yapacağını tahtan bır yerınıze gırsın ıbneler
Printable View
yapacağını tahtan bır yerınıze gırsın ıbneler
sayın yavtan verdiginiz bilgiler çok degerli ve önemli buna ragmen al sat tahtası hareketleri sinir bozucu..diyeceksinizki amaç ta bu zaten..fakat fiyatı nerdeyse 7 ay önceki fiyatlarında ..sinir ve sitemim bu yüzden selamlar
Bu sefer 1.8X'lere düşecekmiş gibi bir his var içimde. Y:T:D.... Beklemedeyim...
herkez salıyor 1,30 1,80 bende sallayım bari 2,30 ytd
Hem hacimi hem takasları takip edin o zaman beni anlarsınız sadece dökmek istiyorlar ondan sonra bilanço ve b grubu yeni projeler beklentileri alınacaktır ytd
B grubuna aday bir hisse. Aşağıya gideceğini düşünmüyorum. 9 aylık bilanço daha iyi geleceği konusunda şüphem yok. Karamsar düşünceler sizi etkilemesin. Bu hisse 5.00 TL ye kadar yolu var #OV ve #UV'de.
2.00 üstünde kaldığı sürece 2.20 hedefim var. Ytd.
yav_tan arkadaşa da katılıyorum.
b grubuna girmesi için 2 li fiyatları kendine yer edinmesi lazım
ortalama 1,80 mı?finnet den falan mı baktın.
halka açıklık oranı 8,41 lot karşılığı 5.550.600 lot
dediğin gibiyse ortalama olur.
endekste çok absürd bir düşül olmazsa ben bugün 2,20 üzeri atak yapmasını bekliyorum
Galip baba (metro) gyo sevdalısıdır b grubu oldu mu körfezi silip süpürebilir :))ytd
Yön yukarısı artık 2.03 maliyetim var bekleyecem artik
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik güçlü al diyor. Temeli iyi. Iki gün üst üste 2.07 ve üstü kapatır ise bir de hacimde artış olursa gideceği yol uzun bu kez 3 lira ilk hedef orta vadede...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
KRGYO ismi ile bile güzel pirim yapmaya aday. Daha evvel de dediğim gibi şirketin C grubunda oluşu, B ve A grubuna aday olması hisseyi ister istemez yukarı taşıyacaktır.
Gayrimenkul olarak son günlerde en çok konuşulan gündem maddesi olacak, bu yüzden kabuğundan sıyrılıp güzel yerlere gelebilir. Bu işi takip eden üstadın 4.50 fiyat vermiş olması durumu ortaya koyuyor.
Sadece yazılıp çizilenlere kulak vermeyip, orta ve uzun vade hisseyi toplamanızdır.
YTD.
Yanlış bilmiyorsam bunların dumanlaysan alacakları var . Bu ay sonunda galiba dumanlaysa ait gayrimenkullerin satışı olacak. Eskidji sitesinde geçiyor satış sonrası alacağını dumanlaysan tahsil yoluna gidilecek diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen...
Dumankaya taahhütlerini yerine getiremedi o yüzden daireler dükkanlar taşınmazlar yüzde 26 iskonto ile körfeze geçti yani KRGYO sattığı her taşınmazdan artı yüzde 26 extra kar sağlıyor horizonda tabi güre bitti orada da satışlar devam ediyor ..son olarakta arsa kaldı kilyosta o da satış kararı alınmış ama henüz satışa çıkmamış şimdi projeler bitti nakit toplama dönemi ardından yeni proje veya projeler açıklanacak şirket borsada halka açıklığı artırırken gelen nakiti gürede taşınmaz olarak yine şirkete aktardı ..sermaye 66 milyon yeni projeler için sermaye yetersiz kalabilir bu yüzden bedelli bedelsiz sermaye artırımı beklenebilir arsa satışa çıkabilir ve önce sonra a grubu beklentisi devam ediyor bence ocakta b 1 temmuzda a grubu olabilecek potansiyel.ve beklentiler devam ediyor ytd normal şartlarda
Sizin kadar detaylı bilgiye sahip değildim.
Tekniği çok hoş geldi gözüme. Ayrıca halka açıklık oranı çok düşük mal toplu ve patronda. GYO şirketleri arasında en az primlendi şirketlerden üstüne yazdığınız temel bilgiler ile inanıyorumki uzun vadeli hedefi olan 4.5 lira bu hisse için imkansız değil...
Bundan önce dzgyo ve yyapı almıştım hem halka açıklık oranı hem tekniği buna benzer bir durumda idi her ikiside aldıktan sonra güzel kar biraktirdi inşallah eylül bitmeden bunda da hedefime ulaşacağım.
Speklerde son operasyondan sonra 1 milyon lotun üzerinde mal kaldı. B grubuna geçme ve olası çok iyi bilanço ile yukarıya götürüp yeni yatırımcılara devretmeyi düşünüyorlardır. Şu anda yaptıkları ise; kullandıkları aracı kurumlar arasında hisse döndürme olayı. Yani en az 10 aracı kurum kullanıyorlar. Bir aracı kurumdan alıp diğer aracı kuruma veriyorlar. İşlemlere aldanıp sazan gibi av olmamak lazım.
başladı inşallah
bu hafta şu 2,50 yi bir görelim önce
Kapanış fiyatı iyi hacim düşük. Yarın 2.10 hacimli geçilir günü 2.12 üstü kapatır ise cuma günü kapanışa kadar 2.50 ile 2.70 arasına kadar çıkabilir... tabii ki spek efendinin niyeti önemli...
Çok nazlanıyorsun gideceğin yer belli. 2.10 üstüne atmalısın bugün...
gel gel yapıyorlar gibi duruyor. 1.8x altında 1.2x-1.3x lara kadar gelirse kademeli alarak beklerim. ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yakında yukardanmi asagidanmi alacaz belli olcak...y.t.d...
Hacim daraldı iyiye işarettir diye umuyorum..ytd degildir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla hacimi hep aşagıya vererek artırıyorlar...sonumuz hayrola ..
birisi veya birileri küfrü basıyor yine her taraf 31 oldu yine
Tekniği bozmadan duramıyor spek....beklemeye devam..
Tahtayi gören varsa paylasabilirmi...
kagıttayım ama nedense hiç güvenim yok galiba stockholm sendromuna girdim..
şu spegi tokatlayacak birisi çıkmadı hala..
adamlar alıcı geldikçe acımadan kademeye tek tuş veriyorlar
yada öyle gösteriyorlar:evil::evil:
kendileriyle oynamayı seviyorlar galiba spekcikler
Yukarı çekerek kapattı...
Sermayenin 2 katı stok var (daire dükkan arsa devre mülk)
Ve önce ki sayfalarda biri hayal kuruyor kağıdın geri gelmesi için beklentisi bitmesi gerek yazın kenara daha halka açıklık artacak sermaye artırımı gelecek kağıt b olacak 1 temmuzda a olacak bu yazımda kapak olacak 2 sene önce egpro pimaş birleşmesini yazdığımda inanmamışlardı takaslara bakın kağıt toplamış elinde yüklü olanlar düşünsün kâğıtta düşük maliyet kalmadı ki hayırlısı ytd ben 12 aylık bilançoyu görmek istiyorum şubat mart ayına kadar hissedeyim