Kauseri, ankaragucu, antalya 9 puan gitti. Her deplasman tehlikeli. Takimin sadece 1 plani var. 12 macta kaleye gelen ilk top gol olmus. Bu durumda ilginc.
Printable View
Kauseri, ankaragucu, antalya 9 puan gitti. Her deplasman tehlikeli. Takimin sadece 1 plani var. 12 macta kaleye gelen ilk top gol olmus. Bu durumda ilginc.
Bu hafta GS maçının olması kafamı karıştırıyor .Tahta yapıcı bunu kullanır diye düşünüyorum
Ancak beklenti anlamında hisseden umudum kalmadı
Elimde de epey var ,ne yapsam en az zararla kurtulurum diye düşünüyorum
Niye 600 milyon Euro borç 1 milyar Euroya çıksın diye mi ?
Alanya'da mağlup😄
Üst sıradakiler birer birer yeniliyor TS ve GS maçını alan tavana bağlar...
Sabır Taşı
TS hem BJK hem GS gidecek Başakşehir ile içerde oynayacak.Ayrica bugün Sivas gölü 60/70 di.larda bulsa enaz beraberlik çıkarırdı.Bu hafta olmak yada olmamak haftası FB için.
bu hale getiren aziz olmasin sakın..
agucu macini ersun yanal kendi elleri ile vermiştir , geçen hafta gençler maçında ne oynadilarsa aynısını oynadılar , kapan kapan tuzak aç , bı top on uca koşucu iki fırıldak ile maç kazandı geçen hafta agucu , bu haftada aynisi..
ersun hoca nin kafa bazen basmıyor , yahu kardeşim bı sabret bı sabirli ol..
ayrıca;
jailson bu maçı da aldı hocam sana değil mk , geçen hafta evvelsi hafta aldığı gibi..
benim yazılarımın içinde vardır tandem sıkıntılı diye, çözemedim hala bunu, pes diyorum...
olmaz hoca jailsondan tandem , tolga ise box to box adamı , olmaz hocam olmaz..
hakeme deginmeyecegim , bunlar hakem falan değil..bunları epl de falan maç versen daha 45 dakika geçmeden s ederler sahadan..
bugün ise son bi şans daha verirler tahtaya..
basketbol takımımızı tebrik ediyorum , Türkiye kupasını kazandıkları için..
maçı kazansa herşey hazır..oynadığın topu....
çok güzelde grafik olmuşken.fincan.kulp herşey tamamlanmışken..
https://i.hizliresim.com/gbjzzb.jpg
Geçmiş olsun
Eger hisseler bilançoya endeksli ise zaten hepsi kotu...Başarıya endeksli ise FB almak isteyen birde kalp ilacı alsın keza BJK de öyle Hatta GS da. en ufak bir hata ......
şu anda ufak bir kârla satıp çıkabilirim, ama çıkmıyorum.
bence ağalar malda kaldı.
fenerime bir şans daha veriyorum. çakılırsada çarçakala değil sayın koça çarpıldık deriz. :)
"Artık secim çalışmaları için kolları sıvayan ve yavaş yavaş kadrosunu şekillendiren Ali Koç’un 21 Eylül Perşembe günü '1907 Derneği Başkanlığı'ndan' istifa edip Fenerbahçe başkanlığına resmen aday olacağı belirtildi.
21 Eylül’de Four Seasons otelinde yemek verecek olan Ali Koç’un ilk hamle olarak Burhan Karaçam ve Metin Sen'i kadrosuna alacağı bildirilirken, Koç’un 1907 Fenerbahçe derneğinin önde gelen bazı isimlerini de bünyesine katacağı öğrenildi."
Kaynak : https://www.ligradyo.com.tr/amp/futb...-ediyor-818159
Metin Şen istifa etmişti şimdide Burhan Karaçam'ın istifa ettiği konuşuluyor.
Fırtına öncesi sessizlik. Benim hissede zararım büyük.
Eğer bu düşürmeyi ve yükselmeyi (6TL -17TL) yapan A.K'un bizaati kendisi değil ise o zaman bimediğimiz ağaların dibine kadar malda olduklarını tahmin ediyorum. O yüzden sabırla bekliyorum ve hisseden çıkmıyorum.
Bu ağalar bu istifa sonrası A.K. ve Fenerden seneyede bir şey olmayacığını çok iyi biliyorlar. Adamlar tahminimce biran önce mal çıkmak isteyecekler. Olası bir GS galibiyetini kullanabilirler veya olası bir GS yenilgisi sonrası sunni bir haber pompalayıp mal boşaltacaklardır.
Ha eğer bu yükseltmeyi A.K. yaptırdı ise o zaman daha önceden de yazıdğım gibi 2. bedelli ihtimali
Seçim sonrası A.K. statta zafer konuşmasında. Mimik ve davranış analizlerine göre B.K. A.K.un üst aklı gibi duruyordu. Eğer istifa etmişse gerçekten, A.K klubu bakkala çevirdiği için etmiştir. Demek ki yanılmışım, A.K. asıl üst aklı S.Ö. imiş.
Bu dereden daha çok su akar.
Ama aklımda daha deli sorular var.
3 Temmuz kumpasında sonraki 2 ay lık süreçte fener tahtası el değiştirdimi?
Değiştirdi ise kim aldı?
M.K. ani vefatı?
A.Y ve bazılarının A.K'a aday olma yargıtay kararı yakında onaylayacak, onaylasın ondan sonra aday ol dendiğide (yıl 2018 seçim öncesi).
A.K. cevaben yargıtay süreci yıllar sürer demesi !!!
asla Y.T.D!
cahil geldik cahil gidecez!
Adamları tezgahı tiyatroyu kurmuş bizde izliyoruz!
ben kafeciyim bjk liyim
ama en çok müşterimiz Fenerbahçeliler
en çok maçlarını onlar izlemeye gelir
hatta Fenerbahçenin maçlarına diğer takım taraftarları da gelir.
Bu hafta Fenerli azdı. çok üzülüyorum
TS maçında net golünüz faul diye verilmedi, Alanya maçı net penaltınız verilmedi, aleyhinize uyduruk penaltı verildi, Ankara maçında Ankaragcünün ilk golünde el vardı. son 3 hafta 6 puanınız güme gitti bence
ctesi tüm Türkiye gördük ama sonradan,Ankaragücünün elle attığı gol iptal olmadı.
cidden ben bile üzülüyorum Fnenerbahçeye bu yapılanları görünce
Fenerbahçe yarıştan kopsun diye3 haftadır yapılmayan kalmadı ama bu kafe restorant seyirci vs hepsini olumsuz etkiler
futbolcuları belli ki çok misli etkilemiş
gidin bi kafeci restorantçıya sorun en çok maç izleyen her zaman Fenerliler der.
ne diyim geçmiş olsun. Aslında hepimize yazık oluyor
yoksa şimdiden bu kağıt 30 ları görmüştü
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ben Gs lıyım ve bugun bende çarpıldım belkide ucuz atlattım.Çünkü Kupa hıkaye ki oda garanti değil şampıyonlar ligi olmazsa durum kötu.Bu kadro ve teknık direktörle hiçbirşey olmaz..Adam 1 aydır puan kaybettiği hermaçtan sonra rakıplerimiz arkamızda kalacak dedi.çdoğru söylemiş .herkes arkada.Borsadada biz aynı duruma düştük..Fb de Kaleci Gustavo Muriç birazda alman olmasa duşmeye oynar.Onların cezalı sakat olması durumuda vahim..Koskoca FB/GS /BJK nasıl transfer yapar anlamıyorum.Trabzon zaten ıyı kadroya Ndıyage/De Costa/ve Malatyalı yı(Ismi aklıma gelmedi) aldı takım çok alternatifli oldu..Fb nin ve Gs yın çok yanlış transferleri var...Ayrıca supriz bir görüşüm varkı oda başakşehir bile şampıyon olabilir..Ne seyırcı sorunu nede baskı var.Ama isteyen bir kulup ve teknık adamı var..
bu ne b.ktan spor hissesi, mac kaybettigi halde yukselmiyor
Bu kağıt ilk defa 17 lirada takıldığı gün demiştim, 17 lirayı geçemez diye. Aylar oldu geçemedi. Ne zaman geçme ihtimali olsa o hafta ağır yenilgi aldı, ya da puan kaybetti.
Trabzon ve Galatasaray deli gibi yükselirken her ne hikmetse bu hafta hakemler bu takımların galip gelmesi için yemediği cacık kalmadı, aksine Fenerbahçe ve Beşiktaş sahadan mağlup ayrılsın diye de 40 takla attılar, Var'a gitmediler, ya da Malatya'nın penaltısı gibi 3 pozisyon geriye gidip saçma sapan uydurma çizgilerle ofsayt kararı verdiler. Bu ligi serbest piyasadaki godoşlar yönetiyor olabilir. Para babaları işini şansa bırakmıyor.
American Wrestling gibi herşey alavere dalavere. Para neredeyse o kazanıyor! Var denilen üçkağıt montajdan başka birşey değil. Nasıl işlerine gelirse frame öyle ayarlanıyor. İğrenç leş oyunlar oynanıyor. İstedikleri gibi Fenerbahçe'yi saf dışı bıraktılar. Önce oyuncuların inançlarını bitirdiler. Saha da ruh gibi oynayan futbolcuların hakemlere de güveni kalmadı.
Fener yatırımcısı MHK yi şikayet etmeli, yatırımcının zarar etmesine sebep oldukları ve manipülasyona sebep oldukları için. Binlerce insan mağdur oldu. Bir uydurma düdük insanların binlerce lirasını kaybetmesine sebep oluyor. Yazıklar olsun böyle alavere dalavere düzene.
Valla dost haklı olduğun noktalar var ama çoğuna da katılmıyorum. Fener bu yıl kaç maçta iyi oynadı? Deplasmanda üstün olup kazandığı 1 maç söylermisin? Hamile kadın gibi bir kadro kurmuşlar ağır, hantal kaç tane kontra golü var?
Hele Bjkas maçına hiç girmeyeyim cüneyt çakır denen oç 2 penaltı çalamadı ve VAR'daki daha katmerli oç ise bu oç'nu korkudan çağıramadı..Bu sene Fener hiç potaya giremedi kimse kimseyi kandırmasın ve hiç şampiyonluk adayı olamadı..
Ligi de büyük ihtimal ya 3 ya 4 bitirir.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satışlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -273, ortalama tahmin ise -266 oldu.
Foreks'in 40 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +980 puan olurken, en düşük beklenti -1.195 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 40 analistin 9'u pozitif, 31'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 640,42 puan artışla 120.791,86
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -273
Ortalama : -266
Maksimum : +980
Minimum : -1.195
Katılımcı: 40[(+9)(-)31]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(18/02/2020 - 09:23:56)
Gs bu kadar uçuyor da bu hafta Feneer yenerse Fenerden fazlası ne
Vah kanarya,millet ucuyor,bunun kanadı yolunuyor:evil:...neyse ufaktan toplamaya başladık yine.
Baskı var kağıtta, ama bu fiyatlama mantıksız.. Mutlaka tepki verecektir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alanya maçı kazanamazsak iyice giderim demiştim. O hafta yaklaşık 11 aydır taşıdıklarımın hepsini verdim. Şu an çok az numunelik sıfır etkili var...
Bu sene çok umutluydum o yüzden ısrarla aylarca taşıdım. Heee saolsun çok ta güzel ekmek verdi maliyetim altlar olduğu için. Üstten maliyetli zararda olanlar varsa İnşallah çıkar zararda kimse kalmaz...
Ts maçı son dakka gol iptal edilince aslında Alanya maçında da bişeyler olacağını hissetmiştim. Yine de takımım diye hakemi de yener diye düşünmüştüm olmadı. Bu deyim olsa da bana göre Hakem isterse kimse hakemi falan yenemez, boş bi deyim.Alanya maçı iyice anlafım. Bir de VAR çünkü. Hele VAR ı yenmek imkansız.
Son maçta da yine rakibin ilk golü elle. Ama son maç takım da çok ruhsuzdu. Serdar ve Kruze hariç hırslı kimse görmedim. Hoca ortamı psikolojiyi okuyamamış. O maça 3 stoper 6 orta saha çıkmalıydı misal. Rakip hocası, inşallah TS şampiyon olur demişse, belli ki takımını hard hazırlayacak. Yine kaçan goller, son vuruş beceriksizliği, her maça aynı taktik oyun., Üstüne VAR skandalı..
Liverpol şu an Avrupanın en iyisi bazen bskıyorım maçlarına 60-70 dakka savunma yapıyor deplasmanda. 2 stoperini hiç ileri çıkarmıyor..kontra kovalıyor.
Neyse, işin özü psikolojik üstünlük TS ye geçti. Fırsatı şansı teptik.
Bu hafta Gs yi yenersek bi umut belki. Yok yenemezsek %51 Ts kalanı da Gs ya da Başakşehir şampiyon olur.
Bu hafta eğer maçı alırsak rüzgarı yine arkamıza alabiliriz. Lakin topçular nasıl olsa bizi şampiyon yapmazlar modundan çıkmalı. Tamam bu sene çok çok aleni doğranıyoruz ama onlar sonuna ksdar sahada mücadele etmeli.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hafta sonu derbiyi aldığımızda buralardan satanlar bakalım kaç tl den almak için sıraya girecekler....
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +350, ortalama tahmin ise +411 oldu.
Foreks'in 37 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +1.050 puan olurken, en düşük beklenti -425 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 37 analistin 34'ü pozitif, 3'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 1.217,76 puan düşüşle 119.574,10
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +350
Ortalama : +411
Maksimum : +1.050
Minimum : -425
Katılımcı: 37[(+34)(-)3]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(19/02/2020 - 09:22:27)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ca8e4ba1f6.jpgBaskıya bak amk. çocukları...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çoğu toz olmuş buradan,sanırım TS ile oynaşıyorlar,0da 7 oldu,0.80 neresi 7 neresi,altın madenimi buldu acaba,ortalama %700 yapmış bir hisse,oraya çıkmasındaki sebep birazda hükümet hissesi olmasının etkisi var.
17.09 yaptı geri geldi:)...%5,neyse bunada şükür.
Ts taraftarı olarak şampiyonluk favorim Fenerbahçe, bu fiyatları çok iyi görüyorum. Fikstür avantajı öne çıkarıyor feneri tabi haftasonu galibiyetle geçmesine bağlı bu yorumum. Rakiplerin birbirini kırdığı donemde rahat maçları olacak bir Ankara maçı daha yasamayacaklardir.
napio bu devre mi kestirecek..:)