bakalım yarın piyasanın tepkisine
Printable View
bu ne simdi yaa a
KAP
ATATP
ATATP.E işlem sırası, şirketin paylarında meydana gelen olağandışı fiyat/miktar hareketine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.
3 günde tedbirmi gelmiş, vay anasını vay
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcı İlişkileri uyunamadı galiba :)
ATATP.E işlem sırası, şirketin paylarında meydana gelen olağandışı fiyat/miktar hareketine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.
bir kaç saat sonra açılır.piyasa yapıcısı tahta tavan kilitliyince mesaiyi erken bitirip eve gitti herhalde
bu ne saçmalık . yeni halka arz olan hisseler 4,5 katı giderken hiç bir tedbir yok ,bu ne çifte standar ,spk şeytan yeri olmuş . sonuç değişmiyecek hisse değerlni bulur gideceği yere gider ,sadece gecikme olur O KADAR ......
yatirimci iliskilerine sorulabilir. aramasanizda , en azindan bir mail yollanabilir
savunma bir kac firmadan istendi ,asagida MIATK cevabini yolluyorum,
ATATP sadece bunu kopyala yapistir yapsa yeterdi
"Borsa İstanbul A.Ş. 25.09.2023 tarih ve E-18454353-100.06-20073 sayılı yazısı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir.
Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
B. Burcu Nergiz
Yatırımcı İlişkileri Müdürü
burcun@atp.com.tr
0212 310 65 00
Ali Erdener
Direktör
yatirimci@atp.com.tr
Açılır sıkıntı yok.Bu devirde açıklama göndermemek amatorluk.Aradım ulaşamadım
biz genede sert bi mail atalimda, kendilerine gelsinler, bu ufakti .. yarin buyuk ve kritik bir yerde hata yapar batirir bizi
bunlar hep isaret, ilk isretleri iyi almak lazim
Merabalar,
Herkesin torpille ise girdigi durumlar olabiliyor, kalifye olmayan kisiler cok acemice ve amatorce seyler yapabiliyorlar
Buyrun , benzer durumda, savunma istenen baska bir firmanin cevabin, bunu kopyala- yapistir yapsaydiniz yeterli olacakti
CC insan kaynaklarini da ekledim, belki daha yetenekli birlerini sizin icin bulurlar
“Borsa İstanbul A.Ş. 25.09.2023 tarih ve E-18454353-100.06-20073 sayılı yazısı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir.
Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.â€
Saygilarimla
Bunların böyle küstah bir tavırları var. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp yatırımcıya yukarıdan bakma konusunda biraz daha mütevazi olmaları gerekir.
no panik...relax...kaptıran arkadaşlar lütfen panik havası estirmeyin..çok basit bir açıklama yapılacak o kadar...
kaptirdiysa keko Ata yatırım kaptirmistir malını :)
biz daha 1 milyar dolar değerine bile gelmedik...:kahkah: piyasa değerimiz daha 5,1 milyar tl dedir...1 milyar dolar değerine çıkmamız için bile 5 kat daha çıkmamız gerekiyor...türkiyenin en iyi ve global anlamda da türkiyeyi en iyi temsil eden ,bir yazılım şirketimize bu kadar küçük değerleri layık görmeyelim lütfen...:yes: bilenler değerini biliyor...bilmeyenler ise 4 tavandan sonra korkmaya başlıyor...
yeotk bizden fazla yükseldi 1 haftada ona vbts yok hep bir çifte standart var bu spkda
dün size kaçıkçı elmasından söz ettim...değerini bilmeyen çöpçü dünyanın en büyük ve en nadide elmasını gidip sadece 5 tahta kaşığa satmış...onun değerini ancak bilen kuyumcu ve padişah biliyordu..padişah da onu alıp sarayının en güzel yerine koymuş...:kahkah: bırakın değerini bilmeyenler verip kenara çekilsin...:yes:
Sn.keko bu kaşıkçı elması hikâyesini ben tuttum.Insallah sonumuzda öyle olur.
eski bı hikaye var patron elindeki mali yavaş yavaş satıyor.bakiyorki elindeki mal bitmiş hisse durmuyor bu piyasada elindeki mali kaptıran tahta yapicida oldu ins. bundada olur:)
aynen dün korkutmak için vermişti .o malları yerine koymanın derdine düştü heral . bu kadar basit evrak gönderme me hatasının başka izahı yok ...
Valla spk ya yapacağı bir açıklama sadece bildiğim kadarıyla
Uyuya kalmışlar zaar:)
gercekten benim yolladigim aciklamayi yollamislar :evil:
Borsa İstanbul A.Ş.'nin E-18454353-100.06-20077 sayılı yazısına istinaden, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu Özel Durumlar Tebliği'nin ''Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri'' başlıklı 8. maddesi kapsamında, Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.
o standart bir açıklama başka bişey yollamalari zaten beklenemez
aklın yolu birdir dostum...herhangi bir sorun yok..dün getirilen tedbir bu sabah istenen açıklama...inanmayanları iyi panikletir...ben buralardan mal vermem...asıl rüzgarın ben kasım ayında esmesini bekliyorum..kasımda tüm türkiye ve tüm dünya atatp nin yapacağı lansmanı görecek...o zaman da gereken değeri verecektir...
Şimdi aradım. Maalesef nergis hanım ofiste değilmiş
Bu başlığı şu anda 145 kişi okumaktadır. (17 üye ve 128 ziyaretçi)
kagula27, atmaca124, ÇERKEŞLİ, DUABI, e.yegen, freeguide61, furkanglyz, hakkıcan, ikonia, Karakartal29, KAYA, keko+, krasavchik32, Okan59, richardbozkurt, syshpos, Umk
Bende biraz sitemkar şekilde binlerce yatırımcı spk ya yapacağınız bir cümlelik açıklamanızı bekliyor dedim.
Bu başlığı şu anda 151 kişi okumaktadır. (19 üye ve 132 ziyaretçi)
keko, aliantiochrainbow+, atmaca124, ÇERKEŞLİ, DUABI, e.yegen, freeguide61+, furkanglyz+, hakkıcan, ikonia+, kagula27+, Karakartal29, KAYA, krasavchik32, Okan59, richardbozkurt+, syshpos, Umk, xweser
çok uzun süredir ben hisse net forumunda bu kadar kalabalık görmemiştim..demek ki atatp ye ilgi had safhada..herkes sonucu merakla bekliyor...:yes:
Numaramı isteyip bana dönüş yapacaklarını söylediler.Dedim bana dönmenize gerek yok siz bir an evvel aciklamanizi yapın, böyle profesyonel bir şirkete bu olayın hiç yakismadiginida uzerine basa basa ilettim.
Garip bir şekilde miatek tede islem yok herealde:)
söyle bi aciklama yapıyorlarmış patron bütün hisseleri aldı sırbistana kactı:)
Yarış atları soluklanmada anlaşılan.