Bugün 7 taban denemesi oldu, son tabandan patron a para ya çıkınca yukarı yaptı. Hayırlısi. Umarim ayrışırız.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün 7 taban denemesi oldu, son tabandan patron a para ya çıkınca yukarı yaptı. Hayırlısi. Umarim ayrışırız.
Yola devam bunlar olacaktı.
alka ne yahu. daha iyi beklenti de olmak lazım...millet kağıt mı yiyecek.. Uluun cirosu 5 Milyar TL ye varan bir şirket oldu... Alka da iyi şirkettir ama, bu dönem başka.. Ayrıl da gel Şaban derler ya.. Ayrılda gel ULUUN, Petun dan...kartlar yeniden karılsın... Halen Uluun un UNCU, Petun un etçi olduğunu anlamadık.. Salam Sosis mi stoklayacaz, Un mu.. Ayrılda gel.. Yaktın bizi Petun.. :) Bianço bekliyik...:)
Yav 3 e katlanmış karı, o açıdan dedim 😊bizimkinin asıl karlılığı 2. Çeyreğe yansır sanırım, 1. Çeyrek de iyi olur ayrı
buğday fiyatları yüzde yirmi artar ise un fiyatları ne olur.. salam sosis fiyatları ne olur.. petun da çok iyi firma.. eyvallah... bilanço bekliyik.. :)
alka iyi firmadır.. kağıt işinde özellikle de 1. hamur kağıt satışı ve kur farkından dolayı kambiyo karı olabilir. bakmadım da.. ama bizim sektör... burası başka.. ama burda en büyük sorun Petun... Salam sosis işi yani... petun taban, uluun tavan olduğu vakit bu iş bitmiştir... gerisi hikaye... :)
Ülkeler gıda stokluyor, tahıl fiyatları artıyor
Corona virüsü salgını nedeniyle insanlar marketlere hücum edip gıda stoklarken, ülkeler de gıda arzını güvenceye almak için stoklarını artırıp ihracata kısıtlamalar getiriyor. Başta buğday ve pirinç olmak üzere bazı temel gıda ürünlerinin uluslararası gösterge fiyatlarında yüzde 10'u aşan fiyat artışları görülürken, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nden ihracat kısıtlamalarının durumu daha kötüleştirebileceği uyarısı geldi. Türkiye'nin tahıl ithalatında da fiyatlar dolar cinsinden yüzde 10'un üzerinde arttı.
Sozcu.com.tr
11:50 - 6 Nisan 2020
Haberler Ekonomi
Ülkeler gıda stokluyor, tahıl fiyatları artıyor..
Corona virüsü salgınıyla birlikte başta makarna olmak üzere gıda ürünlerine dönük hızlı talep artışı, hem fiyatları artırırken hem de ülkeleri gıda güvenliği için olağanüstü önlemler almaya itiyor.
Dünyanın birinci büyük buğday ihracatçısı Rusya ve üçüncü büyük pirinç ihracatçısı Vietnam, ihracata sınırlamalar getirirken, birçok ülke buğday başta olmak üzere hububat stoklarını artırmak üzere harekete geçti.
Yıllık 35-40 milyon ton buğday ihraç eden Rusya, nisan-haziran döneminde buğday ihracatını 7 milyon tonla sınırlamayı değerlendiriyor.
Salgın nedeniyle lojistik hizmetlerinde yaşanan sorunlar da, başta hububat olmak üzere birçok gıda üründe tedarik sorunlarına neden oluyor.
SALAM SOSİS... DONDURULMUŞ MANTI, PİZZA DEĞİL... AYRIL DA GEL ŞABAN....:)
Bilanço gelir bugün demiştiniz... Güncel mi bilgi
bu akşam brüt takas gelir gibi gözüküyor.. şu anda alım yapan kurumlarda sinsi olan al-sat çılar... belki de özellikle bunu istiyorlar... bilançoyu bekliyik.. :) onlar gibi... bugünü artıda kapatırsa ne ala.. yoksa destek noktasına kadar gider.. diğer olumlu haberler gelmezse pandemi gündemi ile primlenen hisse, evde ekmek yapma muhabbeti ile eski günlerine döner.. yaktın bizi PETUN::: :)
tarihi hacimin olduğu hisselerde mal mı verili mal mı alınır ? gelde çöz takas pri kim var
öylesine izlenimlerim: Gel vatandaş koş vatandaş sende al dolar uçuyor !!... https://merakneguzelsey.blogspot.com....html?spref=tw
Bir kez daha tabanı öptü paşa
petun ve uluunu aracı kurumuna kadar aynı adamlar yapıyor şaka gibi
Tüm gün izledim 3 de işlem yaptım..Tam bir kumar tahtası..Alıcı-satıcı yok işlemlerin %95'i al-sat vurkaç ekibi...
Sabah mesela tabandan Global 400 bin lot aldı..Onun malını bitirmesini beklediler 9,40'a kadar..O esnada bende aldım 9,61 gibi çıktım 10'a yükseldi..Herkes 3-5 birim peşinde..Çok yorumlanacak bir hacim değil. Kolpadan yani
Bugün akşam kapanıştan yarım saat-bir saat önce tabandan ( 9.27) satan oldu mu. ?
Bu ne demek.. SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas var mi arkadaşlar bu akbank ın elinde ne kadar kaldi akbank danki satiş tarafi hep
Bilanço bekleyik.. [emoji3] yarın itibarı ile çift tepeyi görmek üzere inşaallah.. Petun yaktın bizi..[emoji3]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence bunun bir kaç açıklaması var...
spek malı toplayamadı....yükselirken ky de yağmaladı....
pınar grubunda pinsunun internet haberi tuz biber oldu ve speğe yaradı...
spek şimdi mal toplamaya bakıyor...sonrasında nereye götürür bilinmez...
rta nın başlığında da ilk tabanlarda herkes malına sahip çıksın demiştim...(sonra gidip aaa ben demiştim demedim tabi,ama buraya nasip oldu:ok:)
neyse burda da beklenti var, benim grafiğimde önceki yazımda belirttiğim gibi güzel destek noktasına geldi...
eğer burdan döndürüp de yükseltemezse de bu kağıdın içine ederler ya da iyice bıktırıp sinirleri bozup ansızın götürürler...
kısaca kazanmak kolay değil..
çelik gibi irade lazım ya da ekrana hiç bakmamak...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir..
4.098.948 lot işlem oldu tabandan da onun için sordum.
Bundan başka milyon lot işlem gören iki kademe daha var, onlar da 9.40 ve 9.50
İyi çalkalıyorlar tahtayı iki gündür. Makinalar devrede herhalde. :)
Bir de bu çalkantının içinde 10.23 kademesinde tek lot işlem yapıldı. O da ilginçti. Sanki birinin zincir emir trigger'ı idi. :Sad:
Bgn tabandaki alıcılar istekliydi, günlükçü gömlekçiler de çoktu indir kaldır alsat bozdular tahtanın ayarını. Yarın için ümitliyim(dün de bgn için ümitliydim olmadı) bence yarın düşüş son bulacak ve tahta dengelenecek artık, geri dönüş kolay olur mu bilemem, bilanço ve ortaklık haberi hisseyi diri tutacak beklentiler. Eğer ortaklık işi ciddiyse karı iyi göstermek için 1.çeyreğin beklenenin de üstünde(belki de makyajlı) iyi geleceğini umuyorum, inşallah yanıltmaz.
Benim tek gıcıklandığım tahtanın ağası iş ve denizin, meril, meksa, tacirler, a1 gibi gömlekçilere izin vermesi, bunu anlayamıyorum. Bir diğer anlamadığım da petunla olan bağı, aynı oyuncular at koşturuyor sanırım 2 hissede de artık ayrışmamız lazım.
Genelde yazmayan biriyim..cüzi de olsa dün bugün giriş yaptım...dün tam bir mal dağıtma oldu bugün yeni bir oyuncu tabandan tahtaya girdi...bu olumlu...ayrıca günlük bazda bakıldığında alan kurumlar küçğk yatırımcının olmadığını görüyoruz..bende yarın çıkacağı görüşündeyim..tepki sınırlı mı olur yoksa yeni hedef mi belirler onu göreceğiz ytd
Nasipten öte köy yok.. Petun yüzünden hisse göçtü. Ne yapalım elvada Uluun...[emoji3] bilançonda senin olsun.. Beklemik...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben olumlu bakmıyorum... bardağın dolu kısmına bakıyorum...temelde satışların artması, üretimin full gitmesi ve yabancı ortaklık görüşmeleri, teknikte de destek noktasına gelmesi....boş tarafı ise şu an halen düşüyor olması, tekerleği patlamış gibi saçmalaması....siz de bardağın istediğiniz tarafına bakabilirsiniz...herkes kararını kendi verecek vermeli zaten...o sebeple dedim ki eğer dolu tarafa bakıyorsanız ekranı kapatın diye...yok boş tarafa bakıyorsan durduğun kabahat, git rahatla...
Kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
Bunların hayatı palavra ya bakmayın .. Bilanço son tarihine bile 10 mayıs diye yazan biri .. Ne bekliyosun !!
günlük bolinger orta banttan dönmüş :)
Şunu da söyliyim... hareketleri izleyenler da aynı düşünüyordur eminim...sen git pınar grubunu bahane et düşmek için...ama çıkarken pınar grubunu takip etmeyip binbir nazla hareket et....tam bir p.ç kurusu var tahtada...bu tür adamlar kağıdın içine eder ya umarım istedikleri gibi at oynatamazlar... hayırlısı artık..
Kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
satış haberi olan bir kağıt onları niye takip eder ? satış hikayeden mi acaba..
150 milyon doları gördük yahu.. 5 lira iken yazmaya başlamıştık.. hatta alışımı 4.95 lerden başlatmıştım. 12.70 den dahi aldım.. bereket versin. gaz vermeye gelince, sıkıntı yok.. çift tepe hedefine devam.. ben Pınar Grubunu sevmiyim... Uluun da o gruba dahil olmuş gibi.. O nu da sevmiyim artık... :) Hayırlısı...