sattığında çıkarsa üzülmeyeceksin
aldığında düşerse üzülmeyeceksin
çünkü
sistem böyle çalışıyor.
yani üzülmen için yaratılmış bir sistem
Printable View
sattığında çıkarsa üzülmeyeceksin
aldığında düşerse üzülmeyeceksin
çünkü
sistem böyle çalışıyor.
yani üzülmen için yaratılmış bir sistem
aynı şekilde nisan vadeli tekfendede durum aynı...
nerdeyse 1 lira fark var...
hep endeks vadelide işlem yaptım...
hiç pay vadeli işlem yapmadım...
https://i.hizliresim.com/fo1McQ.jpg
Pratik maske yapımı
https://www.youtube.com/watch?v=5BtxyAEcigo
bist100, 93.00 lere geldiğinde yeni yeni yabancının kaçtığı seviyelere gelecek..
peki yabancı oranı daha da düştü..
ve üst akılca tezgahlanan tüysiklet rallisi hüsranla sonuçlandı..
ne olacak şimdi..
yani yabancı tüysiklet rallisine katılmamak için bizim piyasayı terk etmiş olamaz..
daha farklı bir korkusu olmalı..
ya da şöyle diyim, tüysiklet rallisi olmasaydı şu an kaçta olurduk..
2 aycık dayanacağız..:drunk:
Dayanın bizlik bişi yok..Dayanın..2 aycık.:oleyo:
Consensus abim bir sen bir de o maratoncusunuz .
Kısa sürede geri alacağına şüphem yok .
15 dklık kısa teknik al sinyali vermeye çalışıyor 97 üstünde kalırsa 98 bine gidebilir.. y.t.d.
https://i.hizliresim.com/1rpYwu.png
İran'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 75 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle can kaybı 429'a, vaka sayısı ise 10 bin 75'e yükseldi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
iran birden patladı bugün ölü sayısı 75 az önce 25'ken 50 ölü birden kayda geçti.
arap ülkelerinde hava 25-27 derecelerde...orada neden var o zaman bu virüs?
-----------------
Bakan Koca:Yazın virüsün etkisi azalıyor. Bilim Kurulumuzun öngörüsü bu yöndedir
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüsün etkisinin yazın azalacağının öngörüldüğünü belirterek, "Bu hastalık daha çok bir kış enfeksiyonu. Tedbir alırsak, yayılmayı önlersek, büyük olasılıkla 2 ayda hayat normale döner." ifadesini kullandı.
Koca, Twitter hesabından, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) ilişkin paylaşımda bulundu.
Kovid-19 ile mücadeleye ilişkin değerlendireme yapan Koca, "2 ay direnelim. Yazın virüsün etkisi azalıyor. Bilim Kurulumuzun öngörüsü bu yöndedir. Bu hastalık daha çok bir kış enfeksiyonu. Tedbir alırsak, yayılmayı önlersek, büyük olasılıkla, 2 ayda hayat normale döner." ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bugün de batan batmayan belli olmıycak herhalde sanırım. Bakalım belli olana kadar bekleyeyim. Sonra keyfekeder
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 yıldır hissede kazandığım parayı iki haftada geri verdim. Sağlık olsun
bimas yıkılıyor kaçırmayın...
97 bin üstünde bimas a gömmece...
Sıcak ülkelerdeki vakaların çoğu avrupa veya çin'den gelenler.Virüs sıcak ve nemli havada,soğuk ve kuru havaya göre daha az dirençli.Bu da bir çeşit nezle,grip familyasından yani kışın görülme sıklığı çok daha fazla
-----------------
İspanyada LA LİGA da askıya alınmış...SERIE A dan sonra...
Bizim lig ve futbolcuları değersiz olduğu için oynanmaya devammm...:he:
vücut ısımız dıştan 36.5 içerde 40 dereceye varır vücutta ısımız, daha az dayanabilir virüs bu ısılarda fakat yokolma hızından daha hızlı kendini kopyalamaya başladığındandır problem. eşya ve zeminlerde yazın daha az yaşayabildiği bir gerçek. kısaca demem o ki bakan doğru söylemekte. yazın azalacak fakat sonbahar ve kış ivme kazanacaktır aşı yetişmez ise veya form değiştirir ise...
bimas taban olursa endeks ne olur :)
THYAO güzel gösterge bu kriz için...Ne zaman düşüş durur ve istikrarlı yükseliş başlarsa...
Marjin kolsaati geldi mi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paragöz nerde şimdi gelir shorttan para kazanabilene hayret ediyorum diye...
hala düştüğümüze inanamıyor...
52,40 gibi desteği var..
https://i.hizliresim.com/SDgur2.png
BIST100 grafiğini ters çevirip bakınca moral düzeliyor...A-PARA da filan belki böyle grafik gösteriyorlardır bu aralar...
58 den açılan bim kısa pozisyonlar 52.25 ten kapandı... Olay budur işte... 100 de yüz kar [emoji23][emoji23][emoji23]
vix 61 ,cesaret işi long...
tom emmi beklentim 22.200 ler civarı idi altına sarkma olsa da fdow 21.450 değmemeli. değerse yeni zirve beklentim iptal olur.
vob ise 111.000 beklentim vardı hala beklemekteyim pasifte. 110.500 ile 111.500 arasında ikg.