bu hayvaneti yemişler neden satıor...kaça aldılarda karlı satırolar
Printable View
bu hayvaneti yemişler neden satıor...kaça aldılarda karlı satırolar
tamamen trade hissesi
kağıdın + kapadığı gün yok dur durak bilmeden düşüyor
Brüt takasta trade etmek hiç kolay değil.istersen bir dene.sattigini boşta nakitin yoksa yerine koyamazsin.emir değişikliği yapamazsın.nasil trade edeceksin.?
bu arada 7,28 oldu ..7,23 üstü kaldıkça kısa vadeli bi yukarı hareket gelirmi acaba??
Şahsi düşüncem 7 altıni göstermek isteyeceklerdir.
yok bizim eşşek bugün 732yi geçemez bence..yarına kaldı bizim iş....
gunaydın mazlum bayrak yatırımcıları bu sabah açılış alıcı olmuş hayret,dünden bugüne ne değişti....
dünki rakamımız 7,32 üstünde kalmamız iyi ama açılıştaki en yuksek rakamı aşamazsak yukseliş tepki kalır...aşarsak tavan bile olabilirz
Zararına verip cıktım sizlere bol şans
evet bayrak taban oldu sonunda tavan:)..demiştik buralar da maliyet yok millet enayimi zararına satacak diye...neyse gidene bay bay gelene hay hay...
Hareketler rta ile cok benzerlik gosteriyor. Cok ilginc. [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7.18 ortalama ile girdik tekrar 9.50 lilere gidecek mi bakalim iyi kazanclar :)
Bunlar da üçkağıtçı çıktı. Parayı aldın attın cebe ne ses var ne bir haber. Dün tavan yaptın bugün aldığını verdin.Hayırlı işler. YTD
Adi herifler bedellinin; karşılığını çıkardılar. Muhafazakar biri olarak söylüyorum: yeşil sermaye kağıtlarının hepsi de aynı, tek dertleri yatırımcılarını soymak.
günaydın arkaaşlar birkaçgündür yazamamıştım ama yeni gelen yazı yazan arkadaşlaer olmuş....işallah bugün bi tavan cekerde zarada kalan arkadaşlar nefes alır diyorum..hayırlı işler...
İmzasını atacak o1ospu çocuğu. 7,33-7,38 arası kapatır gibi. YTD
çıkarmıyon bari indir de maliyet düşürek hadi. YTD
Endeks yüzde3 yukarıda kapatırken Bayrk 0,81 eksi kapattı. Bu ** hissesi başka memleketin borsasında mı işlem görüyor.
Bu şirkete 'Bayrak' ismi verilmesi nasıl müsaade edilmiş anlamıyorum. Yarın biri çıkıp 'Cami Limited' diye şirket açabilir mi? Hayır şirkete söveceğiz ama sövemiyoruz. 7,14 üzeri kapanışlarda bekler altında kapanışlarda düşünürüz. Bu patron da şark kurnazı çıktı. Bak sen yenisin biz eskiyiz. Çok çakal gördük. YTD
arkadaşlar 30 dakikalıkta pozitif uyumsuzluk oluşmuş yine..benden başka gören yokmu acaba?acaba seans sonumu yoksa persembe sabahı mı çalıştırırlar bilmıom.....
yeter yeter vallahi yeter abarttınız **
hadi yine ıyısınız köfteler..kap haberi gelmiş makineler alınmış...artık yapsın bi tavan...
tarkan mısın nesin millet yatırımcı ne köftesinden bahsediyon
sakin ol dostum yatırımcıya iyi bir haber verelim dedik..onuda hiç ettiler ama gerçeklerden kaçılmaz..hissenin geleceği parlak..devlet çinden ayakkabı tabanı gelmesini istemiyor...makinelerde geldi elmecbur cirosunu katlayacak kar marjıda çok iyi....kısada baskı var ama zaman bizi haklı cıkaracak işallah...
Robota emanet etmişler tahtayı besbelli. En fazla 2-3 gün daha baskılar. Sonra kapanışlara göre değerlendiririz. Bi daha brüte girmem bi dünya fırsat kaçtı. YTD
İşkence umarım bugün bitmiştir. YTD
hadi bayrak bi tavan yap bari bugün sevindir garibanları...yeterince mal toplayamadınmı?
Investing'te Ufuk Büyük rumuzlu arkadaşın yorumu:
''Öncelikle iyi çalışmalar, bol kazançlar diliyorum. Borsa hissenizde son günlerde yaşanan olağan dışı gelişmelere lütfen dikkat ediniz... Kaç gündür hisseniz aralıksız düşüyor. Yatırımcı çok bunaldı ve büyük zararda... Bu durum çok can sıkıcı oldu. Form sitelerini takip ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Yatırımcılar cimer olsun spk olsun şikayet konusunda örgütlenmeye başladı. Şirket mi battı ne oldu biz anlayamadık. Size güvenen insanları bu şekilde mağdur etmeniz hiç hoş olmadı. Lütfen yatırımcınıza sahip çıkın ve gereğini yapın. Hisse senetinizle ilgilenin. İnanın küçük yatırımcı çok mağdur durumda. Saygılarımla... Bu mesajı şirketin sitesine attım.''
Arz dan 4 hesapla almıştım, sonra %100 ve civarı karda vedalaştım, ara ara girip çıktım bu hisseye ama yaptığım 6 işlemin 4ünden ufak zararlarla çıktım. Tekrar gireceğim ama arz fiyatının altında ;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yeni arz fade geliyor
alamayan buraya gelir
Bedelli açıklaması gelirse 10 oluruz rahat olun ytd
TARAMA kesinlikle al sat tut tavsiyesi değilidir
5/21 20/50 yuksrıkessenler macd yukarıkesenlr
bandicam 2020 08 18 08 27 53 830
Küfür ettim diye bana 1 ay ceza vermişlerdi. Ama küfür ettiğim mesajdan günler geçtikten sonra ceza verdiler. Asıl ceza sebebim küfür bahane olup attığım son mesajda: Bayrk alana kadar RTALB alın diye tavsiyede bulunmamdır. O zaman RTALB 31 TL, Bayrk 7,20 TL idi. Bu arada sizce de Bayrk Yöneticileri küfrü haketmiyorlar mı? Kapanış:6,49 TL
Bayrak hissesinin halka açılmasına izin veren Spk yetkilileri,Metro Yatırım ve patron Turgut Bayrak hepinizin Allah belasını versin.Ben küçük yatırımcı olarak hayatımda böyle eziyet görmedim.
Cefaks bile uğramıyor bu mahalleye.Şu kağıda yön veren ***ler 2 ayı aşkın bizi mahkum ettiniz.Atın 7 üzerine de ******olup gidelim.YTD
Tek fiyat 3 aylık brüt cezadan daha etkilidir