Naturelgaz efsane kar açıkladı(150 milyon). Hiçbir zaman inanmamıştım o şirkete. sağlam yanıldım arızi bir kar değilse.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Naturelgaz efsane kar açıkladı(150 milyon). Hiçbir zaman inanmamıştım o şirkete. sağlam yanıldım arızi bir kar değilse.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Naturelgaz’ın FAVÖK’ü 2022 yılı ilk yarısında 258,9 milyon TL’ye, net karı 182,2 milyon TL’ye ulaştı
Şirketin gelişimi muazzam, zaten patronun 2-3 ay önceki açıklamaları da yeterince aydınlatıcı idi. YTD
Naturelgaz'ın 2022 yılı 6 aylık konsolide olmayan net karı 182.167.323 tl (2021/6 aylık: 5.861.011 tl)
12 üzerine atınca senedi sattık daha aşağıdan yerine koyarız diye ama bilanço acayip geldi planlar yattı ya.
Konusani cok yok
Buralar dutluktu notunu da unutmadan bırakalım
6 ay sonra bu sayfaları okuyan birisi buralar dutlukmuş nasıl farketmemişim diyecektir.
STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel çok güzel
NATUREL GAZ CEO'su Hasan Tahsin Turan Bloomberg Röportajı: Hedefimiz ikinci 6 ayda ciroda ilk yarının üzerine çıkmak, gidişat o yönde...Yılın geri kalınını borçlanmadan kapatacağız. Her yıl temettü veren bir şirket olmak istiyoruz. Önümüzdeki yıl yine yatırımcıları memnun edecek bir temettü rakamını vermek istiyoruz
Gazı Rusyadan almıyorlar. Türkiye ve Azerbaycan doğalgaz şirketi Socar ortaklığı ile kurulan Aliağadaki Star rafinerisinden temin etmekteler.Gaz Azerbaycan gazı olup NATUREL gazla Socar'ın aralarında uzun süreli anlaşmarı olup gaz tedarikinde sorun yaşamamaktadır.
Üretim yapmıyor.Dağıtım yapıyor.Ayrıca istasyonlara otogaz dağıtımı da yapıyor. Basit bir mantıkla taşıdğı yükün fiyatı ne kadar artarsa o kadar karı da artacaktır diye düşünebiliriz
cok cok tesekkurler,
bu gun vedalastim, su azerilere hic mi hic guvenim yok petkim tahtasindan o kadar nefret ettirtiler ki
buda ona benzemeye basladi (benim gozumde) belkide buyuk bir firsati ceviriyorum, ama simdilik kenardan bakayim
acikcasi hisseyi , calik vs ortakligi oldugundan aldim, sonucta karadenizde cikan gazla ucacak diye ama simdilik kenardan bakacam
bunun gibi amerikali sirketleri takip edioyrum pembina orneigin yillardir cok guzel divident veriyor vs. bence bunlarda onun gibi hisseleri ornek aliyor ama zaman gosterecek
Putin gibi inatçı bir adam rusyanın başında olduğu sürece doğal gazda hikaye devam eder.Şu an dünyadaki gaz fiyatlarını bu gerilim belirliyor. Savaş bitse bile AB ile buzların erimesi yıllar alabilir.Karadeniz gazı şirkete yeni fırsatlar yaratabilir. Erdoğan yerli ve milli mantığında olduğu için yabancılara para kazandırmayı sevmiyor. Tabii biz hep beklentileri konuşuyoruz.Gerçekleşenleri önümüzdeki dönemde göreceğiz...
Türkiye Azerbaycan ile stratejik işbirliği anlaşmasını en üst düzeye çıkardı. Şuan Azerbaycan ile ikili ilişkilerimiz tarihin en iyi döneminde diyebilirim Petkim tahtasını bilmiyorum o nedenle yorum yapamayacağım. Bu arada şirket global yatırım holdinge ait... Bu arada şirket geçen sene karıyla alakalı olarak cüzi bir temettü verdi. Ancak bu sene yüksek bir karlılık bekleniyor.Hbk'ya göre iyi bir temettü verebilir diye düşünüyorum
Merkez Türkiye olacak! Putin, doğal gaz krizi yaşayan Avrupa için formül önerdi
Rusya'nın Avrupa'ya gaz akışının büyük bölümünü sağladığı Kuzey Akım 1 doğal gaz boru hattındaki gazı kesmesinin ardından Avrupa doğalgaz fiyatlarında büyük sıçrayış yaşandı. Kremlin tarafından yapılan açıklamada ise Rusya'nın Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden Avrupa'ya gaz arzının, Ukrayna'yı işgali nedeniyle Moskova'ya karşı yaptırımları kaldırmadıkça tam olarak devam etmeyeceğini ifade edilmişti.
Çeyreklik Net Karlar
2022/1 32.717.814
2022/2 149.449.509
2022/3 321.321.247
Bütün mesele bu ivme devam edebilecek mi? Önemli olan sürdürülebilirlik.:notr:
Hiç küçük yatırımcı yokmu
MÜTHİŞ BİR BİLANÇO #NTGAZ (NATURELGAZ) HİSSESİ 9 AYLIK BİLANÇO DEĞERLENDİRMESİ
https://www.youtube.com/watch?v=C09i4hEDv2g
Geçen seneye göre satışlar yüzde 495 FAVÖK yüzde 840 netkar yüzde 2400 artmış bilanço her çeyrek katlanarak gidiyor. en iyi bilançolardan biri görünüyor.
süper bilanco tavan tavan ama kımseyok herkez fk şişmiş smart gesan sasa gibi kagıtlarda
Ben biraz aldım vallahi göz hakkı derler hem de zirveye yakın yerden alım yaptım. fakat F/K 8,16 PD/DD 3,90 sektör ortalaması PD/DD 6,50 hiç kimse pahalı diyemez bu hisseye nokta oranlar ortada. İzlemeye devam.
Benim için hayırlısı olsun artık maldayım bide Naturel gaz brüt takasta fakat önemli değil bence ayrıca maliyet yaptığımda teknik analize bakmadım hisse yukarıda alım fırsatı vermemiş durumda riskli durumda fakat önemli olan temeli zaten.Teknik analiz Temel analizi takip eder zaten.
Zirveden mala girmişim yesinler zirvesini Naturel gazın. Zarardayım şuan için fakat temeli çok iyi durumda bende hata grafik bakmadan mala girdim en fazla zaman kaybı olur izlemeye devam.ayrıca fazla düşüş yaşayacağını düşünmediğim için grafik bakmadım izleyeceğim kısa vade de.Ayrıca hisse büyük harekette çok güzel yükseliş sergilemiş ve devam edeceğini düşünüyorum.
Dönüş belirtisi yok naturel gazda bakalım düşüş nerede sonlanacak ?izlemeye devam.
Düzeltme düşüş yeni başlamış Naturel gaz da düzeltmeye başladığı tarih 8 kasım dün başlamış düzeltmeye bence daha başında düzeltmenin Naturel gaz hissesi 3,çeyrek açıklandıktan sonra 29,66 civarları hissede 30 civarlarını dip olması gerekir eğer düşüş devam ederse piyasada en iyi 3,çeyrek bilançoyu açıklayan hisseye yazık olur ve çöp olur açıkladığı bilanço şaka gibi.
Bende stop çalıştı yolu açık olsun
Beni döktün hisseden tebrikler spekülatör sana naturel gaz seansı tavan kapattı yolunuz açık olsun fakat sana tavsiye düşüş yaşasan bile bokunu çıkarma başka bir şey yazmaya gerek yok son yazım zaten.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...kvxsKVenQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel bir KAP var. Konuyla ilgili yorum var mı diye forma baktı. İlginç hiç bir şey yok.
İnfo yatırım youtube kanalında Yunus Şahin Ntgazın en beğendiği hisselerden biri olduğunu söyledi, link:
https://youtu.be/6w43xGgb0us
Tesekkurler Çelikreis. Yunus Beyin yorumu izledim gerçektende 500 küsur bilanço içinde en iyi 3.çeyrek bilançolardan birisi.
Tek ucuz kalan enerji hissesi... Bol kazançlar
Dursun 10 yıl