Numarani ozelden atarsan gruba bende gireyim
Printable View
Numarani ozelden atarsan gruba bende gireyim
spk cevabı
Başvurunuzda belirtilen husuların Borsa İstanbul A.Ş.'ye iletilmesi uygun olacaktır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
biste nasıl iletiyoruz ?
whatsapp grubu kuranlar ne zaman şirkete baskı yapacaksınız ? şirket ne diyor ?
Carizma yesilholding formuna yazdim bi arkadas aciklama getirdi bi oku arkadasin dedigini arastirdim dogru
Tam bugun 1 ay oldu baktikca kendime kizoyorum
Hurgzt cikardim zarari biraz ordan moral buldum verdim
Sayın carizma her hafta ariyorum ve mail atiyorum 2 defa oldu cimere dilekçe yazdım cimerden gelen cevapta kapatılma gerekçe maddeleriyle açıklanmış yalnız yazının en alt kısmında şirket başvuru incelemesi devam ediyor diye bir açıklama vardi
Beyler yyapi bi haber var ortadoguenerji hissemi 120milyon acaba kapitala borc verip tahsisli sermaye acip sermayemi yukseltip bi haberi yorumlayan olursa iyi olur
Icimden bi ses acilacak diyorum issallah
Borsaya tekrar açılsın.
Kapital Yatırım Bankası olsun.
Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 128.700 adet 1.287.000 nominal değerli paylarının 120.689.790 TL(Yüzyirmimilyonaltıyüzseksendokuzbinyediyüzdoksa nTürk Lirası) bedel ile Yeşil Holding A.Ş.'den alımı pay sahiplerinin onayına sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edilmiştir.
Haber bu. 21 Ağustos toplantı sonucu.
aslinda, burda elde edilen yer degistiren bir nakit var...birde kottan atilan gelecegi parlak beklentili bir kphol var...tkuru eksi oz sermayeden bedelli ile 150 bine dayandi.. bu paranin birkismi ni kp holdinge kullanmamak icin gercekten insan kaninin siyaha donmesi lazim....benim inancim yuksek ihtimalle buyuk ayak sesleri ile belkide normal pazar yada daha iyisi gip pazarina donecektir...tkuru gipte onu unutmamak lazim..bu benim gorusumdur.
patron yeşil acaba biste muracaat ettimi
Carizma kardes etmemisler daha randevu bekliyorlarmis sirketi aradim 1ay 1sene icinde diyorlar gozaltindaki sirkete nasil yatirdiniz diyorlar isimiz cok zor umurlarinda degil imkb ve spk dilekceler yazalim bunlar bi cacik yapmiyor dertleri basindan askin yandik bir daha tobe yip mi gip mi adiler altin dolar uctu acimasizlarmis
Kamil bey insan bi cikar sosyal medyadan hissedarlara bilgi verir ne olacagi belli adamin bence hic umrunda degil belki haberi yoktur yesil holding yesil yapi yatirimcilari hic okumazlarmi buralari ansizin sirket kapndi neymis diger ortak sirket riski muz cumhuriyeti
Imkb de buyuk bi sikinti var bi denetmen sirketi kapattiriyor abi cagir sirketi sorguya cek nicin neden bir gece ansizin meshur soz pat kapat
asıl sıkıntı bist randevusu ? ne zaman gerceklesecek ?
BIST başvurusu Cimer üzerinden nasıl yapılıyor. ? SPK ya yapılan şikayetler cevap olarak muhatabiniz BIST diye cevaplaniyor. Bistin internet sitesinde ise e mail ve başvuru formları çalışmıyor ..
Sayın carizma ben bu gün BİST başvuru formunu doldurdum gönderdim çalışıyor.
yesiller hareketli. kphol de acılmalı artık.
Olumlu bir gelişme yok. Şirkette telefona cevap veren görevli net bir şey söylemiyor. Bir ümit yok gibi.
Forum reklamında "Allah var mı beni ikna edin" yazan bir reklam görseli çıkıyor. Düşün artık bunlar bile neyin eksik olduğunu anlamışlar ama yanlış anlamışlar. Bu soruyu şirket sahiplerine sormaları gerekir. 36.500 liram uçtu gitti. Sizin Allahınız var mı? beni ikna edin hadi.
Evet anlaşıldı. Bir sene süresi varmış. Belki Borsa tekrar açılışına izin verebilirmiş. Her hangi bir girişim yok. Olumlu bir gelişme yok.
Umut yok malesef.
Borsanın bu şirketi niçin kottan attı? Gerçekte Sermayesi ekside, öz sermayesi kalmayan, haciz durumu olanlar hala işleme devam ediyor,
Kimi güvel, çok yazık?
İki cihanda elim yakanda ey engin efendi, ey ortadoğu ve ey borsa yönetimi.
Hukuk nerede? adalet nerede? devlet nerede? bir sürü saçma sapan şirket nereden nereye gitmiş, bizim paramızı pul ettiniz.
Şu an için yeniden açılma ihtimali bile yok. Açıldığında borsa çökmüş olursa yine kaybedecek.
Soruyorum sizin Allah'ınız var mı?
Ben hakkımı nasıl arayacağım?
Mahkemeye versem bir de üstüne masraf edeceğim ve o da cabası olacak.
Söyleyin ey mağdurlar, biz ne yapacağız? nereye başımızı vuracağız?
Hayır mağdur kardeşim aramadım.
DİRİT her gün icra bildirimi geliyor ama işlem görmeye devam,
Daha onlarca şirket var işlem görmeye devam eden, birçoğu borca batık.
Ama borsa yönetimi hiçbir uyarı yapmadan kphol'ü işleme kapatıyor, hem de sermaye artış kararı alınmışken.
Kimi arayıp neyin hesabını soracaksın.
İnsaf etmelerini ya da emri verenlerin anlaşmalarını bekleyeceğiz.
yıl sonu mali tablolar yayınlanınca biste basvuru olabilir
Yıl sonuna da bir şey kalmadı ama onun da bilançolarının hazırlanması mayıs ayını buluyor maalesef.
Yani en az 6 ay daha bekleyeceğiz demektir.
Şunu merak ediyorum. Bu şirketin bağımsız ve diğer yönetim kurulu üyeleri halen maaş alıyorlar mı acaba?
Kendi hakkımı kesinlikle helal etmiyorum.
şirkete faaliyet devam ediyor mu diye sormak gerekiyor. faalıyet yoksa kapalılık devam eder
Zincir Gayrimenkul
Proje İsmi: Elexia Levent 6114 Elexia Levent 6087 Elexia Levent 8762
Satılabilir Konut-Alan (m2) 2.706,00 735,00 4.689,00
En Düşük - En Yüksek Satış Fiyatları (TL/m2) 12.500,00-13.945,85 12.500,00-13.945,85 12.500,00-13.945,85
Ortalama Satış Fiyatı (TL/m2) 13.210,94 13.210,94 13.210,94
Satılabilir Ticari-Alan (m2) 1.094,00 - -
En Düşük - En Yüksek Satış Fiyatları (TL/m2) 17.500,00-19.524,20 - -
Ortalama Satış Fiyatı (TL/m2) 18.495,32 - -
İnşaat Konut-Alan (m2) 6.693,84 10.351,38 9.681,79
İnşaat Başlama Tarihi Ocak 2021 Temmuz 2020 Ocak 2021
Tamamlanma Süresi(Ay) 18,00 18,00 18,00
İnşaat Maliyeti (TL/m2) 2.500,00+%1(aylık artış) 1.250,00+%1(aylık artış) 2.500,00+%1(aylık artış)
En Düşük - En Yüksek Maliyet Fiyatları (TL/m2) 2.500,00-2.960,76 1.250,00-1.480,38 2.500,00-2.960,76
Ortalama Maliyet Fiyatı (TL/m2) 2.724,27 1.362,14 2.724,27
İnşaat Ticari ve Ortak-Alan (m2) 6.999,32 4.243,35 7.823,56
İnşaat Başlama Tarihi Aralık 2020 Temmuz 2020 Aralık 2020
Tamamlanma Süresi(Ay) 18,00 18,00 18,00
İnşaat Maliyeti (TL/m2) 2.000,00+%1(aylık artış) 1.000,00+%1(aylık artış) 2.000,00+%1(aylık artış)
En Düşük - En Yüksek Maliyet Fiyatları (TL/m2) 2.000,00-2.368,61 1.000,00-1.184,30 2.000,00-2.368,61
Ortalama Maliyet Fiyatı (TL/m2) 2.179,42 1.089,71 2.179,42
Şirket’in 30 Haziran 2020 tarihi itibarıyla raporlama günündeki önemli ve gözlemlenemeyen verilerinde yapılacak
makul olası değişikliklerin, diğer bilgi girişleri sabit tutulduğunda, gerçeğe uygun değer farkı kar veya zarara
yansıtılan finansal varlık olarak muhasebeleştirdiği iş ortaklıkları yatırımlarının gerçeğe uygun değerleri üzerinde
aşağıdaki etkileri olacaktır.
zincir gayrimenkul faaliyeti var. inşallah kurtarır
Egelilerin üçü de kottan çıkarılmış.
zincir gayrımenkule iştirak edildiğinden itibaren faaliyeti var. ana pazarda işlem görmek için basvurabilir.
Ortadoğu holding gözden cikarmadiysa geri döner.. aksi halde kamil engin yeşil ortalarda yok.