kazandiklarini ihtiyaci olana harcayacaksan baska tabi diye ekleme yaptım:)
Zengin olmak kesinlikle kötü değil. Hz Ebubekir vakfetmis ve Allah ona fazlasıyla geri vermiş ki Kuran da "Kim Allaha guzel bir borç verecek" der. Bu ne demek? Siz insanlara yardim edin ben size onu fazlasiyla geri vereceğim. Onlara değil bana veriyorsunuz diyor. Bu benim başıma cok geldi. Ne zaman birine yardim etsem fazlasıyla geri döndü. Biliyorum yasadim. Allahin sözü bu.
Bakin yukarıdaki yazida haysiyetini yitirmiş bir insandan bahsettim. Iki çocuğu olan bir insan. Cok acı değil mi. Sizce neden bu haldeler?
Paylasmadigimiz için.
Benim fx i birakmamdaki temel neden ihtiyacım olmadigi halde neden kendimi strese sokuyorum diye dusunmem. Yapmam gereken onca şey varken kendimi para kazanmaya adamam. Kendimi ailemi ihmal etmem bu uğurda. Ve artık hayattan zevk alamamak. Siz surekli ne diyorsunuz. Fx kanınıza işlemiş geri döneceksiniz. Demek ki sizde de olmuyor fx siz hayat. Kazandigim parayi napicam mesela. Bankada mi biriktiricem? Yoksa yüce bir amac için mi kullanıcam.
Yüce bir amaç için ise tamam. Ama birikim için ise mantıksız. Ben su an bu stresi kaldıramıyorum.. Vaktimi de bu uğurda harcamak istemiyorum.. Kaldi ki fx de elimde avucumda ne varsa kaybededebilirim. Bu risklere girmek de istemiyorum.
Ama ilerde belki geri döner insanlar için daha akli basinda islemler yaparim.
Ben viopta görüyorum.. Bu isin bağımlısı olmuşlar. Belki ihtiyac sahiplerine yardim ediyorlardır bilemem. Ama cogunlukla kaybediyorlar. Yerine yenileri geliyor. Yazık değil mi? Boyle bir lüksümüz var mi?
Biri dedi mesela. Para dediğin nedir ki. Bugun var yarin yok. Senin ihtiyacın yok ise ver ihtiyac sahibine neden kaybediyorsun neden riske giriyorsun.
Para kötüdür demedim. Paylasmaliyiz dedim. Birikim esarettir dedim. Özetle bunlar..
Ve Allaha şükür bugunum cok guzel geçiyor. Kararımda netleşince kendime geldim. Yasadigimi hissettim:kalp:
Birde siz su an demoda islem yapıyorsunuz ki kendinizi gecen gün balkondan atmak istediniz. Gercek hesapla islem yapsanız cok farklı olurdu hersey. Yasattigi stres dayanılmaz bence..
Cok bir getirisi yok fx in. Götürürsü cok ama:yes:
Mesela geçenlerde benden yaşça buyuk bir bayan arkadaşım coinlere girmiş. Konuştuk az. Paraya gercekten ihtiyaci yok aileden zenbin ama surekli artırma derdinde. Bazen usd alir bazen faize verir bazen altin. Simdi de coin. Arada Kıbrısa gider sevgilisiyle kumar için.
Diyor ki hayatim kaymış durumda. Gece kalkıp kalkıp bakıyorum hesabim ne durumda diye:)
Bahsettiklerim bu insanlar.
Birileri bir yerde yoksulluk çekerken bizler de para artırmak için uykusuzluk cekiyoruz:)
Ve kaybetme riskimiz cok yüksek.
Gereksiz.
Yani sonuc olarak ben çıktım. Yani cikicam bu hafta insallah. Herkes ne istiyorsa yapsın.
Sadece beni etkileyen birkaç paylasim yaptım..
Sevgiler:)
E hayirli olsun madem...
Selamlar
Giden gitti...ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunaydin:)
Giderayak altına daldım. 1782 den cikicam :)
Baya bir pozisyon actim..
Dowda ise 34 binden actim artik yapicak bisey yok. 33910 dan cikicam. Yarisi kurtulmuş olacak. Ama karla:kalp:
Daha sonra yeniden çıkarsa yeni bir sinyalde kalanlar için ikinci kurtarma operasyonuna girisicem :)
Giderayak birde altından zarar yaziyormusum:)
Fx boyle iste elini veriyorsun kolunu kaptiriyorsun.
Hedefim 1782. Ciktikca satıyorum bakim nereye kadar çıkaracaklar. Hepsini 1782 den kapaticam.
Insallah :kalp:
Biz kesinlikle hep tersdeyiz... Ve sizin yorumlarınız okuyunca hep korku salıyor içime. Ben de bu sabah zararda satis işlemini kapatıp alın tarafına geçtim. Şimdi baktım fiyata, ben alım emri girdikten sonra fiyat hiçbir yere gitmemiş [emoji846]
Ben alım tarafında aysam altın fiyatı kesin düşecektir. Yani siz en geç akşam 6 7 gibi altından çıkmış olursunuz [emoji846].
Bu arada günaydın...
Yine yumurta dayanınca iş yapma moduna girdim. Gece sabaha kadar çalışıyordum.ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1782 ve ciktimmm:halay:
Ya olamaz boyle birsey. Manyak trade yaptim. Deli kazandim. Dow icin 2.kurtarmayi yapmama gerek kalmadi. Hepsini yazdim 33910 a. Karla kapatiyorum ya..Cok mutluyum cokkk..
Allaha sonsuz sukurler olsun :kalp:
Su an elimde hiç altin yok ama teknik açıdan 1756 yi gormesini tum kalbimle diliyorum:kalp:
Cunku 3. sinyalim 1756 ve yapmazsa teknigim ise yaramıyor demektir.
Dow 33900 Ve ben çıktım cok sukur.:kalp: