**uapark yazamıyoz a quapark
Printable View
**uapark yazamıyoz a quapark
Surıyeli din kardeşlerim ne alemde? Hiç sesleri solukları çıkmıyor
Doğalgaz en başta yanlışım varsa düzeltin
Ali Şen in ortak olduğu bosforus gaz şirketi ile giriyodu
İşin içinde almanlarda vardı sonra
Sonra Ali Şen Başkan fenerbahçe şampiyon
Yani ilk başta
Devletler arası antlaşma yoğ idi
Rus devleti bosporos gaz la
Bosporos gaz Tr devleti
İle anlaşıp
Gaz sevk
Sebebini hala çözemediğim bi iştir
Yani artık
Vanayı kafasına göre kısamaz
Sende düşük fiyat ödüyemen daha
Antlaşmada neyse o
Şirket arada olsa
Fesih ederdin
Ne güzel
Ohh mis
Suyundan da koy
Koy koy suyundanda
Adam denizi soğuk diye gelmiyor işte
Gelmeyince de kemerdeki Marmaris'te ki Alanya daki yada fethiyedeki gibi tesisde yapılmıyor
Yoksa gelse kim umursar oranın halkını bilmemneyini çatır çatır yaparlar beş yildizlilari
Su sicakligini takip ediyor herifler , sen sor nerede deniz suyu sıcaklığı kaç derece bilirler
Bende bile mesela soğuk denize girmeyi severim , ama körfezde dışarısı 40 derece çayır cayır yanıyor
Ulan dedim deniz ne kadar soğuk olabilir ki
Bir daldım beynimde şimşek çaktı resmen soğuktan
Şimdi alman ingiliz manyak mi o suya girsin
Ayvalık Akçay ören Altınoluk hepsi birbirine yakın zaten deniz suyu sıcaklığında marjinal farklar yok
Şimdi en son iki yıl önce Macar Slovak ve çekler geliyordu ayvaliga , ılık sulara inecek paraları olmadığı için
Ama hava manzara falan süper de su soğuk su
Ülkenin bütün şehirlerine doğalgaz taşınmasının altında devletin yaptığı aptal yüksek kontratlı doğalgaz anlaşmaları yapılması.
Rus ayısı diyorki ister al
İster alma ödersin parasını.
Bizimkilerde madem öyle devlete gireceğine halka girsin dediler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar
saatlik.
düşssün istiyozda
nasıl olecek.?
sıkıştıkça yukarı patlıyor....
https://i.hizliresim.com/gE2H77.png
Şu şeklide harita var, Yunanistan itiraz ediyormuş.
https://i.hizliresim.com/hIaECz.jpg
E onlardada mısır ile ittifak
Bunun 3 katı haritası var
Onlar indirimden harita alınca iyi
Biz alınca kötümü olduk
Ören, Ayvalık o tarafların havasının suyunun tadını alan başka yerde yapamaz. Oradaki araziler, evler karşılaştırın Fethiye’den Datça’dan daha pahalı. Kendine has rüzgarı vardır zeytini kurutmaz. Denizine sabah gireceksin eklem ağrısı kalmaz. Ömür uzatır.
Yada çocukluğum geçtiği için bana öyle geliyor. Ergenlikte büyük şehre kaçmaya uğraşırdık şimdi oralara kaçmak için fırsat kolluyoruz.
Ege’de sular ısındı
Burhaniye Ören havran asos behramkale hala soğuk:))
Ege tektonik hareketlerin çok olduğu yer
Ahmet Mete Işıkara bey bu konuyadeğinmedi de vefat etmeden
Denizi soğuk olan yerde fay kırığı yok yeğen
Magma orayı ısıtmıyo
Az ötesi sıcaksa ora yırtılmış ve yırtılma devam edebilir
Suyu ısıtan bi enerci varsa entropik olarak böyle
Bunu böyle yorumlarım
Kaldı su olmayan yerlerin tektonik hareketleri :)) Ya bana ne Ya
Bugun elemanın biri geldi tahtakalede kuyumcularda tele kalmamış dolar bozuyorlarmış dedi gitti. Yemlemeye mi geldiydi acaba? Pek gündem olmadı sanki.
Heheh. Damadın forum üyeliği varmıdır acaba?
bozcadada denize girmediysen soğuk denize girmemişsiniz demektir...
paragözün deyimiyle tüyler diken diken 32 dişe keman çaldırıyor.
burhaniyede girmiştim orasıda fena soguk ama bozcadayla yarışamaz.
Altınoluk şahinderesi, küçükkuyu mıhlı şelalesinde suya girene akçay, altınoluk suyu hamam gibi gelir :drunk:
bayern barcelonaya tecavüz ediyor.
33 dakikada 4 gol
hiç bu kadar ezik görmedim barcelonayı.
Hatta Rus basınında bilmem kime ....... dolar verdik işi çözdük diye yazılar da çıkmıştı. Biz çocuktuk o zaman ama derdim neyse dinler, anlamaya çalışır, tartardım çocuk aklımla. Sonra eğitim sistemi beni törpüledi, boruyu bize bağladıklarını anladığımda hiç sesimi çıkarmadım. Sonra da o eğitim sisteminin bir parçası oldum. Çocukları törpülemeye devam ediyoruz...
Dolar ve Euro nun karşısındaki kumarbaz merkez bankasının elindeki kağıtları biliyor ve oyunun sonunu da tahmin ediyor. Eee şimdi kalksın adam bile bile ütülsun mü? Yazık bu olayı kaç kez yaşadık hep agustoslara getiriyorlar nedense bu kadar mı aciz olunur. Bu ülkenin %90 ı ihracatçı değil ki askeri ücretli, memur ne yapsın herşey aldı başını gidiyor fiyatlar uçtu . zaten enflasyonun altında faizi gizlemek nereye kadar sonra noluyor. Ya devalüasyon oluyor ya da 700- 800 baz puan birden faiz arttiriyorsun. Heeeeep ayniiiiii..yilardir..
piyasa diye açık tuttukları şeye bak...kepazelik insanları ekrana hapsediyorlar yaprak kımıldamıyor...en başından beri karşıyım bu işe...derinliği olmayan piyasayı değil gece 23:00 e kadar 24 saat açık yapsan ne yazar...
iki katına doğalgaz meselesi enerji bakanına soruldu gensoru verildi.
ticari sır dedi.
kömür var bedava. :kmk:
Bilmem mi, bizim denizde soğuk her suya atlayışta kendimi binadan atıyor gibi hissediyorum. Önce soğuk, sonra titreme ve kabullenme
Ben almanyanın kuzeyinde isveçte felan nasıl denize giriyorlar onu merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 oldu........bonus kafa elini kolunu sallaya salaya girdi defansa...
Bunlar zorlama haritalar. Açıkçası bizim ilk haritada adalara belli oranda münhasır alan tanınarak anlaşılmasından yanayım. Ancak bu sefer ege’de sorun çıkıyor. Bu iş çözülmez.
Meis konusu tamamen saçmalık, bunu destekleyen ülkenin uluslarası konularda ortaya koyduğu hiç bir argümanın ciddiyeti olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kalp-damar hastalığı olanlar soğuk suya girerken çok dikkatli olsunlar.
Geçen sene doktor arkadaşımı seferi hisar'da denize girerken kaybettik.
20-25 sene önce pek kimseler bilmezdi. Sadece yerli halkı bildiğinden çok sakin ve güzel olurdu. En son bikaç yıl önce gittim o bakir halinden eser kalmadığını görüp bi daha gitmemiştim. Sabah 6 da çıkar giderdik ki öğlen sadece bir iki saat güneşin dik geldiği saatleri denk getirip suya girip çıktıktan sonra ısınalım... yoksa ıslak kalınca motoru bozduruyordu :)