bence 160 üstü hareket bilançoya kadar 230 civarı olabilir diye düşünüyorum ytd
Printable View
bence 160 üstü hareket bilançoya kadar 230 civarı olabilir diye düşünüyorum ytd
Hakkari ili, Çukurca sınırları dâhilinde bulunan maden sahamız ile ilgili olarak yapmış olduğumuz S:200611282 sicil nolu işletme ruhsatı talebimiz Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görülmüş olup, konuya ilişkin tebligat tarafımıza ulaşmıştır.
Bu maden sahasının ne ile alakalı olduğunu bilen varmı acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurşun-Çinko ile alakalıymış
Ek 24306
Burada olmaz denilen negativ bütün olasılıklar gerçekleşiyor,fakat artı yönde hicbir beklenti gerceklestirilmiyor,iblisler bu konuda çok ustalar..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tekrar toparlayıp günü 1,35 üzeri kapatırsa yarın tekrar 1,40 Lara gider ytd.
Bu kadar adice hareket borsada birkaç hissede var,adamlar KY dokmek için yapmadıkları işlem atandıkları takla kalmadı.her endex düşüşünü fırsata çevirip al aşağı yapıp ucbes KY dokuyorlar.Hisseyi baskılamak ve manipüle etmek adına her yolu deneyen iblis sürüsü. Ben bilancodan dolayı da ümidini kestim, mutlaka bir oyun oynayacaklar bu iblisler,uzun bir zaman buralarda surndurmeye devam edecek gibiler.Nasıl olsa arka sağlam,kimse birşey demiyor, yada diyemiyor... Ytd
İyi niyetinizden suphem yok ama bunlar hep tersini yaptılar. CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde 1,37 den aşağıda alim yapacaktım, ancak sabahki bistin de düşüşü ile alımları 1,33 den aşağı 1,27 ye kadar kademeli girdim, ilk alımlar geldi bakalım, nereye kadar verecek. Bu hisse aynı zamanda al sata uygun bir hisse halinede geldi artık. Ytd
Bugunki bistin düşüşunu kullanıp iyi bir silkeleme yaptılar diye düşünüyorum, ancak ben mesela sattığım 3 ikisini bugün tekrar iyi bir kâr ile aldim aşağıdan , bunlar sürekli böyle yapıyorlar 1,10 liralardan beri , dağıtıyorlar desem hisse oldu 1,40 lira dağıtma niyetinde de değiller. Ama bu işi cokda iyi goturemiyorlar belliki ytd.
Mücahit Irene ilk defa yazıklar olsun diyorum, bisti bahane edip millete zulmetti.sanki hisse 2,40 larda gibi hareket etti, oysa 60 kuruştan 2 liralara çıkan tüm hisselerde bile böyle vahşice hareket yoktur, en dipten kapattı. Çok pij bir adammış bu muco ve adamları diyorum başkada birsry demiyorum.
ıhyay bile buna yetişdi. Yazıklar olsun.daha ne kadar bekletcen
Buradaki daha eski olan ustadlar sessizler çünkü onlar mucoyu çok iyi tanıyor sayın yildiz.Bu adam şeytana pabucu gerçekten tersten giydirir.Sakin kalmakta yarar var
Tekrar 1,35 üzerine atması ni bekliyorum bugün. Eğer bugün 1,35 üzeri kapanış yaparsa haftayı 1,40 üzerinde kapatabilir.ytd
Bana ihlgm hissesinin tavanı nasip olmadı,bu gidişle olcağınıda sanmıyorum.bir hisse nasıl bu kadar zaman aynı hareketleri yapabilir,hayret!!!Hakikaten müahit ören tam bir yatırımcı düşmanı,kazancının tamamını borsadan elde ediyor.Bkalım 2019 bilançoda ne açıklayacak?Kendi fikrime göre bilanço zamanı yine bir Ali Cengiz oyunu oynayacak bu iblis...ytd
Tedbirli olmakta fayda var bugün 1,35 ve 1,34 den birazini satıp tekrar 1,32 den 1,28 e kadar kademeli alım girdim, ytd.zaten genelde bu şekilde hareket ederim. Aşağı düşerse alirim yukarı çıkarsa satarım.taktigim bu.
Endex teki düşüşün sebebi ihlas ve avareleri,sanki endexi bu iblisin hşisseleri yönlendiriyor.Allah bintürlü belanızı versin inşallah.Çocuklarınızdan değil ama geri kalan hepinizden çıksın bu yaptıklarınız inşallah iblisşler..Bnece kademe kademe aşağı çekip bilanço zamanı şi,mdiki yerine getirrecekler ve herkes yine ben bildimi oynayacak,avanak yatırımcı topluluğu..
Sanan alevi gibi, endeks aşağı dönünce hızla bir haftada aldığını aşağı veriyor.dedigim gibi yukardan satıp aşağıdan alım yazarak telafi etmekte fayda var, çok primli değil aslında muadillerine göre, ama tek bu hissede ihlasin büyük oyun dönüyor. Ky çok sanirim bunda , düştükçe de daha çok geliyor
Ostim de 130 bin lot hissen vardı ayrıca yaylada 80 bin lot, bugün ostimi sattikmve buraya geldim bir kısmını 1,30 dan aldım bir kısmını 1,28 e kadar alım yazdım yine, tüm paramın yüzde 90 nini bu hisseye bağlıyorum artık. Hedefim biraziyla al sat yüzde 70 inide hedefim 1,70 lere kadar tutmak niyetindeyim, aşağı düşerse yaylayida satıp hepsini buraya bağlayacağım, ya herro ya merro.
Nedenmi buraya hepsini aktaricam, bir kaç aydır tahta yapicilari izliyorum ve sürekli bir çok kurum zarar ediyor, yukardan alıp aşağıdan satıyor, gün içinde sürekli böyle,vertesi günde yerine yine zararla koyuyor, şu nu anladimki bu gerçek bir işlem olsaydı iki ayda bir çok kurum ihlgm de batardi yuzmilyonlarca zarar ederdi, ama bu hareket bir gün iki gün değil aylarca aynı, sağ cep sol cep taktiği sürekli burada işliyor, adam bir kurumdan yüklü zarar ediyor zarara satıyor gösterirken aynı anda üç beş kurumdanvda dağınık topluyor, bunu bir kac aydır izledikten sonra bugün kararımı kesin verdim. Ayrıca diğer hisseler doyuma ulaştı,vtek gitmeyen hisse bu kaldı, bugün merkez yine faiz indirdi ancak sanki bu hisse gayri menkulle hiç alakası yok gibi hareket ediyor çizgisini değiştir miyor hiç, tam tersine çinko madeni ruhsatı içinde onay aldı,ayrıca bir çok değişik alanda faaliyetinde var,vsadece gayri menkul de değil. Kanal hikayesi de kuvvetli hala, belkide bu hisse bu yıl sonu tahmin dahi edemeyeceğimiz bir rakamda olabilir,bazen büyük oynamakta fayda var, çok çok düşerse 1 lira 90 kuruş ennkotu olur, yukarda beklenti belkide 5 belkide 10 katı .bu hissenin burda kalması çok çok mantıksız artık geliyor bana, o yüzden de yüzde 90 tüm nakidimi giriyorum artık. Yaklaşık lot sayim 1 milyon üzeri birşey düşünüyorum. Hayırlısı artık, Allah utandırmasin, herkese de bol bol kazsnc lar diliyorum, burada yolum uzun benim. Kimseye de yatırım tavsiye olarak tavsiye etmiyorum,vsadece benim pozisyonum bu olacaktır, neden yazdım burda yazı yazıyor görüş paylaşıyorum, kimseyi aldatmak için yazmıyorum, bilinsin istedim.
tekniğe göre yükselen üçgen 1,26 üstü pozitif benim için stop orası, 30 dan bügün bir kısım aldım.teknik işlerse tabiiiii
Teknik olarak bitti görünen 1,27 de ancak ky çok olduğundan hala hissede hedefte çok yüksek raksmlar olmaliki BIST düşünce iki üç katı düşürerek paniklettirip ky uzaklaştırmak istiyorlar hisseden. O yüzden belki bistein düşüne bağlı düşüş yapabilir ler.buradan kyva belki elli bin yüzbin fazla verirler al satta ama ky elindek mali almadan duyelimki 2 liraya sürseler daha çok zarar etmiş olurlar ayrıca 4 lira 5 liraya hisse gudecekse 2 lirayı göre n ky satmazda kolay kolay.o yuzden sancılı geçer belki biraz daha, ama benim beklentim en geç mart ayı ile yukarılara sürmek niyetleri. Ytd.
Vaybe bizim ihlas ve ihlgm hariç borsada ikiye üçe katlamayan hisse kalmadı.Uyuz grnyo bile iki katı oldu..Bu nasıl bir hırs nasıl bir aç gözlülük arkadaş,Allah ıslah etsin seni müco,beddua etmek sna işlemez bize döner.o nedenle Allahım sana bize ettiklerinini 100 katını versin.
https://resmim.net/f/uwa3Js.png
alıntıdır.
Tekniğe göre yorum yapan arkadaşların duygularını çok iyi anlıyorum ama,bu hissede daha doğrusu bist te yeralaln hisselerin %95 inde teknik geçerli değil bana göre.Helel hele bu iblisin hissesinde hiç geçerli değil.Aslında yatırımcıyı sanki hisse tekniğe göre hareket ediyormuş gibi gösteriyor ama istediği zaman istediği hareketi yapıyor,yapabiliyor.Çünkü hissenin tek hakimi kendileri,istedikleri gibi dirençleridie geçiyor destekleride kırıp indiriyor..Çok fazl ky olduğundan kimseyle paylaşmak istemiyor iblis.Umurunda da değil zaten istese 10 yıl daha buralarda tutar hisseyi.Nasıl olsa iki bedelli üstüste yapıp havadan 300 küsur lotu koydu cebe.O lotlarlada 0,66 ya düşürdü iblis.Yani hiçbir kap haberi umurlarında değil iblislerin,sadece o isterse götürecek.Ama 10 yıl bir hissede bekleyip zarar ettim bir on yıl daha beklerim...ytd
Dediğim gibi aşağı basarak tabi endexinde düşüşünü bahane edip,bilanço zamanı tekrar 1,40 lı seviyelere çekerek bilançonun beklentisini hiç edecekler.Korkum buydu ve maalesef adım adım ona doğru götürüyor iblis.Sanki endexi 120 binin üstüne bu iblisin hisseleri getirdi,hepsinden önde düşüyor...Hakikaten bist tam bir kumarhane..
Bu kadar bir adi hisse görmedim.Endeks giderken kılını kıpırdatmayan hiç tepki vermeyen,Endeksin düşüşünde ise en önde giden kağıtlardan biri.Endeks kağıdı mı ne halt olduğunu anlayamadım bir türlü.
Zararına satıyor ben eminim.cunki çok kağıt topladı , bu kadar kağıdı kimse almaz. Zarar kendiside ediyor
Fırsat geçti iblisin eline durmaz artik,bilanço falan hikaye oldu yine,hadi geçmiş olsun..
Jeopolitik nedenler sattiriyor iblid korona fakat bunu çok iyi kullanıyor. Eğer ki ortalık durulur sa eşşek gibi çıkacak yok karışıklık devam ederse bunu sonuna kadar kullanacaktır
kurthan
:)panik satışlar her zaman kazandırmaz.Bazen de zarar ettirir.yatırımcılarımız biraz daha sakin davransalar hem endeksimiz bu kadar düşmez hemde yatırımcılarımız bu kadar zarar etmez.biraz daha sakin ve sabırlı olmamız gerekli bence.Zaten ihlgm hissesi fazla pirimli değil ki.ama bu panik satışlarla diğer hisse senetlerinden daha fazla düşmekte.o yüzden biraz daha sakin olabilirsek hisse inşallah hakettiği değeri bulacaktır kanaatindeyim
Yola devam
Aynen devam.hissenin 1,in altına inmesini bekleyenler çoğunlukta ama.o biraz zor gibi gözüküyor.yinede temkinli olmak lazım.suriye meselesi baya sıkıntı verecek gibi bize.dileğimiz inşallah bir çözüm bulunur.