Sosyal medya da homurdanma basladi dolar 7 üzeri akp ye ciddi oy kaybettirir
Printable View
Sosyal medya da homurdanma basladi dolar 7 üzeri akp ye ciddi oy kaybettirir
Parasını Sağa solaÇarçur etmeyen az harcayan kötü gün için tasarruf edip Dolar , altın Alan Türk halkı gene bildi
paragözü nerede bi tüylerimizi diken diken etsin bakalım.... :)
Aynı görüşteyim, zaten ybtakasoranı iki gündür artıyor :he:
garantiye tecavüz ediyorlar ! bu nasil iş ya
palaaaa şubat vadedeki gibi longtan batacaksın... :he:
tarih tekerrürden ibarettir...
Tatildeyim diye forumu okuyamıyorum. Dünkü yazılanlara bakıyorum borsa 1453 olacak diyen mi istersin doları 3 liradan alırım düşünce diyen mi istersin. Bugünkü rakamlara bakıyorum epey eğlenceli oluyor.
Gecen hafta ayasofya ya sevinen fakir fukara yagli zam kaziklarina hazir mi
halkbankası 6,92 den dolar alıyor fetöcüler bile yapmaz bunların yaptığını 6,85 milyarlarca dolar sat şimdi 6,92 dolar al.
Kime satmış bu doları onu buldunuz mu bulursanız zaten badem style bulursunuz:)
Bu teknik bir hareket kim var arkasında badem style bu yüzden , dün akşam hareket sığ piyasada yapılan hareket yani sizin benim bilmeyipte onların bilgisi dahilinde yapılan hareket.
Teknik olarak 6.85-7.07 arası kendini yeni yer oluşturması normal bana göre , gelişmekte olan para birimlerinde aynı hareket var mı
Kim dediydi,
merkez voba sopaylan daldı,
doların işi bitti diye?
el kaldırsın bakem. :he:
Merkez vadeliye, repo-depo ya,
kar etmek için girmez.
Piyasayı denglemek için girer.
Denge yukarda olursa zarar yazar,
aşağıda olursa kar yazar.
Türk borsasının gözbebeği olan banka holding sanayi alıp çöp hisse almayan borsa yatırımcısı yine sğrünmeye devam
kent senedinde 1 lot bile ky hissesi yoktur
moody's: Avrupa havayolu yolcu trafiği, 2023'ten daha erken, koronavirüsten önceki haline dönemez
Yarına banka bilançoları ve
bir haftalık kredili mal promosyonu var.
Unutmayınız. :he:
yoksam bugün müydü? asdas. :he:
İçimden bi ses buralardan çöp banka alanlar köşeyi döner diyo :he:
:plc: yarın fedden güvercin haberler gelecek ya onun fiatlaması bu , iyi haberlerle birlikte kül kömür toplayacaklar.....
en çok düşene bakayım dedim vakıfbank böyle birşey var ama bu dolar işllerinden ne kadar zarar yazacaklar belli değil...
kamu bankası bu dönemde ne kadar ucuz olursa olsun bulaşılmaması gereken bir durumda.
çünkü böyle durumlarda devlet kendi bankasının arkasında durmuyorsa pis bişeyler var demektir diye düşünür yatırımcı.
https://i.hizliresim.com/PlTMX6.jpg
Garanti 7.57 den 7.60 a kdr muthis ralli yapti
Harika borsamiz var
Tüylerimiz diken diken
ak ve garan alt bollinger desteklerine gelmiş. endeks orta bollinger 1,178 de... yani burdan dönmesi gerekiyor. dönmezse düşmeye devam edebilir.
Vakif saha kalkti 4.59 dan 4.63 e kdr esine az rastlanan ralli bunlar
Merkez vadelide dolara gömmeye başlaldı anlaşılan
bim tekrar devreye girdi. demek endeksi tutacaklar.
:plc:Yarın fedden güvercin haberler gelecek ya onun fiatlaması bu , iyi haberlerle birlikte kül kömür toplayacaklar.....
aynen burdan zıplaması gerekiyor. zıplamazda aşağı devam ederse ortam bozulur .y.t.d.
https://i.hizliresim.com/XmjHrz.png
*ingiltere/johnson: Bazı avrupa ülkelerinde salğının ikinci dalgasının işareterini görüyoruz
(28/07/2020 - 13:56:29)
Yunanistan dışişleri bakanlığı: Yunanistan her zaman türkiye ile diyalog için hazır ama baskı veya tehdit altında değil
matriks data