Acımı çekmeye devam ediyorum.
Printable View
Acımı çekmeye devam ediyorum.
bu arada tavanınız da hayırlı uğurlu olsun...durmak yok ...yola devam..[/QUOTE]
teşekkürler sayın keko. siz dedikten sonra gedzayı takibe almıştım ama hiç şans tanımadı. kısa vadede güzel prim yaptı. umarım daha çok kazandırır.
Acınızı çekeceksiniz.
Herkes acısını çekecek. Aşağı da gitse, yukarı da gitse. Bu sonsuz bir döngüdür, seni bir defa içine aldı mı... Çıkamazsın. Doğumunla başlamaz, ölümünle biter.
Acı, arınmadır. Kendinle yüzleşmedir. Yüklerinden, soyut dikenlerinden kurtulmanın yolu, farkındalığa giden patikadır. Acı, hakikattir.
Sevgili hocam, bu sayfanın ışığısınız. Grafikleriniz burayı aydınlatıyor. Keyif alıyorum gördüğümde. Baktıkça, izledikçe.
Peki bu acı ve öğretme makinesi hiç mi durmaz; hiç mi gelmez 1 dolara da, alın buradan, mallanın bakalım demez. Piyasa ikircikli, kararsız, ben de düşeyim demez. Yerçekimi bilmez, affetmez.
Sevgili Torik kayboldu gitti aramızdan. Uyarmıştım onu, söylemiştim. Bak demiştim, bu tahta fazla hareketli, acı dolu, insan ruhuna ters. Seni üzmesin. Sen gel, lotlarını bana 7 liradan sat, hiç tahta izlemekle, stresle uğraşma. Sana bir iyilik yapayım, bu döngüden kurtarayım, stresin, heyecanın azalsın, bana bir iyilik yapma fırsatı ver demiştim. İkimiz de bir şeyler öğrenelim, keşfe çıkalım, yüklerinden arın demiştim.
O başka bir yol izledi. Başa çıkamadı. Bu heyecan onu yok etti.
Sayın Jonathan ve minik yatırımcı büyük baklavadan ziyade dilimlenmiş minik baklavaları seviyorum. Büyük baklavayı yemesi zor oluyo. Haksizmiyim. Yatırım tavsiyesi degil. Zayıflama rejimi yapıyorsanız benden uzak durun
Bugün de acımı çektim çok şükür
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
brisanın mudavinlerinin de dikkatinden kaçan bir şeyi paylaşayım..brisanın fiili dolaşımdaki miktarı %10,16 ya gerilemiş...halka açıklığın %35 olduğunu hatırlıyorum...müthiş toplanmış görünüyor..bilmiyorum geçmiş sayfaları takip etmedim bu konu konuşuldu mu burada ..??
brisa hala elimde yok..ama gönlüm her daim sizlerle...fiyatı ta 7,00 lardan beri....neyse dostlar bu çıkışlar sizlere hayırlı uğurlu olsun..ben tribünlerden bile brisayı izlemeye razı iken bana şeref tribünlerinden yer ayırtmışsınız..teşekürler...
kendim de en son gedzaya 29,07 fiyatından geçmiş idim geçen hafta..bunu burada da söylemiştim...gedzam da şu anda 35,10 da...dün 38,50 yi gördü..iki tavan üst üste yaptı..bu gün biraz dinlenme modunda...dinlendikten sonra tekrardan çıkışa geçerek 40,00-50,00 aralıklarına gelmesini bekliyorum..
düşük sermayeli ,kar eden büyüme hikayesi kuvvetli olan ve aynı zamanda yeni sektörlere giren kaliteli bir şirkettir...gerisi de artık ne nasip olur bilemem...
gönül verdiğim hisselerden hangisi giderse gitsin seviniyorum..o yüzden de kötü bir günüm olmuyor...:)
tekrardan sizlere başarılar diliyorum...
Sayın keko boşver acilari takil baklavaya...yatirim tavsiyesi degilllll
Bugün acımızı çekeceğiz;(
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Papaz, her gün pilav yemez.."
https://i.hizliresim.com/4qKwi3.gif
Bu teker dönüyor..
Kaçan balık büyük olur..
Baktım, sanki senedin reklamını yapıyorum..
Yok öyle bir şey..
Her şey hesap kitap , zamanlama ve algı..
https://i.hizliresim.com/mVmzJc.gif
Her iki durumuda yaşatabilen bir senet..
1) Oynarken, "balık" elden kaçıverir..
yada
2) oynarken, bir bakmışsın "av" olmuşsun..
Zaman her şeyin devası ama vakti olana...
Keko buraya, zaten buradakilere vaat edilmiş bir şeyin erken müjdecisi olarak geldi. Ve şüphesiz, haklı ve de doğru zamanda bir müjdeciydi.
Ancak.. Acı konusunda söyledikleriniz yanlış. Acı, farkındalıktır. Tam olgunluğa erişilene kadar acı çekilir. Bizler daha hamız. Acımızı çekeceğiz. Kimimiz daha çok almadığı için, kimimiz erken sattığı için (bakınız, uyuyan dostumuz acısını çekiyor), kimimiz de bunun bir süreç ve gereklilik olduğunu bildiği için.
Bugün zor ve acı dolu bir gündü. Haftanın son günü olduğu için 2 gün boyunca devam edecek bu durum. İçimde bir huzursuzluk. Tam olmamışlık. Acabalar. Ya Brisa'yı bize ebediyen yar etmezlerseler.. Bazen neden böyle gidiyor bu, bunun özel bir sebebi mi var, yoksa.. diye düşünerek de acımı çekiyorum.
Sayın Jonathan her gün acı yersen dna yapın bozulur. Seni tatlıya davet ediyorum. Bırak bu acılı isleri
Acımızı çekiyoruz.... Jonathan levingston..nerdesin?
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olmaz diye bir şey yok. Bana göre her iki yönlü de olasılık mevcut artık. Özel bir haberle, buraların çok daha üstü elbette mümkün olabilir..
Diğer yandan, yıl sonu beklentileri nedir diye biraz bakınıyorum. 3. çeyrekte olduğu gibi astronomik rakamlar bekleyenler yok. Sene sonunu toplam 389 milyon karla kapatacağını öngören raporlar var. 2021 için baktım, 200 küsür milyon kar bekleyen raporlar olduğu gibi (o zaman "olur ha allahın lütfu" kısmı gerçekleşebilir, birkaç yıl daha acıya devam, ama o zaman hiç acımam, 9'dan-10'dan toplarım malı toplayabildiğim kadar, hem ağlarım, hem toplarım; ama tepeden alanlara, bu oyuna gelenlere de gülerim, acımı hafifletmesini bilirim), 560 milyon bekleyen raporlar da var. O zaman buraları ve üzerlerini yer ediniriz orta vadede.
Her şeyi zaman ve şartlar gösterecek.
Ama sanmayın ki acı olmayacak. Acınızı çekeceksiniz.
Aşağı mı dönüyor, yukarı mı dönüyor, kafalarımız karışık, yolumuz belirsiz.
Ah sevgili Torik, ben dediydim sana 7 liradan. Hem ben şimdi korkmayacaktım, düşürecektim maliyetimi daha da, düşünmeyecektim aşağı mı döner yukarı mı diye, sen de bakmayacaktın tahtaya, stres olmayacaktın. Işıksız kaldık. Gecemiz gündüz, gündüzümüz gece oldu.
Sayın Jonathan her şafakta sonra gün ağrır. Bahsettigin rakamın yanına 0 koyayadin keşke. Yatirim tavsiyesi degil amacın ha
Bilanco 18.02 demi geliyor
Herkes acısını çekecek.
Acımızı çekeceğiz. Yolumuz uzun, karlı, zor, sonsuz, amansız.