Sanko jeotermal santrali açıldı Manisa'da bunun Sanko ile ilgisi var mı ??
Printable View
Sanko jeotermal santrali açıldı Manisa'da bunun Sanko ile ilgisi var mı ??
Demir Çelik sektöründe PD / DD oranı uygun, özsermaye karlılığı en iyi olanı bana göre CEMTS dır. Orta vadede bir hisse seçerken, şirket kar ediyormu? Gelecekte kar edecek mi? Özsermaye büyüyecek mi? Sorusuna cevap evetse.,eninde sonunda hakkettiği değeri bulacaktır. Kesinlikle YTD.
selamunaleykum iyi tatiller cümleten
yoğun çalıştığımdan sizlere vakit ayıramıyorum bazen neyseki esma sağolsun sizlere yardımcı olmaya calışıyor bilgisi dahilinde teşekkür ederim başarılıda buluyorum :bravo:
hakan4554 nasılsın sende yorum katıyorsun sizde başarılı buluyorum emekleriniz için teşekkür ederim çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim varmı ekmeklik hisse :):) haftaya
her nekadar düzeltme veya kar satışı diye adlandırdığımız düşüşler olsada halen ciddi manada düşüş olmuyor dolar bazında halen ucuz endexs pirimsiz hisselerden oluşturduğum yıllık hisseler bu yıl içersinde ciddi pirimler yapacak bundan şüpem yok pahalı hisselerden uzak durmanızı öneriyorum
hocam kripto paralar da takip.ettikleriniz var mı ?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tron trx güzel gördüm 0.2313 fiyat :)
S.A sn.hocam polho nün durumu ne olacak..hep satış..
Ben bu listeyi kaydettim hocam, hepsine gücüm yetmiyor ama 5 li gruplayip biraz biraz aldım.
1. Grup: polho, Sanko, TRGYO, Isyat, Brksn.
Düşeni toplamaya devam ediyorum kademeli bu 5 li grup içinden. Satış yok...
Şunlari da ekleyebilirsin diyeceginiz varsa lütfen yazın.
Emeğine sağlık...Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar hocam .Hoş geldiniz.Teşekkür ediyorum hocam.Sizin öğrenciniz olmaktan gurur duyuyorum.Her yerde Çelik hocanın öğrencisiyim diyorum.Geçende Kuşlu flatforumda binlerce takipçisi olan bir hustat isimsiz bir grafik atmıştı bu hangi hisse diye sormuştu yuzlercesi cevap verdi hiçbirisi bilemedi .Bende Celik Çomak öğrencisi olarak hisseyi bildim.Tebrik ettiler.
Hocam endeks aylık grafikte dolar bazlı alçalan trendin çisgisi 210.64$ ve tamda buraya takıldı.Dışarısı mutasyona uğrayan virus nedeniyle ulkeler yeni kapanmalar başladı .Bu olumsuzluk dururken bize nekadar sirayet eder piyasa oyuncuları belirleyecek.Büyük bankalrımızdan ciddi bir çıkış halen gözükmedi.P.tesi 1506 altında kapanış oluşursa 1435 leri görebilir diye düşünüyorum.
Haftaya DURDO,CEMTS.YUNSA ve KLMSN ekmek var gibi geldi bana siz nedersiniz?YTD.
İnşallah.Esma hanım.Ağzından bal damlıyo.
Çelik hocamın yıllık listesinde 2 favorim var.CEMTAS_ ISDMR
1435 civarları hemen hemen görülebilir 1444 benim belirlediğim yer sarkma olabilir 3 aşağı 5 yukarı sonuç itibari ile bir şekilde endexs yukarı yönde devam edecektir hisse bazlı baktığımda endexs cıkışında uyum sağlamamış hisseler ön planda olacağını düşünüyorum yabancı piyasayı alıcak onlarda ucuzcudur yani (mezarcı):):):)
günümüzde borsada parası ve gücü olan şirketler pirimlerini cok geç yapıyor ama sağlam dediğimiz grupturlar düşüşlerde kolay kolay düşmez .....hızlı cıkan koşan coşan şirketler paraya ihtiyacı olduğu için belirli anlaşmalar yapıp patronla beraber iş yaparlar .
Hocam çok çok teşekkürler emekleriniz için. Diğer faydalı paylaşımlar yapan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Onumuzdeki hafta feleğin çemberinden geçeceğiz. Bunu gören babalar iki gündür satıyor. Yem etmeyin paranızı. Iyi kâr varsa realize etmeyi bilin. Cebe girmeyen kâr kâr değildir.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PD/DD si en düşük, Özsermaye Karlılığı faiz oranının üzerinde, hem de Özsermaye Karlılığı/Tüfe PD/DD den yüksek, Aktif Karlılığı pozitif olan 6 GYO şirketi. OZKGY/RYGYO/ALGYO/YGGYO/AVGYO/PEKGY
Ustad merhabalar
Yünsa'dan 4 milyon euroluk yatırım planı
Geçen yıl üretim hattına 2 milyon euro yatırım yapan Yünsa 2021'de de 4 milyon euroluk makine parkı yatırımı yapacağını açıkladı.
Çelik hocam Amerika karışmış asker sokakta bizi etkilermi? değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
endexste 1517 destek altında yükselen trend desteği var 1495. sadece bir sefer ihlal edildi takip edeceğiz bakalım kırılım olursaki beklenti dahilinde 1425 görebiliriz senaryo cok.... malum piyasa belirleyecek biz yazıp ciziyoruz meydan ağaların :)
SASA YA 6800 donum arsa tahsis edildi. Hibe mı ? 49 yıllığına kira ?
Sanayi arsasınin değeri şirketin borsa degerine eşit ! Şirket 5 tesis yatırımı yapacak ve 10 yıl alacak. Finansman ve teknoloji karşılanırsa % 100 teşvikli.
Hisse yatırım bitince değeri
5 kat artabilir. YTD.
cümleten iyi akşamlar düşüşler de yıllık listeden alım yapmaya devam etmek en mantıklı olanı tabı çelik hocamın da dediği gibi sermaye çok olacak ki herbırınden guzel toplayacaksın
Hocam günlükte lın grafikte PRKAB 12.45 yükselen trend desteği ve DÜK onay desteği buralardan takip etmeyi düşünüyorum.Fikrinizi merak ediyorum.
Haftalık log grafikte yukselen trend desteği 12,35 civarı gözüküyor.
Sn.Esma,rica etsem haberin linkini atabilir misiniz? Teşekkürler.
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21.nci yuzyilın gelecek 10 yilda trend sektörleri arasında,Yazılım,tarim, gıda ,ilaç , aşı, yenilenebilir enerji...