Son durumu atabilirmisiniz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Son durumu atabilirmisiniz
Bu saate kadar açmış olması lazımdı tabanı. Bugünde tabandan tavan olur diye düşünenlerin hayalleri suya düştü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Avgyo da brüte girdiğinde yanlıs hatırlamıyorsam 2.76 tabanla girdi şimdi 5 bende yakalandim ama 1 ler kadar kötumser değilim.sadece zaman kaybederiz.yazdiklarım yatırım tavsiyesi içermez
Tabanda 260.000
ï‚· 24/04/2017 Tarihli Kap Açıklamasında Belirtildiği Üzere;
Yönetim Kurulumuzun 21 Aralık 2016 gün ve 01 Mart 2017 günlü kararlarıyla alınan ve
KAP'da aynı günlerde duyurulmuş olan Edirne ili, Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi
Soğukkuyu mevkiinde kain 2261 ada E17d-13a-4b Pafta 15 parselde kayıtlı 21.538,00 m2'lik
34
arsa üzerinde Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Metro Hotel Apartments
projesi üzerinde 120.000.000-TL gider ve takribi 325.000.000TL gelir ön görülen ve
maliyetleri düşüldükten sonra kalan tutarın %50-%50 hasılat paylaşımlı olarak anlaşılmasına
ilişkin projenin onaylanması hususunun yapılacak genel kurulda hazirun'un onayına
sunulmasına,
Ayrılma Hakkı Sermaye Piyasaları mevzuatının Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak
Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) 10. Maddesinin 1. Paragrafı uyarınca ayrılma
hakkını kullanacak olan ortaklarımızın sahip olduğu her 1,00 TL nominal değerli payları
karşılığında 2,01TL pay fiyatından ayrılma hakkının kullandırılmasına ve bu hususun da
yapılacak ilk genel kurul toplantısında ortaklara duyurulmasına, karar verilmiştir.
ayrılma hakkı neye göre belirlenmiş ki.....
Burdan cıkan parayı ozgyo sokcakmı bakalım
Avgyo ani yakalandı hisse satışı yapamamıştı
Sayın Samsunlu son durumu atabilirmisiniz çok teşekkür ederim
silmediği sürece taban bozulmaz geçmiş olsun
Sanırım metronun satışı bitmiş
sanki biranda yüklü alımlar geldi gibş hissettim :)
Bize sıra gelmeyecek ellam
avtur un metro turizm ile birleşme bilançosunda aasa değeri 5,5 milyon oysa hotel yapım maliyet 120 milyon ve proje satış 350 milyon tl. yani iki şirket birleşince ve proje yapılınca eğer şaka değilse anormal bir büyüklük olacak....... bilancoda ben bu işi anlamadım
birleşme tutanaklarını okuyun
birde çağrı fiyatı 2 tl ona göre.. ...
Arkadaşlar.... Maliyetinizi düşürmek için suyun durulmasını beklenmenisi en doğru karardır bence...
ümidini kesenler tabandan satış emri veriyor herhalde.
son durum nedir
Amcamın vefat haberi geldi!
İki dünyada iki yakan bir araya gelmesin Galip! Çoluğundan çocuğundan çıksın Allahsız kitapsız!!!!!!!
Tabanda 527 bin var.
yarın kaç açar 3.1 mu
Başınız sağolsun , tahtayı yapanların günahı çok
530 bn koydu tabana... metro almadığı sürece kim alırsa alsın boş
540 bine dayandı.
554 bin. .. seans sonuna artacak gibi
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GALİP BU PARALARI NE YAPIYOR ACABA hepsi onun olmasa gerek bu kadar kolay adama para kazandırılmaz. birilerine virmanlaması lazım .
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
600 yaptı. Bugün zor bozar
Yazık ya allah rahmet eylesin
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet etsin Twitter'dan hesabı olanlar varsa bunu galip efendinin altına mesaj olarak yazsınlar
o zaman hep birlikte el fatiha süresini okuyalım ;
tanımasak da , görmesek te , bilmesek te
sadece vefat edene .....
amin