Alici satici gelmesi onlar icin onemli degil. Arbitraja oynuyorlar, yani devamli islem yapip aradaki marji goturuyorlar.
Tahtalara hic alici gelmiyor bu arada.
Printable View
Alici satici gelmesi onlar icin onemli degil. Arbitraja oynuyorlar, yani devamli islem yapip aradaki marji goturuyorlar.
Tahtalara hic alici gelmiyor bu arada.
rusya suud petrol restleşmesi devam ediyor.
bu gece pompaya yansıyacak diyorlar
06.03.2020 - 06.03.2020 tarihinde TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 19,18 19,18 TL fiyat aralığından 26.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 06.03.2020 tarihi itibariyle %0,0106 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı :
Mustafa Sani ŞENER
TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı
Bitki Doktoru 26 bin lotcuk almis, destek atmis. Milyon milyon lotlari yabanciya satip kactin yahu kac sene once. Keseyi acsan biraz.
Franck da 19.76'dan 8,600 lot almis, 75 bin lotu olmus.
ortak bu tavın dibi var mı
halkı aratmıyor
En kotu zamani 3 dolar sahna. Tanklarin toplarin falanin filanin patladigi yerler. Yanu bu seviyeler. Ondan once bu fiyati 2012'de gordu. Yabanci orani cok yuksek oldugu icin de dolar/euro olarak bakmak faydali hisseye. Krizde dibin de dibi vardir tabi ki. Bu hissenin 1 senesi gitti yanliz koronadan. Medine falan kapatildi, bilancolar berbat gelecek yani. Antalya'yi da alamazsa ruhuna el fatiha. Buyuk ortagi ADP de iyice batti, 170 eurodan 120 euroya indi 1 ayda. Tasiyabiliyorsan sorunun olmaz. Benim as hissem, ben tasiyorum hep. Elimize verdi korona ama.
antalya yı yedirmezler diyorlar.iga mı varmış
Bu kriz ortaminda IGA iyice batar. TAV'in parasi bol. Antalya hayati oneme sahip sirket icin. Sirket de bunun farkinda. Ne yapip edip alacaklardir, ama cok pahaliya patlayacak. Aynisi Sofya'da oldu gecen sene. TAV/ADP ortakligi en yakin rakibinin %30 ustunde fiyat verdi. Yani desperate adamlar.
Ozetle koronanin bitecegini dusunuyorsan dert etme bence. Yakinda temettusu var. Cucuk kadar sey fiyatin indigi yerden dolayi simdi %6 temettu verimliligine denk gelecek.
http://share.matriksdata.com/Images/...1242053775.png
TAV yazilarindan rahatsiz olan da belirtebilir, azaltirim, gucenmem. Bazi ortaklarimiz ilgileniyor onunla. Ama Halk Bankasi icin gelenlere kalabalik yapiyor da olabilir.
Ayrica icinde bulundugumuz durumda bu korona butun hisseleri ilgilendiriyor. Ilk toplayan da havacilar olacaktir.
Elestriye acigim.
teşekkürler.dert yok
para da kalmadı.
antalya ihalesi ne zaman
Biz akillanmayiz, adam yazmis diger sayfada hacimsiz düştük diye,
Yaw arkadas düşüyorsun iste ne hacimi, hacime kim bakar , milletin bu tur sacmaliklarla gözlerini boyuyorlar.
Hacimli düşünce dahami iyi olacak[emoji2]
Düşüyor iste sen bosver o sacmaliklari, cikiyormi cikiyor iste bunlara yonel.
Dun 5.88 ort alislarim vardi oraya geldi kararsizim...
Belli degil sahna. Iptal oldu. Herhalde yakin bir zamanlarda tekrar ihaleye cikarirlar.
O hacim olayi da bana gore pek alakali degil. Aliciyi/saticiyi ortaya cikaran fiyat. Hacimsiz duser duser, tak birisi gelir yuklu basmaya baslar. Ya da hacimsiz cikar, belli yerden montanli alimlar gelir. Daha cok toparlamasi kolay olur diye dusunuluyor. Ya da hacimsiz cikiyorsa inmesi hizli olur diye dusunuluyor. Ama sonucta garantisi yok.
Yukardan verenler yerine koyuyor. Baska bir aksiyonu yok ki. Bankalar dunyada pis goctu yanliz. Allahtan bunun primi yok birseyi yok.
http://share.matriksdata.com/Images/...1253152694.png
Trump vows economic relief amid growing coronavirus fears
“We are going to take care of — and have been taking care of — the American public and the American economy,” Trump said in his surprise appearance at the daily briefing of the White House coronavirus task force.
Specifically, Trump mentioned a “possible payroll tax cut or relief, substantial relief, very substantial relief.
para babaları coronoyu bahane göstererek yeni sermaye aşıracaklar.
tabii bir günah keçisini batırmaları gerek
Aynisini da dusundum sahna.
Değerli dostlar maliyetime geldi halkbankası 5.85 çıkmak istiyorum ama bir türlü satamıyorum. Bir tardıma ihtiyacım var. Elim varmıyor...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burdan hisse satilmaz. Her gun de basimizi ayni sey ile utuleme yahu. Yatirim tavsiyesine giriyor bu. Burdaki kimse senden fazla birsey bilmiyor ki. Bilse ne olacak, burasi borsa, biz fiyatlari sekillendirmiyoruz. Sen kendi kararini kendin veremiyorsan borsada isin ne?
Kardeş Senin ne yapacağını bilemediğin bir desteğe ihtiyaç duyduğun an hiç olmadı mı? Sorularımı baş ütüleme olarak yorumluyorsun gerçekten şu an çok desteğe ihtiyacım var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tgt, olaylar malum. Karışık. Daha çok karışabilir, dün gibi değil daha çok korku olduğunda mal alınır ama bunu görmek zor bu en kötümü daha kötü var mı. Endeks için 94-96 olası davaya 20 gün kaldı osisa nın söylediği gibi değersiz girmek mi isteyecek piyasa değeri için. Bilmek zor
Tamam da herkesin durumu farkli. Bazisi hisseyi tasiyabilir, bazisinin odemesi vardir, bazisi kredili almistir. Bazisi kisa dusunuyordur, bazisi uzun. Bazisi tum portfoyu gommustur, bazisi bir kismiyla almistir.
Biz nasil bir tavisye verelim. 2 senedir bizim elimizde patlamis zaten. Birsey biliyor olsak kendimize faydamiz olurdu! Bu acidan da bak.
Ben sahsen 90 sentten bu hisseyi satmam. Net. En kotu zamanlarda 80 sentten dondu 2 kere. Ama ortada global kriz, korona, apocalypse donuyor, bilmek mumkun degil ne olacagini. Bir hisse bu kadar rahatsiz ediyorsa insani, borsada olmamak en guzeli. Sagligini bozacaksa anlami yok.
Rusya %13 eksi değerde işlem görüyor. Bu fiyatlar ile Lübnan sonrası ihlas önce İran’a gelecek gibi.
Psikolojim bozuldu. Elimde ihlas vardı 50 kuruştan, yayla vardı 93 maliyetten, halkgyo 93 kuruştan, hepsini feda ettim. 6.50 den ilk aldım. 5.85 e maliyet düşürdüm. Ama tüm portföy ve 112 bin lazım olan parayla girmiş buldum kendimi. 7.47 den satamadım. Şimdi yine satamıyorum şaşırttı beni bu en ucuz dediğim hisse borsaya tiksindirdi. Bir destek arıyorum lütfen beni yanlış anlamayın. Tüm portföy girmiş buldum kendi mi...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün aldıklarımı küçük karlarla boşalttım olduğu gibi, iki günlük işlem hacmim portföyümün büyüklüğü kadar oldu, aracı kurum da kazansın biraz. Çok riske girmiştim nakite döndüm biraz sağı solu belli olmaz bir gün nefeslendirip yine basabilirler.
Bunu ben de yapıyorum, özellikle halkbankta. Eldeki hisselerin turşusunu kuracak halim yok batıklar zaten yerine koyamazsam da zararı realize etmiş olurum zaten çıkma fırsatı arıyorum. Daha alttan yerine koyamadığım da olmadı sağolsun ne zaman sattıysam altından yerine koydurdu.
Pilavlı THY gibi çok firma %50 geriledi. Biz hep %50 iskontolu olduk. Yinede endeks için 109 üstü güvenli 94 ihtimali azda olsa var. İlk dalış yeri doksan küsürler görülebilir .
Sağlık bakanı açıklıyor. Çin akıllı ve güçlü hareket etti. İran ve İtalya büyük aptallık yaptı. İtalya 30 yolcudan Avrupa’ya dağıldı. Dünya sağlık örgütü üssü olacağız, örgütün başkanı olacağım demedi ama ben anladım. 😆
Dostum daha bir şey görmemişsin bu kadarla psikolojin bozuluyorsa borsa sana göre değildir.
Tüm portföy tek hisseye girmek çok risklidir, senin yerinde olsam beni rahatsız etmeyecek miktara indiririm onu.
Satıp satmamak sana kalmış, sat deriz satarsın sonra hisse çıkar bizden bilirsin yine moralin bozulur, tut deriz düşer zarar edersin yine bizden bilirsin moralin bozulur. Biz ne olacağını bilebilsek kendimiz kazanırız. Birşeyler yazıyoruz kimi tutuyor kimi tutmuyor.
Ben senin yerinde olsam zararda değilken birazını satıp lazım olan parayı ayırırdım böylece çok rahatlarsın, kalanını da biraz başka hisselere geçirirdim riski dağıtmak için. Doğrusunu sen bilirsin başka tavsiye yazılmaz.
666, doco 640 dan 415 oldu. Bu senet hakkında Bilgin var mı.
sağlık bakanı alt yapıyı oluşturuyor.
corono türkiyede olma ihtimali çok yüksek dedi
borsa su koyuverdi
TGT arkadaşım bu ruh haliyle psikolojiyle borsada çarpılırsın ..izliyorum günlerdir seni ..bazı işler bazı bünyelere göre değildir
zararda değilsen yol yakınken sat daha risksiz varlıklarda dene şansını ..dost tavsiyesi .
https://www.haberturk.com/son-dakika...lamasi-2609415
Bakan Koca ''bu salgın şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek. Tespit edilebilmiş değil. ''
bende öyle düşünüyorum