İş Yatırım Yabancı Oranı (%) 21,23
Printable View
İş Yatırım Yabancı Oranı (%) 21,23
Ağalar satmasa da 19 üstüne atsa hisse, endeksden çok geride kaldı hisse.
Yapacak bir şey yok, ky tamamen organize olursa bu hisseyi yukarıya doğru hareket ettirir. Bu mümkün olamayacağına göre etkin güçlerin insiyafini kabüllenmek zorundayız. 22 günlük ortalamaya değdirip hızlı bir şekilde her zaman ki gibi düştü. Her hissenin bir çıkış zamanı var. Sabırla bekleyip göreceğiz. Herkese gönlünce bol kazançlar diliyorum.
Yeni bilmediğimiz pozitif bir hikaye ile 19,27 nin üstünde bir kapanış yapar. Bekliyoruz her zamanki gibi.
iş Yatırım Yabancı Oranı (%) 21,17
Potasyum Sülfat ve Sodyum sülfat yatırımları ile ilgili bilgilendirme yapsalar iyi olmaz mı. Yatırımların ne aşamada olduğu hakkında Blomberg TV de bir bilgilendirme konuşması etkili olur diye düşünüyorum.
2021 hedefi 28 tl diyordum...33 tl olarak güncelledim....elinde olanlar ümidini kirmamali...her anlamda trend yukari....ytd
İş Yatırım Yabancı Oranı (%) 20,99
Temettü verecek 15 /04 de 42 küsür net...o zamana kadar baskılarlarmı
Kış uykundan uyanamadı ayı Alkim,:) millet tavanlarda geziniyor bizimki eksde hala, onun sektörüne yakın Acsel bile tavan.
Baharda coşuyordu genelde ama bu ortak satışı demoklesin kılıcı gibi tepesinde sallanıyor.
İş Yatırım Yabancı Oranı (%) 21,35
MFÖ hamak isimli şarkısı bu aralar olup olmadık yerde aklıma gelip duruyor. Alkimin durumuda öyle. Çok enteresan. Bir hamak alıp sallansam zincirlerini kırarmı acaba :) Alkim ucuz kaldı desem sallamış olurmuyum? Enflasyon ile kıyaslarsak ki herşeyin fiyatı hemen hemen 2 katını geçer oldu.Biz niye hala buralarda sallanıyoruz.
Istemeye istemeye satıp, bim'e geçtim. Artık bende çıktığıma göre yürümesi lazım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Patron sattığından beri kimse uğramıyor😬
Maksatları o zaten siz çıkın gidin diyor. Kimseler beklemezken bekle...
Kesinlikle elinizde fazla lotlarınız var, satın yoksa daha çok beklersiniz demek istiyor. Dizginler kimin elindeyse patron odur. Bizler de işimize gelirse hisseleri satarız veya satmayız. Bu hisse, yatırım hissesi arsa gibi. Düşme yönünde baskı devam ederse de aşağılardan lotlarımızı artırma şansını yakalamış oluruz. Saygılar.
Başka sosyal medya formlarında ky'ler çok kızgın, bezgin, umutlarını tüketmiş vaziyette. Sabrın sonu selametmiş der atalarımız. Biz de bu atasözüne uygun hareket ediyoruz.
Yavaş yavaş olgunlaşıyor o zaman.Borçlanma ile girilmediği sürece sıkıntı yok. Borçlanarak girildiyse o fena işte. Onunda bir müddeti var. Burda yatıtırımcılar satıp çıkma mecburiyetinde kalabilirler. Başka senetlerde var vakti gelecek olan. Alkimin bu tavrı diğer trenleride kaçırtabilir ki öyle olacak gibi duruyor. Portföyü bölenler şanslı. Benim portföyün ikiside kağnı gibi arkadaş :)
https://invst.ly/u6acb
Gımıldanamadı gitti.
Endeksden tamamen ayrştı.
Yoksa o gün bugün mü..
Ulen çekin üstümüzden ayağınızı
Şeyimizden şey çıkacak artık
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam bi ölücü ya hala mal bekliyo
18 altı alkime yakışmıyor,
Haftalardır bekliyor endeks düzeltmeye girse de bizde düzeltme yapsak diye baktı endeksin düzeltme yapmaya niyeti yok endeksin tarihi yüksek seviyede olduğu yerde kendi düzeltmesini mi yapıyor aklınca :oleyo::oleyo:
Ne bisti takıyor ne faizi nede dövizi..Ne istiyor bu tahtacı
Bankacılık ve biraz gıda hariç pek çoğu ekşi zaten. Faiz kararının oranıyla birlikte önceden öğrenen piranalar garanti ve banka aldılar diğerlerini verdiler. Bu ülkede kurumlara güven duyulabilir mi sizce? Asıl mesele nedir acaba?
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21,62 Tl. olduğunda 4. çeyrek karı açıklanmamıştı. 4. çeyrek karı beklenitisini üzerinde açıkladı, 21,62 Tl. yi gördüğünde endeks daha aşağılardaydı. Bir de karını olumlu yönde artıracak yatırımlar söz konusu. Bu olumlu yönlere göre değerlendirdiğimizde hisse fiyatının daha yukarılarda olması gerekirdi. Maalesef hisse yemin etmiş bir vaziyette gözü aşağılarda.
Tipik ALKİM karakteristiği işte, 13 ila 15 bandında da aynı karın ağrısıyla hareket ediyordu. şimdi hem kapasite artışı hemde ps tam gaz devam ederken hissenin baskılanması doğal, hazırandan sonra farklı bir kulvara girmesi kaçınılmaz. ben ek alım yaptım. beklemeye devam...
Bank of her gün satıcı 183 117 lot satmış, fiyatı bankof ve p.kapital belirliyor. Açığa satmış olabilirler . KY mal satmazsa bu kurumlar sattıklarını yerine koymak için mal almak zorunda kalacaklar. Endexlerin de kırmızı olması Ky yı korkutuyor ve sattırıyor. orta -uzun vade bekleyebilenler kazançlı olacaklar. Şirketin verileri güven verici. Herkese bol kazançlar dilerim.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Biraz daha düşsün öyle aşşağıdan alalım. Alkim tavana başladığında alım yapmak mümkün olmayacak. Bunuda zaten kimseler beklemezken yapacak. Açığa satanda azıcık akıl varsa bu tahdadan uzak durur. Açığa satıcı olsam, satacağım en son senet alkim olurdu.
Faiz arttırımında düşmeside en enteresanlılarından birisi. Uzun vadede trendin yönünü aşşağı çevirme gayreti içinde. Gerçi analiz manaliz alkimde hak getire. Hiç biride tutmadı.
İş Yatırım Yabancı Oranı (%) 20,37