Artık resim atiyorum link atamıyorum twittera erişim olmadığından..
Printable View
Artık resim atiyorum link atamıyorum twittera erişim olmadığından..
Isim rahat diye üç gündür iş biraktim. Biriktirdim hep. Çok iş birikti. Bu gece sabahlayıp hepsini halletmem lazımm
Ama aklımi veremiyorum. Hemen herkeste bu sorun var.
Birileri bir yardıma engel olduğu zaman hep Maun suresi aklıma geliyor..
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
1. Gördün mü, o hesap ve ceza gününü yalanlayanı!
2,3. İşte o, yetimi itip kakan, yoksula yedirmeyi özendirmeyen kimsedir.
4. Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki,
5. Onlar namazlarını ciddiye almazlar.
6. Onlar (namazlarıyla) gösteriş yaparlar.
7. Ufacık bir yardıma bile engel olurlar.
İçeriye mikrofon uzatıyor. İnsanları bağırtıyor ve umut veriyor, Ana merkez spikeri "Kurtarma ekibi var mı orada " diye sorunca gülüyor.. Gerçekten aklım almıyor. Hadi o bölge insanı şokta disardan gelenlerde mi şoktalar.. Neden kurtarma ekibini çağırmıyorsun yayın yapıyorsun. İnanılmaz..
https://www.hizliresim.com/leb5fp3
Allah enkazda halen hayatta kalan insanlara dayanma gücü versin. Tüm olumsuzluklara inat mucizevi bir şekilde kurtulsun hepsi inşallah.. Amin :kalp:
Ben artık yazmicam. Hem işlerim çok hem de zihnen ve kalben yorgunum.
Hicbirsey yapamıyorsak dua edelim. Lütfen.
Sevgiler..
Selam..
Dow..
33800 alis girdim.. 34080 den cikicam..
Nasılsınız?
Allaha şükür.. :kalp:
İyi aksamlar..
Sn boymatli merhaba:hi:
Usdjpy grafigine geriye dönük olarak baktım. Çok temiz bir çıkış görünüyor. Düzeltme yapa yapa gitmiş.. Neredeyse tüm fibo düzeltmelerini yapmış. Çok küçük bir ihtimal ( inşallah tabi) 132.62 ye geri gelebilir.. Bu sizi kurtarır mı acaba?
Ben kimseyi etkilemek istemiyorum.. O sebeple sadece kendi pozisyonlarımı paylaşma taraftarıyım..
Şimdi desem ki Usdjpy 150 bekliyorum ben.. Panik olabilir ve yanlış şeyler yapabilirsiniz.. O sebeple beklentimi yazmak istemiyorum.. Üzülürüm..
Bende usdjpy den çok çektim. Ama paritede sıkıntı yoktu tamamen dengesiz abartili pozisyonlarim yüzünden sıkıntı yaşadım.
Sizde dikkat edin lutfen aşırı yuklenmeyin:yes:
İnşallah karla çıkarsınız.. :yes:
Yoğurt mayalayacaktim o sebeple Dow dan erken çıktım.. Ekrana bakamayacagim için.. Tuttu süt taştı.. Gözümden gitti ama aklımdan gitmedi Dow.. Ocagim mahvoldu.. Üstüne birde şimdi temizlik işim çıktı..
Bu arada TV programında bir uzmana sordular. En sağlıksız paket ürünü nedir diye.. Söylediği şey market yoğurdu idi. Kesinlikle yemeyin zehir dedi.. O günden beri yogurdumu kendim mayaliyorum.. Tavsiye ediyorum zor degil.
usdjpy girişim 132.71 . İşşalla söylediğiniz küçük ihtimal gerçekleşir :) , maliyetten kapatmayı düşünüyorum.
Benim sorunum: Her pozisyonu illa kârla kapatmaya çalışmak, kaybetmeyi kabullenemiyorum. Bu da beraberinde SL kaydırma ve stresi getiriyor. Bu sorunu çözdüğüm zaman her şey çok güzel olacak :)
Sn boymatli sorunu bulmuşsunuz.. Çözersiniz de siz akıllısınız :yes:
Usdjpy biraz çıkmış şu an.. Ama Fx de her an hersey olabilir..
Dow 33550 şu an..
33530 a alis girdim. Gelirse 33630 dan cikicam..
Dow un 34080 göreceğine inanıyorum. Teknik olarak. Fakat haberler ve veriler ile dalgalanmalar oluyor. O yüzden bu hedefi görmesi gecikebilir. Burda önemli olan ısrar etmemek. Yeni sinyallere oynamak. Ben öyle yaptım şu an..
Sabah yoğurdu aldım. Harika olmuştu.:kalp:
Tavsiye ediyorum kendiniz yapın.. Çok basit.. Ve çok sağlıklı..
https://hthayat.haberturk.com/saglik...alari-nelerdir
Bugün işe geldim. Kandil simidi yiyip çay içiyorum..
Kandiller insanları birbirine bağlayan sevgi dolu günlerden. O yüzden anlamlı benim için..
Herkesin Miraç kandilli kutlu olsun..:kalp:
Şimdi biraz çalışmalıyım..
Sevgiler hepinize:hi:
Bu arada Sn boymatlı Dowu 34080 e kadar alırlar ise Usdjpy içinde 132 lere geri gelme ihtimali artar..
Umarım zararsız kurtulursunuz..:yes:
Fx de benim de duam pek kabul olmuyor Sn boymatlı:)
Nedenine gelince. Sen kendini korumazsan ben seni korumucam diyor Allah..
Yani biraz akıllıca işlem yapmak lazım ki ( makul pozisyon, bilgi, birikim ) gerisini Allaha bırakalım:yes:
Dua değil artık bekleyip göreceğiz sonucu..
Bu arada Dow bugünkü dibinin altına tekrar düşerse ( ki öyle görünüyor) hedefimi revize edicem. Yeni pozisyonlar alıp ortalama ile revize hedeften çıkıcam.
Şu an fiyat 33550..
Gördüğü dip 33476..
Evet geliyor..
İşin kötüsü ortalamalar aşağı kesti.. İlk sağdan çıkmam lazım..
Her zaman iyi bir insan olmak için çaba gösteriyorum. Ama bunu ''Aşkın bir varlık'' için değil, önce kendim sonra da çevrem için yapıyorum. :)
Gramsci'nin ''Aklın kötümserliği, İradenin iyimserliği'' diye bir kavramı var. Hayatta kalabilmek için akıl her zaman riskleri öne çıkarır, kötümserdir. İnsan iradesi ise iyimserdir, ileride iyi şeyler olacağına dair beklentisi(umudu) vardır. Ben ikisini dengelemeye çalışıyorum.
Dow 33500 altına bir tur daha gelmesi lazım. Yoksa yükselişi sağlıklı olmayacak..
Sevgiler ve bol kazançlar herkese:hi: