https://s19.directupload.net/images/200401/vl295mfr.jpg
Printable View
kimse yazmamış
Bu tahtada işlem yapan kim bilmiyorum ama tam Oyuncu Çocuklarıymış bu belli !!
Cok ters hareketler yapiyor.tesellim yukselislerin korkunc hacimli olmasi dususlerde zayif hacim .demekki cabuk toparlayacak hizli yukselecek.sabreden meyvasini da yer.ytd.
Maske üreteceği spekülasyonu var, bi haber çıksa kapta maske ve tulum kumaşı üretmeye başlıyoruz diye uçacak ama haber bekleniyor galiba yoksa bu kadar kısa zamanda iyi toparlanmazdı. Yatırım tavsiyesi değildir spekülasyon
Bu sirket ne ise yariyor maske koruyucu elbise uretmiyor birsuru tekstil sirket bunu yapiyor 2 gundur tum tekstil hisseleri 2 tavan yaptilar eski yerlerine geldiler bu asagilik hisse yerinde duruyor speginde patronun da is yok .
En dandik tekstil sirketri bile maske uretiyor tekstille alakasi olmayan sirketler makine alip maske koruyucu tulum uretip ihrac ediyor senin o koca makinelerin ne ise yariyor vizyonsuz sirket tabi ataklik yok senden bir halt olmaz bekledigim zamanima yazik simdi git yerin dibine dus rezil pacavra tekstil !
Kimse kalmamış buralarda.
Sessiz lik sahip şuanda bakalım ne zaman neşe
leneçekCPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kutpo dan iyi kazandik bu daha da dusmus cop hisse 10 yillik grafige bak genel de 0.50-1.50 arasi gidip gelmis kucuk yatirimci icin hep zaman kaybi olmus vizyonsuz sirket o kadar yilda buyuk bir hareket yapamayan hisse den ne hayir gelir tum tekstil ler buyuk hareket yapmislar arsan bossa yunsa ateks krtek hepsi birtek bu yapmamis vizyonsuz cop bu 10 yil daha 0.50-1.50 arasi gider gelir ise yaramaz bosa zaman kaybi oldu adi hisse
Megap gibi kucucuk bir sirket maske ve koruyucu kumas ureticem diyor bu sirketin koca koca tekstil makineleri ne ise yariyor aceba vizyonsuz tamamen borsa da kucuk yatirimcinin parasini hic etmek icin halka acilmis olan bir sirket grafige bakin hep genel aralik 0.50-1.50 yillardir
Sabah 1.48 den aldigini 1.50 den satmaya calisiyor saat 5 ten sonra 46-47 ye duse 2 jaftadir hergun ayni terena 1_2 kademe ye oynayan capsiz ..truzimlere bak oteller kapali zarar ediyorlar turist yok hergun taban gidiyorlar cogu dibinden en az %60 yukseldi .bide buna bak capsiz
Merill in elinde 1.55 maliyetli 2.4 milyon var denemeye deger gibi [emoji6]
61 ustu kopma garantili [emoji854]
Tahtada nurtopu gibi bi sapıgımız var[emoji1787]
Su çayır cimen endekste 58-59-60 daki 5 Hilton satisi görünce günün bütün uhreviyatını verdim [emoji23]
Meksa dünün intikamını mı almaya geldin dallas gibim hisse[emoji23]
şiştttt endeks 99 k dūmbūkella senii[emoji57]
dumm dum ta ka takk dum ta kaa tak cemil cümle bütün Menderes'zedeler hep beraberr[emoji1787]
https://youtu.be/CdF5fX9hjvc
Seni 49 cc motorbisiklet seniiiiiiiii
Seni evde kalmış kokusmuş Raziyeeee seniiii
Seniii hisse-i turşuuu seniiiii
En mübarek günlerin sövgüleriii seniiiii
Seni 70 den okutmazsam seniiiii [emoji1787][emoji23][emoji6]
Sayfada paylasim yokken sanki daha iyiydi."sirketle ilgili "iyi kotu birseyler paylasabileceginize inaniyorum sayin wonderwoman
Simdiye kadar kimseyi engellemedim.bozuk saat bile gunde 2 kere dogru zamani gosterir diye.sirketle ilgili paylasim istedim fazla bir sey degil fakat sizin 5 mesajinizdan 4u alakasiz
Bilançoya kadar esaslı bir hareket olsa iyi olur..yoksa!
Dolar ve Euro'daki yılbaşından bu yana görülen ciddi yükseliş döviz borçlarından dolayı bakalım bilançoya nasıl yansıyacak?3 aylık bilanço 6 aylık için de gösterge olacak,küçük bir kar hatta küçük bir zarara bile fitim ben şahsen.
1.83 ustunde kaldıkça 1.85-1.88-1.90 ve 1.93 test etmesi muhtemel ytd
Özel Durum Açıklaması (Genel)A+ A-
Özet Bilgi
Tan Elektrik Üretim A.Ş./ Akça Rüzgar Enerji Santralının tam kapasitede Elektrik Üretimine başlaması hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
"İzmir ili, Aliağa ve Bergama ilçelerinde kurulumu planlanmış olan, 24.10.2019 tarihinde 1 adet rüzgar türbininin işletmeye alınması ile kısmi işletmeye geçen EÜ/3634-16/2205 EPDK lisans nolu 22,5 MWm/20 MWe kurulu güçteki Akça Rüzgar Enerji Santralımızla ilgili olarak , diğer 4 adet rüzgar türbini-generatör grubu ( her biri 4,5MWm) ve yardımcı tesislerin yapım işleri tamamlanmış olup, 21.05.2020 tarihinde T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğü, TEİAŞ ve EÜAŞ yetkililerinden oluşan Kabul Heyeti tarafından yapılan gerekli test ve tetkiklerin başarı ile neticelenmesi sonrasında tam kapasite işletmeye geçilerek elektrik üretimine başlamıştır.
Akça RES tesisimizin ülkemize ve sektörümüze hayırlı olması temenni ederiz."
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Saygılarımızla.
İzmir ili, Aliağa ve Bergama ilçelerinde kurulumu planlanmış olan, 24.10.2019 tarihinde 1 adet rüzgar türbininin işletmeye alınması ile kısmi işletmeye geçen EÜ/3634-16/2205 EPDK lisans nolu 22,5 MWm/20 MWe kurulu güçteki Akça Rüzgar Enerji Santralımızla ilgili olarak , diğer 4 adet rüzgar türbini-generatör grubu ( her biri 4,5MWm) ve yardımcı tesislerin yapım işleri tamamlanmış olup, 21.05.2020 tarihinde T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğü, TEİAŞ ve EÜAŞ yetkililerinden oluşan Kabul Heyeti tarafından yapılan gerekli test ve tetkiklerin başarı ile neticelenmesi sonrasında tam kapasite işletmeye geçilerek elektrik üretimine başlamıştır.
Akça RES tesisimizin ülkemize ve sektörümüze hayırlı olması temenni ederiz."
bugun 1.90 ustu yakışır bakslım ytd
57 milyon zarar, yarın umarım bir kere de şaşırt be demem. Enerji işi, siparişler falan başka şirket bu bildirimleri yapsa, soluk aldırmazdı. Umarım öyle olur. Ytd.
borsa tam kumar oldu zarar acıkla tavan yap
Dün de yazdım normal bir hisse olsa soluk aldırmaz diye, normal bir hisse mi oldu acaba. Hadi hayırlı olsun. İnşallah kafamdaki ederine gelir. Ytd.
kar edenler asagı zarar edenler tavan gel kumarhanye
Günaydınlar twitter da Menderes tekstil etrafındaki kavganın sebebini bilen var mı acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizi meze ediyorlar, sayın wrackerin son kelimesi gibi bir şeyin içindeyiz. O, sen aldın, öteki sattın yok merille kitledim, ky ya yıkacaklardı... Seni bulucam, işime yaş koydun, hayır efendim tahta bendeydi sen niye bulaştın, inanılır gibi değil ya. Yazık ya, biz yatırımcı falan değiliz onların gözünde, herhalde keriz falanız. Ne güzel oyunlar yapıyorlar. Spk da öyle izlesin, emin olun görüyorlar.
zarar etmiş bir hissenin bu hareketi hayra alamet gibi durmuyor. hisselerini size aylarca taşıtabilirler. kar cepte güzeldir,aç gözlülük etmeyin dikkatli olun derim. vesselam
Haklısınız ama bergama ve ali ağa bölgesinde yaptığı rüzgar gülü devreye alındı bundan sonra bence kar yazacak aslında iştirakkerine baktığımda taşınabileceğini düşünüyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.