Mesele bilanço olsaydi 81 milyona arsa sattiginda 3 eksi geri gitti kağida yön verirseler bilanco işe yarar bu kagıt ellerinde toplu istedigi gibi harcarlar adamı.
Printable View
Sayın kartal tabi ki size katılıyorum tabi ki mesele bilanço değil tabi ki o arsa satışının bilançoda görüneceği belli ve önceden fiyatlanabilirdi.
Ama en çok katıldığım konu "kağıda yön vermek istelerse bilancoya kullanabilirler" lafiniz.
En son cumlenizdeki "kağıt ellerinde toplumu bilmiyorum" inşallah öyledir diyebilirim. Eskiden sorsalar toplu derdim şimdi iyice içine ettikleri için artık kararsızım. Yanlış yönlendirme de yapmak istemiyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir kendi sallamalarimdir.
Al mesela geçenlerde burada da yazdım pkartta muhsem bir bilanço beklediğini ve geldi yillikta artış oranı %360 ama pkartin giki cikmadi sanki o bilancoyu ben aciklamadim.
Ben arsa satıldığı gün burada ne yazdım hatırlayan var mı?
Bence kimse hatırlamayacak :)
Bu satış bir anda sanki haziranın sonuna yetirtirilmis (2. donem bilancosuna) gibi geldi bana sanki her bilanço dönemi bir şey satmaya başladılar gibi geliyor. Satmaları iyi kabuk degisikligi demiştim. Bunlar yavaş yavaş bilançoları yukarı çekiyor. Ben aslında bilançonun iyi gelişini de değil ben aslında bilançoları iyi gelmesine çalıştıklarını fiyatliyorum.
Yillarimi verdim bu işe ben namikta (hdfgs de staj yaptım) ha zamanlamam yanlış olmuş yanlış zamanda girmişim hisseye oda ayrı bir konu keşke buralardan girebilseymisim.
Bir türlu bistin yükselisinde 3 üstüne gidemiyoruz sebeb elinde olupta bekleyen 3 ile 4arasi çok yatırimci var bunlari ayiklama derdinde hep ama zararla ayiklama maliyetinde göndermicek çogunluk ellerinde deniz yatirimda alıci yok al gülüm ver gülüm kendileri araci kurumlardan işlem yapiyorlar yabanci payina gelince %5 bi bakiyosun satıyo ertesi gün alıyo hisse iniyo satıyo bir kademe yukarda alıyo sen yabancimisin şimdi 400 bin 500 bin alsat hergün zarar ediyon kar edemiyon adı üstünde yabanci payı gec adamlar bulmuş nasıl bistte para kazanılır milletten para toplanır 25 şirket sırada halka arzda bekliyo güngelir bende buralarda olmam inşallah tez zamanda bu hisseden kurtulurum biste veda ederim.
burdaki ky saf değıl...
zararina vermiyor...
embesil hisseyi hep düşürerek mal toplayacağını düşünüyorsa daha cok bekler...
Diğer hisselerde uc beş nasiplenenler de bu ucuz kaldi diye atlyor...
kendileri bilir...bizde serefsizin 3.84 den sattigi mali ona 2.80 den verecek zeka yok.
Dilerim rabbim hissede ky yolanlar kazandiklari her kuruşu ilâç..dr..hastane parasi yaparlar..en cok sevdiklerinden cikarsin Rabbim ahımizi
bist kaybinin yarisin telafi etti
bu sinek s2ci patronun tuvalet kagidi düştüğü b.k çukuruda duruyo
Allah dermani olmayan dert versin de ..
Bofa 1.8.2021 den beri
1.000.000 adet tokatlamış
Bedava mal
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
****** evladı bu kadar halka arz rüzgarı var satsana sende limanı , poliport halka arz veya polikimya halka arz vs diye bu kadar paraya açsan sat işte bi fırsatıda doğru değerlendir. Üçgün sonra hava bozdumu yapamassın.
Bilanço gelse ne olcak ki yuzde 5-7 üstünü görür sonra gelene geçene basar malı dağıtır
Biri 5 diğeri 10 kat gitti
Düşmeleri normal
Polha ise %25 düştü
Dibin dibinde
Bilanço süper gelebilir.
1 tl temettü verir inşallah.
500.000 hissesi olana 1-daire düşer bonus
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dyo 11 lira iken polho 2.70 lerdeydi
Dyo 12 kusure gitti beklenmeyen bilanço ile 11.40 a geldi...
Polho zaten camura yatmis manda gibi yattigindan nerden bakarsaniz hangi hisseye bakarsaniz aynı..öküzün trene baktigi gibi bakıyor endeks cikarken..endeks duserken sincap gibi duramıyor yerinde...
Allah mal vermiş ..zenginlik vermiş.. gözü doymaz ahlak yoksunu yuz fahisenin bur araya gelip peydah ettiği sinek s2ci p.ç dilerim dermani olmayan hastaliklarla uğraşıp doktor doktor gezersin..
Şu bir gerçek ki patron tam bir ******luk abidesi. Oros punun tüm taktikleriniden fazlasını yapıyor
Kırmızıyı buldumu yapıştır bilanço için alanlara eksi 5 bilanco gelir artı 5 al sana kol böreği satabilirsen satmadan hırsızlar
Dyo ağlama duvarına döndü iyi bilancoda adamlar %12 zarar yazdı bul karayı al parayı sokim bilançosuna iyi bir örnek dyo
Varmı guzel bilanço bekleyen 2 eksiyle cumaya 2 gün var daha
Bilanço güzel gelcek 😃😃😃😃😃
Faiz inmeli buralar çok yuksek millet aptalmı dolar satsın inadına aldı inince spk da borsadakileri soymaya devam etsin padişahım çok yaşa.
Noldu bilancomuz ayarı verdiler gibi bilanco öncesi kimseye para yok dağılın sene sonuna kadar en yuksek hedef 3
1 eksi bistte hisseler 3 eksi 4 eksi 5 eksi maşallah nazar degmesin spk ya iyi geciriyorlar.
Borsa yuzde 2 çıksa bi kademe zor kalkarsın , düşmeye geldimi senden polhospusu yok. Al sok ana nın mına malını. O fiyattada alıcıyız.
bank of her tahtada kar zarar demeden satti... bu iş yabanci işi değil... yabanci boyle abuk sabuk iş uapmaz..
79.619 bilanço gelmiş.
Duran varlık 29 milyon azalmış. Dilovasındaki arsa değeri bu kadarmıydı
Çok düşük bilanço arsa da satilmasa ne halt edecekmisiz bilmiyorum. Rezillik diz boyu allahlarindan bulsunlar
75 milyon borç azalmiş bişeyler yapmışlar biraz.
İkinci üç aylıkta 6 m kar var sadece. Ayıp vallahi. Koca poliport boya kimya hepsi bu kadar. Kondordato ilan ederlerse şaşırmam vallahi :vk:
İyi bilanço gelse ne olcaktı ki yuzde 3-5 yapıp yine malı sokacaktı. Burda önemli nokta şu bilanço zaten önden fiyatlanır yapacağı etki geçicidir mühim olan en kötü bilançonun da geride kalmış olmasıdır. Neler gördük neler su akacak yolunu bulacak.
Bilancoyu hafta sonu inceleyeceğim
Adamlar giderleri ikinci 3 aylıkta dehşet artırmışlar. Ticari borçlar 3 aylıkta 32 m ikinci 3 ayıkta 148 m olmuş.
https://i.ibb.co/BZjqS8f/Screenshot-...droid-main.jpg
Dyo boya bilancoda kar açikladi %15 indi bizde 4 indik kaldı 11 olurmu olur spk kumarhaneye döndü ya tutar yarın yukarı yada aşagı boylucaz.
Yahu dalga mı geçiyorsunuz? Lütfen canınızın acısını buraya sacmasapan şeyler yazarak çıkarmayın. Konkordato ilanı ne demek yahu? Binde 1 bile ihtimal yok. Yazık günah şurayı okuyup bir fikir edinmek isteyen tonla insan var. Bilmiyorsan sus da alim sansınlar. Lafım sadece size değil şurada yazılanların yarısı yalan dolan saçma sapan şeyler. İnşallah birgün hisse fiyatı ile şirketin mali performansinin farkını idrak eder herkes
7 milyon dolar ceza ödenmiş kar ondan dolayı düşük
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdığınız diğer bilgi de hatalı sadece o değil ki. İkinci ceyrekte sadece 6 mio TL kar var diyorsunuz, tablolarda açık açık sadece 2. çeyregi iceren veriler var, bkz sayfa 5... 44,6 milyon TL esas faaliyet karı var ceyreklik, buna arsa satış karı eklenince 76 milyon kara erismis ancak finansman giderleri ve ertelenmiş vergi gideri düşünce 40 milyon TL'ye gerilemiş. 6 milyon TL'yi nasıl buluyorsunuz anlamadım. 44,6 mio TL esas faaliyet karı var, önemli olan bu. diğer mesajda ticari borçlar çok artmış demişsiniz doğru ama ticari alacaklar da 100 mio civari artmis. Net borc azalmış, olumlu. Ozkaynak ve ciroda sürekli artış var vs vs... Gayet güzel bir bilanço.
Geçen yıl 6 aylıkta 22milyon kar yazdığımız boya ve Rohm and Haas tarafından bu yılki 6 aylıkta 13 milyon zarar yazmışız. Polisan Hellas tarafından ödenen ilave 10m vergi ile yaklaşık 45milyon gitmiş. Polisan Hellas dışında kimya ve boya tarafının potansiyeli hala bilançolara yansımış değil.