Selamlar;
Webster üstad konu hakkında yazmıştı
Bir "Keşke"m daha oldu :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...45#post4364545
Printable View
Selamlar;
Webster üstad konu hakkında yazmıştı
Bir "Keşke"m daha oldu :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...45#post4364545
GPB'nin en kötü tarafı TFX'te bile makası çok fazla olması.
Bu arada japon yeni parlayabilir deniliyor.
Takip etmekte fayda var.
Sevgili Pestilence;
Fonları kısaca araştırdım ve hepsi ya "Hisse Senedi" ya da "Hisse Senedi Yoğun" fonlar.
Merakımı mazur görürseniz, vereceğiniz yanıtınız bir açığımı daha kapatmama yardımcı olacaktır.
Bu acemiliğim ile hedge amaçlı, farklı fon türlerinden sepet yapmayı düşünürdüm.
Bu şekildeki benzer fon yatırımı planınızda portföy dağılım raporlarından mı faydalandınız?
Teşekkürlerimle.
Şuan bizim borsanın en kötü +1 üzeri olması gerekir çok şaşırdım bu harekete
10-06-20 -0,37 azalış
08-07-20. -0,39 azalış
16-09-20 -0,02 azalış
07-10-20 +0,05 artış
17-02-21 +0,18 artış
Gec oldumu bilmiyorum ama kvba ile ilgili
10-06-20 ve 08-07-20 tahvillerinde düsüs tatmin edici ..ellerindeki bu tahviller olanlar fondaki tahvilin oranina gore kvba'da kalabilirler
17-02-21 tahvilinde yükselis oldugundan fondaki tahvil oranina gore secimlerine dikkat etsinler
Disardaydim simdi bakabildim
Bol kazanclar
TTE aldık, ilk günden eksiyi yedik. 🤣
dolar 6,99999 oldu
Psikolojik sınır diye bisey var .. işte o ha 7 ha 6.99 😃
TCMB Resmi Rezervleri, Mart’ta önceki aya göre $15,6 milyarlık sert düşüş ile $92,1 milyara geriledi. (yılın başından bu yana -$13,6 milyar). döviz varlıklarının Mart’ta 16,6 milyar, yılın başından bu yana ise $18 milyar azalışla $59,2 milyara geriledi..
Ek 24897 çok heyecanlı. hisseleri bıraktım, bunu izliyorum saatlerdir. hızır idi yunus idi hızır idi yunus idi. 7 idi 6,9999 idi.
Fatihim
Garan geri cekilecek simdi
Daha bunun li li li si var. 😀😀😀
Altın ons klasik hareketine başladı.
Dahada salabilirmi bakalım.
Ama 1692'den geri tepti.
THY bilet satışlarını bayram sonuna ertelemiş.
Bugün teknolojide escom'un günüymüş.
İyi parlatmışlar escom'u
Yapı kredi bazı fonları birleştirmiş. Tefas duyurular kısmında yazıyor. Varsa alanlar, bilginiz olsun.
ABD tahvilleri artıda TDG güzel getirecek.
kvba dan gelecek 5 tili 10 tiliyi beklemek yerine bi 50k da MAC a gömdüm.inşallah yanilmam gelir üc beş kuruş. %60 eib %20 mac %20 likit kvba olmak üzere sığ ve orta riskli oldu portföy. ama halen gözüm petrolde emtiada😑👋
bist teknoloji ağırlık sınırlamalı endeksi -%1,18