Hocam, şirketin faaliyeti var mı!!
ben spk'nın bedelliyi reddedeceğini düşünüyordum, ama onaylandı..
it is the average of five people in the human environment..
Printable View
teşekkür ederim çelik çomak hocam, acil ihtiyaç olan para değil ancak bütçeme göre yüklü miktarla bekliyorum Anele'de. sabredeceğim
Ozgyo da kap haberlerinde açıklanan değerler kafa karistirsada . Finans kalemleri gayet olumlu . Net kar' in önünde eksi okuyamadım. Bu konuda düşünceleriniz nasıl? Teşekkürler....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cemas da hazırlık devam ediyor güzel bir cıkış olacak lakin sabırlı olan kazanacak ytd
Hocam Nuh çimento hakkında düşünüyorsunuz. İyi geceler.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adana A hakkında yorumunuz var mı. Birleşmeyle ilgili ne düşünüyorsunuz. Birleşme olursa hızlı hareket olur mu.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın çelik çomak;
Sanko beklentinizden vazgeçmişsinizdir sanırım.Yaklaşık 3 ay oldu.Hiç bir numarası yok
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : ISIKLAR PAZARLAMA ANONIM SIRKETI
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diger Gerçek-Tüzel Kisiler :
BASKAN
14.02.2020 - 14.02.2020 tarihinde ÇEMAS DÖKÜM SANAYI A.S. payları ile ilgili olarak 1,22 - 1,22 TL fiyat
aralıgından 8.196.721 TL toplam nominal tutarlı alıs islemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satıs islemi
tarafımca/ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte ÇEMAS DÖKÜM SANAYI A.S.
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 14.02.2020 tarihi itibariyle %1,73 sınırına ulasmıstır/asmıstır/altına
düsmüstür. Islemin detaylarına iliskin bilgiler asagıdaki tabloda yer almaktadır.
Konu : Hisse alımı
RIZA KUTLU ISIK
İyi günler erbosan hakkındaki düşünceniz, bilançosu nasıl acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ozgyo hakkinda yeni yorum alabilir miyiz?
ozgyo da bozulma yok sistem al modunda beklicez portföyümde tuttuğum ve yıl sonuna kadar tutmayı düşünüyorum
bu ay 2 10 üzerine atmamız lazım ilk hedef 4.... 2 ci hedef 6.... 3 cü hedef 11.45 ytd
Bizim toptan mağazaları desteğinde mi sizce. Buradan daha aşağı gidermi. Yoksa tekrar yukarı doğru bir hareket edermi. Bilanço ay sonunda açıklanacak.
Yorumlarınız nedir.
Bilanço döneminde. Bazı hisselerde mükemmel bilançolar açıklanıyor. Vakıf gayrimenkul ve Ihlgm gibi . Bu bilançolar ile yeni zirveler görülebilir. Döküm sanayi ise geriye doğru işliyor Dmsas gibi . Cemas ise güç mu topluyor daralan üçgende. Düşünceleriniz için teşekkür ederiz...
ozgyo da yarın yukarı güzel bir hareket bekliyorum ...döküm oluşumunu tamamlamak üzere az sabır bizim toptan blanço ile güzel bir harekete hazırlanıyor beklenen sıçramayı yapmadı ama yapacak sabretmeliyiz ytd
Hocam akın tekstil 10 kar beğenilmedi için mi düştü ,ne yapmaya çalıştıkları belli değil...
Sayın çelik çomak hocam Anele bilançosu ile ilgili yorumunuz bedir acaba
Aracı kurum tavsiyeniz var mı, Vakıfbank iliğimizi kuruttu, binde 2'den en son binde 1.7'ye düştüler, hisseleri satmadan başka bir kuruma virman yapma şansım var mı?
Sayın çelik çomak ihlgm için yorumunuz nedir ? Bugün yüzde 4 düştü abartı olarak
Alım fırsatı
inanın dün yazarken , ıhlgm bu hafta süründürür diye yazacaktim . Bu bilançolar ile olması sinir bozucu. Hatta vakıf gayri menkulun gelen süper bilencosuyla nerdeyse eksi kapatacaktı. Gayrimenkul kağıtlarında bunlardan daha ucuzu yok . Bir fake haberle böyle düşürmeleri iyi olmadı küçük yatırımcıyı zarara uğratıp kusturecek durumlar ....
Affınıza sığınarak...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post4153719