Adi kağıt bilançoyuda tınlamadı. Ne yapmak istiyor anlaşılmıyor
Printable View
Adi kağıt bilançoyuda tınlamadı. Ne yapmak istiyor anlaşılmıyor
Karını %100 artır sonra bu rezilliği yaşat hissedarlarına. Katıksızlar.
Adi kağıt bir anda hacimsiz 6-7 kademe saldı aşağı. Şerefli tahtacıya sevgiler
An itibari ile yüzde 3 ekside. En azından hissenin düşmesinin ya da çıkmasının bir nedeni olmalı. Böyle büyük grup kağıdı mı olur? Tamamen spekülatif kağıt. Yüksek maliyetlilere Allah sabır versin.
Adi kağıt endeks fizna gitti bu hala süründürüyor
Tahtacı hala tahtayı baskılamanın peşinde ama pek gücü yetmiyor gibi artık.
Şerefli tahtacı gıdım gıdımda olsa gitmesin diyor bakalım nereye kadar tutabileceksin
3.50 günlük haftalık uyumsuzluk hedefi. Üzerinde başka fiyatlama olmalı.
UMIDIGI X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala tin tin kaliteli tahtaci
Bugün değişiklik yaptı tahtacı satış kademesinden kapattı. Endeks 2000 olunca hareket edecek sanırım
Hep borsa kapanışlarda düşüyor şerefzzz işbanka gurup hisseleri hep aynıSTK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım şirket battı ondan düşüyor
İş şirketleri ikinci Sabancı imiş. Bir daha asla. Koç şirketleri OYAK vs.bunlar harici never ever.
[QUOTE=krepi;5604957]İş şirketleri ikinci Sabancı imiş. Bir daha asla. Koç şirketleri OYAK vs.bunlar harici never ever.
UMIDIGI X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QU
Benzetme güzel Olmuksada ettiğim zarar aklıma geldi sabancıdayken. İsfin bu kadar melettiğine göre karşılığını ödese bari diyeceğimde çokda umutlu değilim. Çorba parasına çıkmıyacağım diye inat ettim. Umarım pişman olmam
Bugünde eksi kapatmayı başaracak görünümünde tahta
Son 3gündür borsa neredeyse yüzde 3 arttı bu şerefli düştü
Tahtacı senin tahtanı seveyim diyeceğim. Bankalar tavan bu yine tırt
Sen neymişsin be abi.. mart ayından beri 3.31 -25 aralığını geçemedin gitti..
tavlanın kapağını açtım.. oyun başladı...düşeş atan 3.68 görür.. ya sen gidersin yada ben..
utandı sanırım hareket ettiğine göre
Tavandan helalleşiriz bugün gelirse ,
3.25 üzerinde 3.58 -66 aralığı hedef olur 3.68 düşeş.. ben genelde sinemadan erken çıkarım..
bekleyeni cok sirketin yillarca. yardimci olmak istedim.
https://www.resimupload.org/r/Zkgdd
https://www.resimupload.org/r/Zkuhi
haftalikta yatay asagi dogru dikdörtgen konsolidasyon. en begendim formasyon tipi. söz aksel kibar dan alinti.
Hiç şaşırtmadı bugünde adi spek. İşfincilere iki gün sevinmek haram dedi
Bu sırkete guvenıpte yatırım yapanların vay haline...
Faiz indiriminin en fazla etkileyeceği hisselerin başında ama yukarı gidişlerde en sonda ...
Faiz artarken paraşütsüz iniyordu !!!
şerefini sevdiğimin tahtacısı bu endekstede eksi yaptı ya
film değişmiş , 2 film birden oynuyor.. biri Amy Adams'ın filmi....yeni bilet almak lazım..
3.24 ALTI KAPANIŞ YAPMASI HALINDE OLASI SENARYO..
ilk filmde 3.18 e çarpar (ki bunu 3.19 ile yaptı) kırarsa 3.15 aktıf olur...sonra dönüş yapar..
ikinci filmde ise 3.15 de kırıp 3.08 e gider.. bunun dönüşü daha güzel olur...
bu sefer sinamadan erken çıkmayı düşünmüyorum.. umarım Amy 3.68 de güzel bir final yapar..
not aylıklar düzel duruyor.. 3.68 de tekrar değerlendırilebilir.
kalanlara bol kazanç belki döneriz yine
Bugün akyatirim bofanin elindeki malı ve ekstra mal alarak yukarı çekti. Tabi bofa gün içi daha düşükten mal alma çabası boşa çıktı.
Bae nin ziyareti olumlu etkiler umarım.
Bu seviyeden kimse kimseye ucuza mal aldırmaz. Tok alıcı çıktımı anında sürer yukarı. Alıcı da vazgeçebilir. Yani yiyorsa girersin. Boğa güzel mal aldı ve 14 milyon hala tutuyor. Akyatirim aldığı kağıtlar nerelere gitti. özellikle ucuz kalmışları toplamaya başladılar. İsfin için ideal ortam var döviz faiz vs. Bir sonraki bilançoda finansal giderleri kontrol altına almak isterlerse hisse bilançoyu 6 lirada karşılar. yazdığımdan bugüne hisse oranın altını görmedi. Paylaştığım grafikler zaten düşüncemi yansıtır. Almak tutmak satmak herkesin kendi iradesi.
Ay sonuna kadar kim ne kadar mal aldı çok merak ediyorum.
SelamlarUMIDIGI X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.24 altı kapanış yapmadı ve benim ısfıne son teknık mesajım 3.34 üzeri güzel 3.24 altı üzer.. Iyi çalışmalar
pala gıcıklık olsun dıye 34 e kadar çekti..
Bugün tavan yapsa, pazartesi tavana devam etse bile bedava. Millet satsın diye dua ediyorlar. Uyarıyorum herkesi buradan kesinlikle satılmaz bana göre. YTD.
3,70 üzeri gelmeli artık.
Yay iyice gerildi. Buradan üzerine minimum %50 koyalım. Asıl yükselişe başlamadan önceki değer. Olması gereken 5,25 TL başlangıç değeri. bence tabii ki. YTD. Hedefimi sonra yazacağım.
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi