Arkadaşım o çubuğu eninde sonunda yapar nasılsa.Acelemiz yok. Dur elleme düşsün biraz daha alalım.
Elimde olup da düşüşünden endişelenmediğim tek hisse. Belki de ucuz bulursam biraz daha biraz daha biraz daha ... alırım. Ya da hep beraber alırız.
Printable View
Sayın ortaklar ,Almanların elindeki 3 milyon lot borsaya kote edilmişmi yani borsada işlem görebilir özelliktemi?bilen biri cevaplarsa sevinirim...
syg.
Piramite maddi/manevi tazminat davası açmıştı. Dava sonucu firma için nötr
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam maddi manevi açtı ama sebeb neydi?
Kap da bulabilirsiniz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almanlarla aramız da düzeliyor.
Sayın pit ve Sayın dudu hocalarım bu şirketin neden bu kadar önü açık. Kısaca anlatır mısınız
Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama sirket buyur temettu vermezse, bu da fazlasi ile fiyatina yansirsa ki su aja kadar yansidi.
Vermesin temettuyu.
Buyumesi bitince parayi bir yere yatiramayacaklari icin mecbur verecek.
Syg,
Kar beklentileriniz ne arkadaşlar.
Bu dönem için ve 2018 dönemler itibari ile.
Sizce satışlar ve kar her çeyrek artarak devam eder mi?
Açıklanan daha önceki bilançolara göre
2015/12---- 34.972 M
2016/12---- 30.986 M
2015 ve 2016 da her çeyrekte ortalama yaklaşık 8 milyon satış rakamı yakalanmış.
Değişim başladıktan sonra
2017 6 aylık 18 Milyon satış olmuş.
Yani her çeyrek ortalama 9 milyon
3. Çeyrek satışları vergi dairesine sunulan tablodan görebiliyoruz.
9 aylık satışlar 28,947 milyon TL
28.947.000-18.100.000 = 10,847 milyon TL
İşte bizi umutlandiran rakamlar bu 3. Çeyrekteki 10.847 milyonluk satış.
Umarım 4. Çeyrek satışlar 12 nin de üzerinde olur.
12 milyona yakın bir kar rakamı gelirse ...
Tilkiye sormuşlar tavuk yer misin ?
Gülmekten konuşmamış.
Yatırım bittikten sonra nasıl bir trend oluşacak hep beraber izleriz inşallah.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En kısa olarak coventya derim sn ömer.Kilit kelime bu...Altına onlarca sayfa yazılır...
Son çeyrekte 13 milyon ciro gelebilir diye düşünüyorum
Ek 15306
Tweeterda buldum bunu ,ustalardan yorum bekliyorum, bu duruma göre bu kağıt muhtemelen ne zaman A gurubu olur..
Syg..
Grup değişimleri 6 ayda bir olur. Yani 1 temmuz iyibariyle bu ortalamayı tutturmuş olursa a grubuna geçmiş olur
B) Fiili Dolaşımdaki Pay (FDP) değeri bakımından, Borsa tarafından belirlenen değerleme dönemi itibarıyla FDP değerinin ortalaması;
1) 30 milyon TL ve üzerinde olan payların, A Grubuna dahil edilmesine,
2) 30 milyon TL’nin altında ancak 10 milyon TL ve üzerinde olan payların B Grubuna dahil edilmesine,
3) 10 milyon TL’nin altında olan payların C Grubuna dahil edilmesine,Kaynak: Borsadaki hisseler 4 gruba ayrılacak
SERMEYE -----------3.750.000 TL
COVENTYA-------- %80,65
PİRAMİT M.K.------%9,88
DİĞER--------------%9,47
Bir şirketin B grubundan A grubuna geçmesi için son 6 aylık halka açık piyasa değeri minimum 30 mn TL olması gerekmektedir. Politeknik B'den A'ya geçmek istiyorsa, bundan sonraki günlük ağırlıklı ortalama fiyatı minimum 41.34 TL olmalı, şu an HAPD 28.3 mn TL ha gayret :) #poltk...... not: (Aynı siteden alıntıdır)
Eğer beklentilerde olumsuz bir şey olmazsa temmuz ayında A gurubuna merhaba diyebiliriz gibi duruyor..
syg.
Eğer A grubuna çıkarsak bizi ne bekliyor olacak orada,olumlu,olumsuz ayrı ayrı bunu tartışmalıyız bence .üstadlardan görüşlerini bekliyoruz....
syg.....
Hisse net te sayın dudu hocanın bütün yazdıkları harfi harfine kadar takip edilmeli. Ben şimdiye kadar zararını görmedim şahsen. Teşekkürler hocam. Ayrıca pit hocam da ilk onumdadır. Syglar
Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Coventya bu sirketi hoby olarak satin almadi.
Mutlaka is planlarina uyuyor.
Mutlaka daha fazla para kazanacagini bildigi icin aldi.
Bunun icin de bazi yatirimlar yapiyor dogal olarak.
Yatirimlar bitince hem karliligi artacak hem de buna bagli olarak piyasa degeri tabii..
Bu da zaten son 1 yildir 17 den 45 e gelerek buyuk olcude satin alindi.
Bundan sonra az kaldi piyasanin hakli olup olmadigini yakin zamanda aciklanacak olan ilk yillik bilancoda gorecegiz.
Biraz sabirli olup beklemek ve Coventya etkisini gormemiz lazim.
Yeni aciklanacak 12 aylik bilanco isiginda tamam mi devam mi karar veririz artik.
Syg,
Sirket A gurubuna gecince alinip satilmaasi kolaylasacak ve teminata konu edilebilecek.
Bu durum islem hacmini artirici bir etki yaparak ilgi cekecektir..
Syg,
Haklısınız syn Dudu,ayrıca temettü veren bir şirket olacağı için yatırım ve emekli fonlarının da ilgisini çekecektir,hak keza yamancı fonlarında,ama birde şu olacak piyasada, açıkcı, günlükçü,çorbacı diye adlandırılan tayfayıda tahtaya ve malesef buraya getirecektir huzur ve rahatımız kaçacaktır, bu topiğe girince ben arkada sanki blues ( özellikle B B King:))çalıyor gibi geliyor, sanırım o günlerde, bu günleri arayacağız
çok mütevazi olmayın 2009 dan bu yana aselsan 152 kat artmış (0,31krş dan 47,22 tl ye gitti)
Eggen de 2009 dan bu yana 100 kat artmış.
Bizimi yoksa kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz sayın Dudu,yıllar içinde sizin görüş ve yorumlarınızdan etkilenen onlarca yatırımcı
bu hisseye girmiş ,ve şu anda çoğu karlarını alıp gitmişler gibi gözüküyor ,ama siz hala burdasınız ,bu kağıttasınız ,benim tahminim, siz bizide gömersiniz pardon gönderirsiniz sayın Dudu :):):):)
45 liradan takviye yaptım
Satışlar ve kar çok güzel...maşallah nazar değmesin...
Topik ilgi cekmeye basladi.
Syg,
Bu fiyatlari hak ediyor mu?
Syg,
Tuprs'da olan burada da basimiza gelmesin.
Syg,
Halka arz olup yatırımcısını hiç üzmeden yola devam eden bir şirket.Hocaların yönetimide başarılıydı ama coventya ile birlikte başka bir boyuta geçmeye başladı.Halka arz olalı yaklaşık 4 sene oldu...arzdan alanlar nerdeyse %500 kazandılar daha ne olsun.Sektör gelişime çok açık...ülkemizin böyle şirketlere ihtiyacı var...tek kötü yanı hissenin sığ olması...hatırı sayılır bir miktar almaya kalktığınızda mal bulunamıyor malesef :)
VUK bilançolarına göre yaptığım tablo yukarıda.Ben büyümeyi net görüyorum. Son çeyrek yakaladığı ciroyu ilk çeyrek de yakalarsa yatırım bitmemiş hali ile bile 2018 de 55-60 milyon arası ciro olması muhtemel görünüyor.
Şimdi yatırım detayını bekleyelim ve oradan gelecek büyüme hesaplarını yapalım...
Hayırlı olsun
Sn dudu benim icin sikinti yok bekleruk ;)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.