AB den ne haber bekleniyoki? fransız kalmışım konuya.
Printable View
ona zaten olumlu yaklaşmıyolarki dünya biliyo. navtexde uzatıldı AB yi takan kim.
Hatek hareketlendi belki bizim esekte pesine takilir
Böyle kaliteli .. tahta sahibi bistte azdır..2 gündür gösteriyor bize ...Ben kaliteliyim diye illa ağzıyla söylemesine gerek yok ..hareketleriyle ben burdayım orjinalim bu diyor ...
Sanki dun tavan yapmisda bugun duzeltme yapiyor sevdiğimin kağıdı....
500 lotla 1000 lotla tahtaya baskı yapıyor asıl zoruma giden o ...Bi babayiğit çıkıpta çizmiyor ya şu tahtayı ...Oyuncağını elinden alsalar şu kansızların ...
Seçkin Arsan yatırımcılarından yeni bomba haberler beklemekten başka çare yok. Ytd
Grup baya etkili, girmek isteyene hemen 123 binlik barajı kuruyor çekip alırsan belki 1 milyon koyacak belli değil. Ha bunlar da hikaye temel temel temel 1.5 lirayken keşfettik 5 lira oldu hala çok ucuz ne diyelim beklemeye devam.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.99 istu kapatsin bari...cibiliyetsiz
Tebrikler ne kadar kitapsız olduğunuzu gösterin bakalım.ytd
https://i.hizliresim.com/r54HwS.jpg
Haftalık
Çok pis terste kaldık.1 kademe aşağı vermeyen kağıt hızla aşağı geliyor şimdi.aslinda kısa vadeli sağlam noktası 4.80 ler.biz 6 ya hareket yapcak diye atlamistik.hisse bir grubun elinde olduğu belli.su anda fiyatı yabancı payindaki alış ve satışlar belirliyor.ordaki oyuncu kimse spekte odur burda.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekleri yazınca birileri rahatsız olmuş yazı silinmiş wayy memleketinin haline burada sadece biz yıl yıl gerçekleştirilen olayları yazdık admin arşive baksan göreceksin.ytd
Dün yazdıklarımı daha öncede yazdım zubuklerin yaptıklarını içerikte hep tarih tarih doğrular yazıyordu ama yazı silinmiş nedensiz yere o zaman ne yqzacagimizda soylensin burayida patronlar yönetiyor herhalde. Sizin yedi ceddinizin ............. Yakında eski halime sokacaklar küfür ve beddualar ucusacak havada.Vizyonsuz herifler.ytd
https://i.hizliresim.com/FXFxne.jpg Philippcapital dün aldıklarının hepsini verdi
Hocam çok faydalanıyorum bu attığınız takaslarda.tesekkurler.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bakın zubukler siz saldikca beni mal sahibi yapıyorsunuz ve 2 aydır arsandan para kazanamadık.En son 6 üzeri satıp 5.10 maliyetle bekliyorum.Hala bostaki paraları her ihtimale karşı başka hisselere çorba parası için yatirdim ama oradanda bir şey çıkmadı.Butun bunlarin faturası sana çıkacak.Bu sefer 3_5 sene beklemiyecegim.Seneye 85 milyondan 150 milyona sermaye tavanını çıkarana kadar burdayım.Bu sene yaparsan seneye burada olmam.Sen bilirsin 12 ay uzun bir süre değil benim için.ytd
4.95 e 130 bin lot yazarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun at hırsızı oldugunumu?Geç bunları anam yemezler.ytd
Bu iş yat amacı ne anlamadım alıyor alıyor sonra zararına veriyor bu spek ten başkası değil normal yatırımcı aynı şekilde defalarca yapmaz.ytd
Saatlikte ikili dip yapti. 4.97 saatlik kapanis bence hizli hareketlerle 5.13 e gidebilir ytd..
Ulan ne kaliteli o tahtacın var arsan ...
Zannedersinki hisse fiyatı 494 TL işlemler 1 lot 2 lot 5 lot eyyyy zubuk soyu hisse fiyatı 4.94 mal sizde birde bizde şurada olsak olsak 20 kişiyiz.Birak bu soytariliklari.ytd
Ey Arsan sen bir hisse değil Hayat Üniversitesi sin. Ôgretecegin çok sey var.
Helalin var dururken bile çok güzel duruyorsun
Sana şöyle böyle diyen yanılıyor, düşerken bile harikasın
Bu günüde kapattık gidip diğer hisselere caorba parası çıkarmaya.ytd
92 94 birak bu işleri göster artik potansiyelini ( Seans sonuna kadar ) Y.T.D
bende bi sallıyim, 7-8 eylülde hareket başlar (akdeniz de gerginlik artmazsa).
Hatek luks mndrs brmen pistteler hadi canim nazlanma ...
Aslanım benim işte böyle.
Sana 7-8 diyen halt etmiş hakkın 14-15 kıskananlar çatlasın ytd