Bawer arkadaşım ....para herkesin olduğu hissede kazanılmaz...Petuna 1 yıl önce git in cin top oynayan ağlayanlarla dolu git 1 ay öncesinde kimse yoktu....Bende vardı hisse ve her zaman derdim...Birgün gelecekler.....Kağıt 15 lira civarı defter değeri olduğu halde 5 liraya kadar düşürdüler ve heran batabilir dediler tabii ki ben satmadım bugün 25 lira ...bir değer yatırımcısı olarak defter değerine yatırım yaparsan eninde sonunda bir gün gelecekler...Peki Jantsanın defter değeri kaç 24 TL bugünkü fiyatı ne 52 neredeyse piyasa defter değerinin 2 katından fazla bir değer veriyor...Neden mi?
1.Lot yok piyasada istesende yeteri kadar mal alamazsın....
2.Patron hakimiyeti var...
3.Piyasa gelecekte iyi karlar edeceğini piyasa görüyor değerini şimdiden fiyatlıyor...
4.Ciddi Bedelsiz potansiyeli olan bir hisse...
5.İhracat ağırlıklı (%80) bir firma olduğundan kur farkı karı yazabilecek yapıda...
6.Borcluluk oranı düşük hızlı büyüme potansiyeli var...
7.Zengin olup olmadığını bilmiyorum ama bu hisse bir gün piyasa alıma geldiği zaman elinde yeterince mal olsun...
Neden mi bugün Petuna 5 TL vermiyenler 25 liradan almak için tavanda bekleyen yüzbinlerce lot gördüğünde,hiç acımadan bu sabretmeyi bilmeyen borsayı kumar zanneden iki çizgi çektigi için üstad denilen o üstadlar ve o kalabalık yığına malı devret ...İnşallah hep birlikte Jantsayı o yığına tüm dostlarla beraber devredecez...Sağlıcakla Kalın...
Redmi Note 8 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.