Kaçtan düştüğü kaça çıkacağını göstermez. O hızla düşenin çıkması, şirketi ky'ye çıktıklarına yormak yanlış mı olur düşünmek lazım. Ben tedbiri aldım realize ettim. Bilanço gelirse bakarım.
Printable View
Kaçtan düştüğü kaça çıkacağını göstermez. O hızla düşenin çıkması, şirketi ky'ye çıktıklarına yormak yanlış mı olur düşünmek lazım. Ben tedbiri aldım realize ettim. Bilanço gelirse bakarım.
Nerde bu gazman ağlar paşalar?
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/nihl3s.jpg
aylık takas
fabrikanın son durumu üretimi ile ilgili bilgisi olan varmı
çok çıkmıştı,bu çıkışta dinlenmeye çekildi,fabrika bilgisi verecek olan yokmu?
26 Aralık 2019'da yönetim kurulu TAHSİSLİ sermaye artırımı yapmak için yetkilendirilmişti. Neredeyse 4 ay geçti. Haberin eli kulağındadır. Haber geldiğinde iki seferdir geçemediği 3.43 direncini üçüncü denemesinde aşma ihtimali çok yüksek.
Tahsisli sermaye ne zaman olacak
SAYIN KRALKOBRA; SPK BELİRTTİĞ GİBİ
Uluslararası finansal piyasalarda yaşanan son dalgalanmalar ile birlikte, tüm Dünya borsalarında olduğu gibi İMKB'de işlem gören şirketlerin hisse senedi fiyatlarında da önemli düşüşler yaşanmıştır. Bu nedenle, pek çok şirketin pay fiyatı nominal değerinin (1 TL'nin) altına düşmüştür. Bilindiği üzere mevcut yasal mevzuat sebebiyle, sermayeyi temsil eden payların nominal değerinin altında satılması mümkün bulunmamaktadır. Dolayısıyla anılan şirketlerin halka arz suretiyle nakit sermaye artırımı yapmaları imkânı ekonomik olarak ortadan kalkmıştır. Bu durum nakit sermaye ihtiyacı olan şirketleri zorunlu olarak tahsisli sermaye artırımına yönlendirmektedir.
Borsa fiyatı nominal değerinin altında olan şirketlerin rüçhan hakkı kullandırılması veya halka arz suretiyle sermaye artırımı yapabilmeleri için ortaklık varantı ve oydan yoksun paylara ilişkin Tebliğler daha önce Kurulumuzca düzenlenmişti. Bu düzenlemelere ilave olarak, payları nominal değerin altında işlem gören şirketlerin nakit sermaye artırımlarına imkân sağlamak amacıyla, halka açık anonim ortaklıklar için fon çıkışı gerektirmeyen sermaye azaltım sürecine ilişkin ilke ve esaslar Kurulumuzca belirlenmiş ve Kurulumuz Haftalık Bülteni aracılığıyla kamuya duyurulmuştur.
Söz konusu ilke ve esaslar çerçevesinde yapılacak fon çıkışı gerektirmeyen sermaye azaltımları, şirketlerin varlıklarında ve yatırımcıların mal varlığında herhangi bir değişime sebep olmayacak ancak, kaydî olarak bir payın İMKB'deki işlem fiyatının düzeltilerek nominal değerin üzerine çıkmasını sağlayabilecektir. Bu işlemin bedelsiz sermaye artırımlarının tersine işleyen bir süreç olarak tanımlanması mümkündür. Bu işlemde nihai amaç, nakit sermaye artırımına uygun ekonomik ve hukuki koşulların oluşturulmasıdır.
Pay fiyatı nominal değerin altında olan şirketlerin, nakit sermaye artırımları öncesinde bu tür bir sermaye azaltımı yapmalarının, şirketlerin halka açıklık oranlarının muhafazasını ve sermayenin tabana yayılmasını sağlayacağı düşünülmektedir.
Kamuoyuna duyurulur.
ŞİRKETİN BÜYÜME VE LİKİTİDE SERMAYE İHTİYACINI KARŞILAMAK İÇİN TAHSİSLİ YAPACAĞINI DÜŞÜNMEKTEYİM DAHA ÖNCEDE AÇIKLAMA YAPTIKLARI İÇİN.... ŞİRKET TARAFINDAN BAŞVURUNUN HAZİRAN AYININ BAŞI YADA İKİNCİ HAFTASI GİBİ BAŞVURUYU YAPARLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...SPK ONAYLAMASI VE DİĞER İŞLEMLER 09/08/2020 TARİHİNE KADAR BİTECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ... YTD ERKA BALATANIN ARSASININ 2022 YILINDA DEĞERLENECEĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK 2022 VE 2023 YILLARI ŞİRKETİN ŞAHLANACAĞI YILLAR OLABİLİR... ŞİMDİLİK FİYAT VERMEK YANLIŞ OLUR SADECE ŞUNU DİYELİM BU BALAT ŞUAN EMEKLEYEN BİR BEBEK --- D:)
Syn Doğan.
Bilgiler için sağolun
Şirket şu anda ne üretiyor.
Üretim ne aşamada .
Fabrika calisiyormu .
Çalışıyorsa normal üretime geçti mi.
Şimdiden teşekkürler.
brabo sayin kralkobra iyi sorular sormussun.. ama cevap yok...bizim formlarda belli isimler belli hisse formlarina coreklenmisler ve sanki dersin tahtayi oynatan sahis bu..bu senet icin yazmiyorum geneli boyle..bir bakmissin kagit ucacak kanatlanmis , kagidi satmistir ,olmadi grafik gostermis sattirmistir.. sonrada gelip kagidi baslar kotulemeye son kalan muridletide dokmek icin..tabi bu senette o is olmadi..sayin murat dogan bire bir cikis ivme noktalarini yazdi, ve millet karini yapti..ama yinede anlasilan bu virus balatin islerini biraz aksattigi anlasiliyor..
sorulan soruların cevabı resmi olarak kapta var ...
* şirkette balata üretiliyor
* üretim ali beyin dediği gibi devam ediyor..
*fabrika çalışıyor yukarıdaki açıklamada gözüktüğü gibi.
* normal üretime geçtimi ne demek bedavadan maaş mı verelim 15 kişiye
lütfen kap okumadan burada soru sormak doğru değil hayırlı sahurlar bu arada meho kardeşim zararın çıktı kar bile ettin seni 3,45 te sattırmayan öz güven nedir bana açıklarmısın ben bile 3,20 hedefi verirken sen neden tuttun bana mı güvenmedin d:)))
Syn murat Doğan balatalar
Otomobilmi yoksa uçak ve ağır vasıta
Balatası mi yoksa her üçümu
B) şirketlerin ÖZEL DURUMLARIN KAMUYA AÇIKLANMASI YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Özel durumlarının kamuya açıklanmasına ilişkin esaslar II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği" (II-15.1 sayılı Tebliğ) ile düzenlenmiştir.
Anılan Tebliğ uyarınca içsel bilgileri ve sürekli bilgileri doğuran olayların gerçekleşmesi durumunda sermaye piyasası araçları Borsa'da işlem gören ortaklıklar Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan ilgili formlar kullanılarak KAP’ta açıklama yapmak zorundadırlar.
Sürekli bilgiler içsel bilgi tanımı dışında kalan ve II-15.1 sayılı Tebliğ’de belirtilen açıklanması gerekli tüm bilgi, olay ve gelişmelerdir. Payları borsada işlem gören ortaklıklara ilişkin genel bilgilerin KAP’ta yer alan ilgili form kullanılarak yayımlanması ve KAP’ta yayımlanan ihraççıya ilişkin genel bilgilerde herhangi bir değişiklik söz konusu olduğunda, ortaklıklar tarafından gerekli güncellemenin en geç iki iş günü içinde yapılması zorunludur.
İçsel bilgiler, sermaye piyasası aracının değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek henüz kamuya açıklanmamış bilgi, olay ve gelişmelerdir. İhraççılar tarafından içsel bilgiler ve bu bilgilere ilişkin daha önce açıklanan hususlardaki değişiklikler ortaya çıktığında veya öğrenildiğinde özel durum açıklaması yapılması zorunludur. İçsel bilgilerin, ihraççıların bilgisi dışında, ihraççıların doğrudan veya dolaylı olarak toplam oy haklarında veya sermayesinde %10 veya daha fazla paya veya söz konusu orana bağlı olmaksızın yönetim kurulu üyesi seçme veya aday gösterme hakkı veren imtiyazlı payların %10 veya daha fazlasına sahip kişiler tarafından öğrenilmesi durumunda, ilgili kişiler tarafından söz konusu içsel bilgilere ilişkin kamuya açıklama yapılması zorunludur.
II-15.1 sayılı Tebliğ uyarınca ihraççılar, sermaye piyasası araçlarının fiyatları veya işlem hacimlerinde olağan piyasa koşullarıyla açıklanamayan değişimler olduğunda ilgili borsanın talebi üzerine kamuya açıklama yapmak zorundadırlar. Bu açıklamada, kamuya henüz açıklanmamış özel durumların bulunup bulunmadığı belirtilir ve varsa içsel bilgilerin kamuya açıklanmasının ertelenmesine ilişkin hükümler saklı kalmak üzere açıklanmamış tüm özel durumlara yer verilir.
Diğer taraftan, ihraççılar hakkında sermaye piyasası araçlarının değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek öneme sahip, basın-yayın organları veya diğer iletişim yollarıyla ilk kez kamuya duyurulan veya daha önce kamuya duyurulmuş bilgilerden farklı içerikteki haber veya söylentilerin varlığı halinde; bunların doğru veya yeterli olup olmadığı konusunda, II-15.1 sayılı Tebliğde belirtilen esaslar çerçevesinde ihraççılar tarafından kamuya açıklama yapılması zorunludur. Söz konusu açıklama yükümlülüğü Kurul veya ilgili borsa tarafından herhangi bir uyarı, bildirim veya talep beklenmeksizin yerine getirilir.
** Şahsıma Sorulan Sorunun Şirket Tarafından Cevap Verilmesi Daha Yerinde Olur Sayın Kralkobra beni tanıyorsun bende bu soruların cevabı var ancak bu içsel özel bilgileri şirketin açıklaması daha yerinde olur. Selamlarımla YTD
Syn murat Doğan
Biz bu bilgilere ulaşamadık.
İnternet sayfası açık değil.
Şirket internet sayfasını
Faal hale getirirse bizde
Oradan gelişmeleri.
Öğreniriz
Hak’tan gelen şerbeti,
İçtik elhamdulillah.
Şol kudret denizini,
Geçtik elhamdulillah.
Şol karşıki dağları,
Meşeleri, bağları,
Sağlık safalık ile,
Aştık elhamdulillah
Kuru idik yaş olduk,
Kanatlandık kuş olduk.
Birbirmize eş olduk,
Uçtuk elhamdulillah.
Vardığımız illere,
Şol safa gönüllere.
Halka tapduk manisin,
Saçtık elhamdulillah.
Balım Sultan ilinden,
Şeker damlar dilinden.
Dost bağının yolundan,
Geçtik elhamdülillah.
Beri gel barışalım,
Yad isen bilişelim.
Atımız eğerlendi,
Estik elhamdulillah.
İndik Rum’u kışladık,
Çok hayır, şer işledik.
Uş bahar geldi geri,
Göçtük elhamdulillah.
Dirildik pınar olduk,
İrkildik ırmak olduk.
Artık denize dolduk,
Taştık elhamdulillah.
Taptuk’un tapusunda,
Kul olduk kapısında.
Yunus miskin çiğ idik,
Piştik elhamdülillah.
YUNUS EMRE
MAİL AT YADA ARA MAİLİMDE SANA K** VERECEĞİM ARADIĞINDA ONU SÖYLE
:whistling:
Balat 'ta üretim süreci ile ilgili
Bilgisi olan arkadaş yazabilrmi.
2,52-2,62- 2,70 bantlarının çalışması hisseyi üst bant 2,75 üstüne atacaktır... 2,75 üstünde işlem görmeye yeniden başlarsa 2,75 - 3,20 arasındaki yatay seyir 3,20 üstündeki kapanışlar hisseyi rahatlatacak.. ve yeniden START ALACAK Biraz daha sabır HİSSEYE KİM GİRERSE GİRSİN... M.KORKUT, M. KEMAL, MUSTAFA YADA PARASI ÇOK OLMASADA HUKUK UZMANI ÇAYCI DİĞER ADI D.Y Burada Uzman Olan kimin olduğu belli yatırımcının elindeki hisseyi almaya çalışmayın onlar satmayacak BALAT AŞKTIR... BEKLEYEN AŞKI YAŞAR ... ÇAYCI RAMAZAN AYI BİTSİNDE SANA BİR YEMEK BORCUM VAR GELİRSEN YİNE AYNI LOKANTADA LAHMACUNUN HAZIR AMA BUSEFER HESAP BENDEN D:)))) AMOR
Sayın yatırımcı, Tavan mı olması gerekliydi ? dün 2,46 kapattı buğünde 2,44 sorun nedir ? ..Size Borsayı bırakmanızı yada daha sakin hisseleri öneririm BALAT ta hiçbir şansınız yok sizin çok panikliyorsunuz BALAT hiçbir kağıda benzemez AYLIK FARK %40 (+) YILLIK (+) %700 d:))) AMOR
HİSSEDE BAZI FORMASYON OLUŞUMLARI VAR... DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR SON KARARLARINIZIN MUTLULUK VERMESİNİ TEMENNİ EDERİM... YTD
https://invst.ly/qkz9t
https://invst.ly/qkz8v
https://tr.tradingview.com/chart/BALAT/HeTIUwQl/
https://invst.ly/qlclr
https://teknikanalizformasyonlar.blo...tion.html#more
Yatırımcılardan şahsıma çok soru gelmekte şirket neden bu kadar değerlendi diye... şirketin durumunu değerlendirdiğimiz zaman şirket tarafından açıklanan KAP haberlerine baktığımız zaman SORDUĞUNUZ SORULARIN CEVABI ORADA VAR O AÇIKLAMALARA BİR BAKALIM ;
1) İştirakimiz Berka Balata Sanayi ve Ticaret A.Ş. Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Fabrika Şubesi bu gün 02.03.2020
tarihinde Vergi ve SGK tescil işlemleri tamamlanmış ve üretim faaliyetlerine başlanmıştır.
Tüm yatırımcılara duyurulur
2) ÖZ SERMAYE DEĞERLEMESİ
****Yönetim Kurulumuz, şirketimizin sermaye kaybı ile ilgili 6102 Sayılı T.T.K. 376. Maddesi gereği Finanasal Tablo hazırlamak için şirketimizin
aktifinde kayıtlı makine ve techizatın yeniden değerlemesi için Sermaye Piyasası Kurumu'ndan yetkili değerleme firması
LAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE MÜŞAVİRLİK A.Ş. ile 27.12.2019 Tarihinde sözleşme yapılmış ve çalışmalara başlanmıştır.
Tüm yatırımcılara duyurulur.
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayılı Kararı
dikkate alınarak, Türk Ticaret Kanunu (TTK) 376 ikinci ve üçüncü fıkrası uygulaması çerçevesinde;
1. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II - 14.1 Tebliği çerçevesinde hazırlanan 2018 yılına ilişkin konsolide finansal tablolara göre,
TTK'nın 376'ncı maddesinin 2'nci fıkrası uyarınca sermaye ve kanuni yedek akçe toplamının üçte ikisinin fazlasının karşılıksız
kaldığı tespit edilmiş olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II - 14.1 Tebliği çerçevesinde hazırlanan 2019 yılına ilişkin konsolide finansal
tablolarımızda ise, TTK'nın 376'ncı maddesi uyarınca sermaye kaybının mevcut olmadığı tespit edilmiştir.
2. Bağlı ortaklığımız "Balatacılar Balatacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş." unvanlı şirketimiz için Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş.
tarafından hazırlanan makine teçhizat değerleme raporunda yer alan değer esas alınarak SPK'nın 10 Nisan 2014 tarihli ve 11/352 sayılı ilke
kararı uyarınca hazırlanan ekteki bilançonun TTK 376 bilançosu olarak kabulüne ve TTK 376 bilançosuna göre hesaplanan özkaynaklar
tutarının Şirket'in sermaye ve kanuni yedek akçelerinin tamamını karşıladığının tespit ve değerlendirilmesine,
3. Devamlılık esasına uygun olarak hazırlanan konsolide 2018 yıllık finansal durum tablosu sermaye ve kanuni yedek akçe
toplamının üçte ikisinden fazlası karşılıksız kaldığını gösteriyorken, Devamlılık esasına uygun olarak hazırlanan ve kamuya açıklanan konsolide
2019 yılı yıllık finansal durum tablosu ile TTK 376 bilançosunun aktiflerin şirket alacaklılarının alacaklarını karşıladığı tespit edilmiş olup,
buna bağlı olarak TTK'nın 376'ncı maddesinin ikinci ve üçüncü fıkrasında öngörülen tedbirlerin alınmasına gerek bulunmadığına,
4. TTK 376 bilançosunun, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 Tebliği hükümlerinden tümüyle bağımsız olduğunun ve bunların yerine
geçemeyeceğinin kabulüne,
5. Tüm bu hususların Sermaye Piyasası Kurulu'nun özel durumların açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri kapsamında kamuya duyurulmasına;
Katılanların oy birliği ile karar verildi.
TTKâ€â•nın 376â€â•ıncı maddesi kapsamında yapılan/yapılacak işlemlerin yönetim kurulunun veya
yerine geçecek müessesenin sorumluluğunda olduğuna, karar verilmiştir.
Buna istinaden, Şirket 31 Aralık 2019 tarihi itibarıyla özel amaçlı finansal durum tablosunu, SPKâ€â•nın
söz konusu kararında belirtilen esaslar uyarınca hazırlamıştır
Bu nedenlerle, Şirketimizin TTK 376 bilançosu hazırlanırken, SPKâ€â•nın 10.04.2014 tarih ve 11/379
sayılı ile kararı çerçevesinde tesis makinalarımız için değerleme yaptırılması Şirketimizce yeterli
görülmüştür.
31 Aralık 2019 tarihli özel amaçlı finansal durum tablosunda yer alan özkaynaklar tutarı 6.703.243.-
TL olup söz konusu özkaynaklar tutarı Şirketâ€â•in 12.165.862TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin,
kanuni yedek akçelerinin toplamının %50 sini aşmaktadır.((12.165.862+235.912+73.451=12.475.225)
12.475.225/2=6.237.613 TL. )
Şirket tarafından SPKâ€â•nın 10 Nisan 2014 tarih ve 11/352 sayılı ilke kararında belirtilen esaslar
uyarınca yapılan gayrimenkul değerleme çalışmaları ve bunların özkaynaklara etkileri aşağıda
belirtilmiştir.
3) ŞİRKETİN KAYITLI SERMAYESİ 50.000.000 TL GÜNCELLEME
11.02.2020 Salı günü yapılan Yönetim Kurulu Toplantı'sında gündem maddesi olan Kayıtlı Sermaye süresinin beş ( 5 ) yıl daha uzatılması
ve şirket Ana Sözleşmesi'nin 06 .Maddesi Tadil edilmesi, bu işlemlerin yapılması için Kanuni formalite yerine getirilmesine katılanların
oy birliği ile karar verilmiştir.
Tüm Yatırımcılara duyurulur
4) YÖNETİM KURULU BAŞKANIN AÇIKLAMASI
Şirketimiz hakkında sosyal medyada yanlış bilgi ve yorumlar yapıldığı konusunda yatırımcılarımızdan sms ve
telefon ile bilgi almış bulunuyoruz.Şirketimiz hakkında isim belirtmeden yapılan yorumların kasıtlı ve panik yaratma amaçlı olduğuna inanıyoruz.
Şirketimizin iletişim telefonları her zaman ulaşılabilir durumda olup, yatırımcılarımız her zaman iletişim kurabilir ve bilgi alabilirler.
Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiler belgelere ve şirket hedeflerine dayanan bilgiler olup itibar edilmesi gereken bilgilerdir.
Yanlış bilgi ve yorumlara itibar edilmemesi hususu yatırımcılarımıza duyurulur.
Yönetim Kurulu Adına
Yönetim Kurulu Başkanı
Ali ÇAKIROĞLU
5) YİNE YÖNETİM KURULU BAŞKANININ AÇIKLAMASI
İştirakimiz Berka Balata Sanayi ve Ticaret A.Ş., Manisa / Turgurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika yatırımları ve üretim faaliyetleri ile ilgili 10 personel alımı yapılmış olup,bakımı tamamlanan makinaların üretime geçmesi sağlanmıştır.Bu işlemler bundan böyle artarak devam edecektir.
Tüm Yatırımcılarımıza duyurulur
6) YİNE ÇOK MERAK EDİLEN BİR KONU 3,45 TE SATIŞI KİM YAPTI CEVABI AŞAĞIDA KAP TA DA DUYURULMUŞ...
Şirket ortaklarımızdan Ali Penah Bozyiğit şirketimizin finans ihtiyacının karşılanması için hisse satışı yapılarak elde edilen tutar ile banka kredi taksit ve diğer ihtiyaçlar için kullanılmıştır.
Tüm yatırımcılara duyurulur
ALİ ÇAKIROĞLU
****Son günlerde hisse senetlerimizdeki olağanüstü fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma
Platformu'nda açıklanmamış bir bilgi yoktur.Ancak Yatırımcı İlişkilerine gelen telefon,SMS'lerden yatırımcılarımızın
fabrikanın açılma tarihi ile ilgili beklentilerinin bulunduğu ve bunu bilmek isteklerinin olduğu tespit etmiş bulunuyorum.
Manisa / Turgutlu Organiza Sanayi Bölgesi'nde bulunan iştirakimiz BERKA BALATA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. adına
tahsis edilen 15.000 m2 arsamız üzerinde bulunan 3.200 m2 kapalı alanda makinalarımız yerleştirilmiş,bakımları
yapılanlar ile de deneme üretimine başlanmıştır.Bu çalışmalar devam etmektedir.İlk etapta ruhsatı alınmış kapalı alan
için bir yıl içinde 1.800 m2 daha kapalı alan inşaatı yapılacaktır.Arsa ile ilgili ödeme tamamı yapılmıştır. Mevcut
arsamızın imar durumu 10.500 m2 kapalı alan yapılabilmeye izin vermekte olup,gelecekte kapasite artışı için gerekli
inşaat alanımız mevcuttur.Üretim başladı diyebilmemiz için mevcut bitmiş binamıza oturma ruhsatı alınması için
işlemlere başlanmış ,oturma raporu alındıktan sonra deneme üretimi dönemi de sona ermiş olacaktır..Bunun da
en geç Şubat ayı sonuna kadar gerçekleşeceği kanaatindeyiz.
Yatırımcılarımızın bilgilerine arz ederim.
Saygılarımla,
Ali ÇAKIROĞLU
Yönetim Kurulu Başkanı
BEKLENTİ : ŞİRKET OLUMLU AÇIKLAMALARA DEVAM EDERSE BEKLENTİYE BAĞLI OLARAK FİYATLANA BİLİR YTD SELAMLAR :rules:
Sayın kralkobra bende sizi anlamakta zorluk çekiyorum... Bu şirketin 4 yıllık yatırımcısı sın hiç birşeyden anlamıyorsun reis, birazcık oku hocam ytd
Sn yatırımcılar son 4 ayda hisse net kayıtlarına göre 316 yakın yeni yatırımcımız oldu bu hızla devam ederse buralarda daha fazla tutamazlar baskı kurulmaması şartı ile 2,75 tl üstü hft kapanışlar yaparak 3,20 -3,45 bantları hacimli kırılırsa 5,20 -6,50 bantlarını görebilecek potansiyel var SABIRLA BEKLEMEK GEREKLİ ytd
syg
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Balatacılar Balatacılık San.ve Tic. A.Ş.
İ L A N
Balatacılar Balatacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş
Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet
Şirketimizin 2019 Yılına ait Olağan Genel kurul Toplantısı 02 HAZİRAN 2020 tarihi salı günü saat 14.00
de Gaziosmanpaşa Bulvarı No: 9/207 Esen Han, Çankaya – Konak / İZMİR adresinde yapılacaktır.
Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek hissedarlarımızın 24.12.2013 tarih ve 28861 sayılı Resmi Gazete’de
yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu’nun Vekaleten Oy Kullanılması ve Çağrı Yoluyla Vekalet Toplanması Tebliği (II30.1) hükümleri çerçevesinde ekte sunulan Vekâletname örneğini Noter tasdikli olarak düzenlemeleri veya Noter
tasdikli imza sirkülerini vekâletnamelerine eklemeleri ve bu belgeleri sunmaları gerekmektedir. Paylarının bir aracı
kurum veya bankaya tevdi etmiş pay sahipleri, 28.11.2012 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan “Anonim Şirketlerin
Genel Kurul Toplantılarının Usul ve Esasları İle Bu Toplantılarda Bulunacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri
Hakkında Yönetmelik†hükümleri doğrultusunda, örnekleri yönetmelik ekinde yer alan “Tevdi Olunan Paylara İlişkin
Temsil Belgesi†ve “Talimat Bildirim Formu†düzenlenmek suretiyle paylarını tevdi ettikleri kuruluşları temsilci olarak
yetkilendirebilirler.
Şirketimizin 2019 yılına ait Bilanço, Kâr/Zarar hesabı, Yönetim Kurulu ve Denetçi Raporları ve Kâr Dağıtım
Önerisi toplantı tarihinden üç hafta öncesinden itibaren Şirketimiz merkezinde ve http://www.balatacilar.com
adresindeki Şirketimiz internet sitesinde pay sahiplerinin incelemesine hazır bulundurulacaktır.
Saygılarımızla,
YÖNETİM KURULU
GÜNDEM:
1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması,
2. Yönetim Kurulunca hazırlanan 2019 yılı yıllık faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,
3. 2019 Yılı Bağımsız Denetçi raporunun okunması,
4. 2019 Yılı Finansal tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki,
5. Yönetim Kurulu üyelerinin 2019 yılında yapmış oldukları muamele, fiil ve işlerinden ötürü ibra edilmesi.
6. Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi hakların belirlenmesi.
7. 2020 yılı Bağımsız Denetim konusunda denetim firmasının seçilmesi,
8. Sermaye Piyasası Kurulu’nun (II.19.1) sayılı Kar Payı Tebliği kapsamında Şirket kar dağıtım politikasının ve kar
dağıtımına ilişkin Yönetim Kurulunun önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması,
9. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Korkut’un istifası sebebiyle İlk genel kurul ’un onayına sunulmak üzere
Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Yusuf Alparslan Yaman’ın yönetim kurulu üyeliğinin görüşülmesi,
10. Sermaye Piyasası Kurulu’nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) uyarınca üçüncü şahıslar lehine teminat rehin ve
ipotek verilip verilmediğine ilişkin Genel Kurul’da hissedarlara bilgi verilmesi,
11. Sermaye Piyasası Kurulu ile Ticaret Bakanlığı tarafından uygun bulunarak onaylanan, Kayıtlı sermaye tavan
süresinin uzatımı ile ilgili şirket Ana Sözleşmesi’nin 6. maddesinin değiştirilmesine ilişkin tadil tasarısının
onaylanması, görüşülerek karara bağlanması,
12. Dilekler ve Kapanış.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/842346
AMOR
11/05/2020 tarihinde Şirket Yönetimi tarafından http://www.balatacilar.com İnternet Sitesinin Aktif Hale Gelmesini beklemekteyim...İnşallah bir daha hiç bir zaman internet sitemiz kapanmaz; Şirket tarafından bu olumlu adımlar artarak devam eder ve edeceğini umuyorum.. YTD
BALAT Yaşayacak ki !!! BERKA BALATA A.Ş. de yaşasın.. d:)))) 02/06/2020 tarihi bir devin doğuş tarihi olacaktır... Vatana Millete Hayırlı Olsun BALAT YTD.. :bravo:
Syn yatırımcı : Manisa / Turgutlu Organiza Sanayi Bölgesi'nde bulunan iştirakimiz BERKA BALATA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. adına
tahsis edilen 15.000 m2 arsamız üzerinde bulunan 3.200 m2 kapalı alanda bu yıl içinde inşaatı yapılması düşünülen 1.800 m2 daha kapalı alan inşaatının ne zaman başlayacağı ile ilgili planlama ve bu kapalı alanda da Balata üretiminin yanında Araç Fren Sistemi üzerine de üretim yapılıp yapılmayacağı bu toplantıda konuşulmasını bekliyorum... Tabiki bu yatırımların Finansmanı ile ilgili Tahsisli yada bedelli yapılıp yapılmayacağı konularının yine bu toplantıda gündem maddesi dışında kendi aralarında konuşacaklarını düşünüyorum..
Saygılarıma Hayırlı Sahurlar AMOR
önümüzdeki yıllarda şirket faaliyet alanını *** iş makinaları balataları, raylı sistem disk fren balatası , disk fren balataları, papuçlu balata, yine rulo fren balataları, debriyaj balatası, kampana fren balatası , motosiklet disk balata , ağır araç disk balata, ve disk balata ******* üzerine de yatırımlarını artırabilir balat ta beklenti bitmez balatta durmak yok artık her geçen gün daha iyi olacağını düşünüyorum umarım hak ettiği yere gelir ytd selamlar