Bu gidişle 3 daha yakın
Printable View
Endeksin kaç öldüğünün ne önemi var? Sirket hayvan gibi kar açıkladı mi? Evet! Hiçbir sıkıntı görmüyorum hikayede... tek görmek istediğim şey karin sürdürülebilir olduğu... adamlar gaza dönecez dediler, demekki gana yi uzatacaklar, peki gana uzayınca ne olacak? Bunu da anlasmayi görünce değerlendiririz.
eczacılarda da millet uyandı. meğer doğru yere park etmişiz.
sabırsızların malını öyle alırlar hemde zararına.
nasipsiz dayak bile yenmez.
Endeks düşerken az düşsün çıkarken daha çok çıksın diye kağıt alıyoruz bu kagitlar bize gelince mala bağlıyor valla bıktım bu şekilde kağıtlar ile işimiz zor
Burada başka hisseden bahsetmek de yeni moda mi oldu şimdi? Ne o birileri yine düğmeye bastı heralde
kimse öküz altında buzağı aramasın, yalan kelime cümle yazmamaya yeminliyim, reel hayatta da söylememeye.
3 kuruş paramla para kazanmaya çalışıyorum, birileri düğmeye bastı o açık, o ben değilim.
cemilsavar bende engelli ama yapamıyor,yazdıklarına bakıyorum.
forumun yazı yazılmayan hali şu anki halinden daha iyiydi. AKSEN ile ilgili yakınmalarınız hariç bilgi paylaşımı olacaksa eyvallah ama diğer türlü yazışmalar için özel mesaj kullanın lütfen.
Bu ortamda olaylara hala pozitif bakmaya çalışırsak gördüğüm tek pozitif şey aksen için yükselen dolar kurudur
Bardağın yarısı dolu bakışı[emoji2]
Çünkü şirket borçlarının yarısı döviz..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keza alacağının çoguda. Zaten bu sirket nette kur zararı yazmiyor cok sükür. YTD..Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahsilâtta sorun yaşanmadığı müddetçe hemfikiriz..
O başka bu başka. Tahsilatta sorun yasama durumu her sirkette olabilecek bir sey. Bugun mesela alarko yasiyor bunu. Ama cok şükür aksen 2019 da yasamadı. Konu döviz borcuydu ona cevap verdim. Tahsilat baska konu. YTD.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu piyasada ağzı ile kuş tutan şirket bulmadığımız sürece kazanmak zor herkese geçmiş olsun
Bence çok yakın bir bağlantı var..
Borcun yarısı döviz, gelirleri döviz (yurtdışı) ya da dövize endeksli (yurtiçi) ancak çok önemli bir kısmı yurtdışı..
Eğer yurtdışından tahsilâtta sorun yaşarsa kağıt üzerinde bir sürü döviz alacağı olur ama borcunu ödeyecek parası olmaz.
Kur artışlarında Afrika'dan gelmesini beklediği para da artar, TR'de ödeyeceği borç da..
Bu ikisi arasındaki denge de hissenin geleceğini belirler..
YTD
Aksen kardeşim düş iyi güzelde niye iki katı düşüyorsunya yedin bizi
Bu krizde corono dan bahsediyorum, Aksen olarak zararımız ne olacak ki bu kadar düşüyoruz.
Bizi nasıl olumsuz etkileyecek. şu anda PD/DD oranı 0.5 ye yaklaşmışken
lanet olsun getirdiği bilançoya da ucuzluğuna da ilacı verip gelmiştim hemde kol keserek, bunda da kol kesip gittim, artık kesecek kolda kalmadı,gövde gidecek.
Alacağını temin edememe durumu zaten her sirket icin bir risk. Kur zararından nasil buralara geldi konu anlamadim. YTDRedmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık takaslara baktığımda geçen hafta iyi mal çıkmışlar 4.38 gösterdikleri de, şu an fiyat 3.10 alan yok. Geçen hafta sattıklarını istiyorlar. Koronovirüs geçen hafta yine vardı haftaya yine olacak. Şu an hisse için tek olumlu olabilecek haber şirketin hisse geri alımı yapması olur, neva91 arkadaş da artık bunun önünde bir engel olmadığından bahsetmişti. Bakalım patron hisseye sahip çıkacak mı?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeniden degerleme ile gelen vergi borcu(300 küsür galiba) yuzunden bir sonraki ceyrege kaldi. Su an gecmis yillarda net karda ama 1. Çeyrek raporunda gozukecek. YTD.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkürler [emoji106]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enjsayı Bgc partners alıyor neredeyse artıya yaklaştı, aksende de alım yapıyor ama -10 civarı hala. Ne çok satıcı varmış.
Bugün endeks kadar düştüğün için teşekkürler aksen
Hayır. Geçmiş yıllar karları artı olacak. Sonrası muamma :). YTDRedmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi iyi haber artık en fazla 10 düşecek hisseler😁
Endeks düşerken depar at çıkarken aval aval bakın senin fk nada pddd ne de ciro nada lanet olsun bıktım bu borsadan
Enerji tarafı bu dönem sıkıntılı olan alarko tavana gidiyor, geçen hafta 4.40dan mal çakanların hala almaya niyeti yok.
Alarko tavan oldu ki doğalgaz indirimi ile spot elektrik fiyatları ciddi düşecek, bu onları olumsuz etkileyecek. Aksen bu kadar etkilenmeyecek zira elektrik fiyatları düşse bile doğalgaz fiyatları daha fazla düşecek ciro azalsa bile kar marjı artacak. Bolu Göynük dolar bazlı devlet garantisi var. Ama hala 15 aydır bu hissederim, daha önce yine bir 6 ay tuttum tavanı bırak %10 üstü artı kapattığını görmedim. YTD.