İnşallah. Piyasa algısı kısa sürede değişir mi , bekleyip göreceğiz..
Printable View
Artık yukarı tepki zamanı
millete panik yaptırıp elinden malı kaptılar
Yukarı tepki yazana kadar aşağı dönmüş bile.Bu sefer de yukarısı için feyk olsun şu aşağı hareket.
sosyal medyada, forumlarda şirketi kötüleyip millete malını sattıranlar inşaallah mahçup olacaklardır... borsada doaş gibi çalışan ve kar üreten ve karını sürekli arttıran şirket sayısı toplasan 30 u geçmez... adamların elindeki bayilikler ve yaptıkları işler değerli.. hatta herkesin kötülediği gyo nun menkulleri bile durduğu yerde değerlenen cinsten ve kıymetli lokasyonlarda... çakallar küçük ve orta ölçekli yatırımcıda ki toplasan hepi topu yüzde 5-10 luk mala gözünü dikmişler.. hep birlikte dökmeye çalışıyorlar.. çok da başarılı oldular. şirket de bilinçli olarak destek veriyor, çünkü malların çoğuda onlarda.. bir aksilik olmazsa 2023 de 12 milyar kar getirecek olan şirket 30 milyar piyasa değeri ile fiyatlanmaz... ne kadar kaçırırsa kaçırsınlar.. farketmez...
DOAS DOAS DOAS DOAS, nihayet bugün yoğun alımlar başladı,arayı kapatmak için bi tavan çekebilir ,asla yatırım tavsiyesi değildir .
Günün yükseklerinde kapaması iyi bir dönüş sinyali olabilir. Bekliyoruz..
Şirketi eleştirmek kötülemek değildir. Yaptıkları işlemin yalnış olduğu fikri, koca şirketi bir müddet akâmete uğratsa da yoluna devam edeceğini yazdık. Yükseliş ve düşüşler olabilir. Rahmetli Yaşar Erdinç fiyatlar şeytandır, değere odaklanın derdi. Zaten piyasalar karışık, daha da karışacak.. Doaş da nasiplenir ayrı mesele.. ama Doaş bu.. göreceğiz bakalım...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin kârı işleyişi geleceğinde sıkıntı uok ama sıkıntı yönetimde . yönetim yatırımcıları bu tür olayların olmayacağı konusunda ikna etmesi lazım. Yoksa 2-3 senede bir kâr transferi temettü dışında olursa güven olmaz...
Bunlarda oyun bitmez.Eksi endekste tamam dönüş yapıyor algısı uyandırıp hisseyi 134 e yaklaştırdılar.Şimdi yukarıdan verdiklerini aşağıdan toplama gayretine girmişler.Bir gün de şu hisseyi kendi haline bırakın akbabalar.
Togg da geliyor rakip [emoji38]
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah'ın izni ile milletin kanını emen bu şirket milletten aldığı güç ile bu noktaya geldiği farketmeden bu kafa ile devam eder ve batar... Teknik elemanlar ve emek işçileri hariç satış kadrosu, yönetim kadrosu ve bayileri tam bir vefasızlık ve aç gözlülük örnekleriler...
Kampanya yaparlar araç yok stokta, aracı 100 TL den satıyorum desen ne olacak araç yok çektikten sonra. Hadi gel ben kampanya yapıyorum araçlar 50 TL buyurun gelin... Stok yok, sırada 300 kişi var ama siz ara sıra arayın sorun...
Batan geminin malını yağmalar gibi vatandaşın parasını yagmaliyorlar ve bunu burun kivirdiklari kamu mensupları ile birlikte yapıyorlar... Ticaret bakanlığı hikayeden müfettiş atıyor, kardeşim müfettiş gidip avantasini alıyor sorun yok diyor dosya iki sene kapanıyor. İki sene sonra karnı acıkan müfettiş ve onun babaları tekrar bir ziyaret edip keselerini dolduruyor. Müfettişe gerek yok, gitmesin de arayın herhangi bir bayiyi dolap zaten ortada... Arama kardeşim hatta tamam arama gir defterlere bak araçlar kimlere satılıyor sürekli, kaç bayi çalışanı ve onların yakını araç al sayı yapıyor aç bak...
Biz böyle bir halk değildik ama bu çarka girene tatlı geldi ve çıkamıyor. Yazıklar olsun...
Ülkemizde son yıllarda ençok değerlenen gayrimenkul ve otomotiv. Araç satışları çok iyi gidiyor. 8 milyar araç satışlarından, 2022 de 2.5 milyar yeniden değerlenen gayrimenkullerin bu sene değeri 4 milyar artsa toplam 2023 karı 12 milyar eder. O da hisse başı 54 tl ki 8 f/k ile 432 tl hedef fiyat olur. Siz görün bakın yılın ikinci yarısından itibaren aracı kurumların hedef fiyatları nasıl artacak. Ben ereğli satıp buraya geldim. Hakkımızda hayırlısı, en az bir yıl buradayım....
Doaşın Şubat ayı performansını inceleyen oldu mu? Neydi o meşhur söz.Şubat Ocaktan iyi Mart ta Şubattan iyi olur mu? Daha da önemlisi neden satın almıyorlar?????
Güniçi gördüğü yüksek seviyelerde kaptırsa güzel olur
Sinerji cok yüksek [emoji16]SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD faiz artışına kilitlendi piyasalar.
Lakin çok olumsuzluklar var gündemde.
Cari açık doas yüzünden değil sadece , üretemeyen ülkenin sorunu.
Gerçi ABD de var cari açık .
Diğer taraftan togg benim için soru işaretidir.
Kendini kanıtlaması çok zaman alacaktır.
Bilinmeyen bir aracı bugün yazılıp Kasım'da almak pek mantıklı değil.
Almanlar wolkswagen fabrikasını Türkiye'de kuracak olsa Doğuş otomotiv'i almak isterler.daha önce Japonlar böyle yapmıştı toyotasa.bu tür birleşmeler her iki taraf içinde fırsat sağlıyor.
Deprem unutulur her depremin unutulduğu gibi. kimse ders almaz.alacak maddi gücü de yok zaten.
Bir dairenin deprem riskini ölçen analiz 15.000 TL civarında.
Bu sene otomotiv, çimento ve demir çelikten hareketlilik beklentim var.
Herkese iyi akşamlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOAS DOAS DOAS DOAS, BUGÜN yine alımlarla başladı,tavan çekecek mi ,göreceğiz, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
İlk çeyrek satış adetleri ve Mayıs başı bilançoyu görmek lazım. Euro kredinin bir miktarı TL olsaydı, finansman yükü hafiflerdi. Yinede çok ağır değil.
TL kira topladığın mülkün karşısına euro finansman sağlamak çok akıllıca değil
28.03.2023 tarihinde genel kurulda sadece temettü tarihi mi görüşülecek ?
aslında şöyle bir karar çıksa ne şık olur değil mi? Yatırımcılarımızın Dggyo paylarının alımından sonraki zararını göze alarak ve mevcut durumun yarattığı güven duygusunu telafi edebilmek amacıyla temettü tutarını iki katına çıkarıyoruz.Birgün görür müyüz böyle bir vizyon ve kalite anlayışını?
Genel Kurulda Oylamaya sunulan Maddeler:
Küçük Yatırımcının hakkını helal etmesi.
En fazla beklentim bu [emoji1787].
Şaka bir yana Sermaye Tavanı yükseltilmişti.Bedelsiz bir ihtilam dahilinde.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronuda aracı kurumuda bunlara yol vereni de.....
sadece küçük yatırımcı degil uzun vadecide olduk. [emoji28]SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık sözün bittiği yerdeyiz.Hayatımda ilk kez bedfua edeceğim ama onu da adil olarak yapıyorum.Şu süreçte yaşadıklarımız da yatırımcı olarak ben kötü niyetliysem ve haykırışımda haksızsam Allah beni sevdiklerimle imtihan etsin.Tam tersi bu yaşanılanlarda art niyet,görmezden gelme,aldatmaca adını siz koyun her ne suistimal varsa Rabbim buna neden olanları sevdikleriyle sınasın ve gün yüzü görmesinler.Artık yazacak ta başka birşey kalmadı.
Tiksindim artık hakiki manada..
Siyasal Islamcı yöneticilerinden de, Ulu Önderin arkasına saklanıp siyaset yapanlarından da ... Zihniyet değişmedikçe düzen hep aynı olacak düzülende....
Bu ülke bizim sahip çıkmakdan başka çaremiz yok.... SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsanın tadı kaçtı.2021 yılı aynı tarihlerdeki olmaz diye umarım. froto 'da 7 ay zararda beklemiştim. artık burda ne kadar zaman belli değil gözüküyor.
dün demek ki, yatırım firmalarında doas için mal boşaltma zamanıymış.
bu seferde uzun zaman bekleyeceğimizi düşünüyorum. bu bekleme doas ile ilgili değil. borsa iyi değil.
ben paranın borsadan kazanılacağı taraftarıyım her zaman.
altın döviz mevduat pek sevmem.
yabancı yatırımcı gelmezse de vay halimize diyebiliriz.insanlar artık günlük geçim kaynaklarına bakıyor.
yabancı yatırımcı güven olmazsa gelmez. baştan kendi insanımız güveniyormu?
gözlerimiz kapattık hiçbir değişen yok.
peki neden bu durumu maruz kalıyoruz?
neden mi? saygımız yok, insanlığımız bitmiş.
Felaket felaket üstüne geliyor
Allah daha beterinden korusun
Şimdi de sel felaketiyle karşı karşıyayız :(
Ben seçime kadar borsadan ümidimi kesdim.Yine 4800 leri gösterecekler gibi....
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow Jones endeksi 27.000-28.000 arasına gelsinde rahatlayalim . Umarım cuma akşamı gelir oraya ki pazartesi vadeli endeksler artından başlasin.
Bu sefer hem seçim öncesi siyasi baskı hemde Mart ayı ekonomik krizine yakalandık.
Birde deprem felaketi mahvetti.
Bu sefer uzun vadeli yatırımcı olduk.
Sayfada takiliriz artık
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa vadeliler kapanış sonrası %2 artıya geçmiş. Abd tarafı büyük oranda dünkü kayıpları geri almış.
Endeks 5000 lere yaklaştıkça maliyetlenen bir Ziraat portföy görüyoruz. Kim acaba 🤣🤣
Neyse bugün endeksin toparlaması lazım. Xu30 dışı şirketler iyi dayak yedi. Yan tahtalar zaten endeks 4000 seviyesine indi
DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS, bugün yukarı dönmüş gibi duruyor,halde bakalım bı tavan çek,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
*Ak Yatırım, DOAS-Doğuş Otomotiv için hedef fiyatını 235 TL, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu...
16.03.2023...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizden aldıkları piyasa değerinini , GYO nun üzerine eklediler.. Bravo pes !!