Öyle birsey olacağını sanmıyorum , hatta bugün düzeltme yapabilir. Ytd
Printable View
Ben bilançonun hisse fiyatına +- Bi etkisi olacağını çokta düşünmüyorum düzeltmede yapabilir az daha yükselip oradanda düzeltmeye gidebilir evet şirket iyi bir hisse ama fiyatları teknik belirler temel iyi ama tekniği kaçırmayın
İndikatörleri çok sıcaktı Bi düzeltme yapması şarttı düzeltmeler hissenin sağlıklı yükselişi için şarttır zaten düzeltme yapmıyorsa korkmak gerek diye düşünüyorum
Hazır eksideyken 11 lot alım yaptım ama siz yatırım tavsiyesi olarak almayın..
Bilanço oldukça iyi.. ilk çeyrek dahda iyi gelecektir.. Halka arzdan kasaya 2".85 milyar para girdi.. Bu paranın finasal giderlerde ve maliyetlerde düşüşü sağladığını önümüzdeki bilançolarda göreceğiz.. Mart ayında 50 li rakamlarda işlem göreceğimizi tahmin ediyorum..
Kasaya 1.85 milyar girdi.. yanlış yazmışım düzeltiyorum..
Endeks 5000 in altına inmeden geri döner benim tahminim 5100 ila 5150 arası bir yerden dönüş yapması zaten son dönemde yükselen bazı şirketlerin hisse hareketliliği bunu gösteriyorduastorda benzeri bir hareket içindeydi ama astor tavan yaptığı günlerde bile yüksek hacimlerle yaptı bunu yani doldura doldura ilerledi o sebeple çokta korkulacak bişey yok düzeltmesini bile yüksek hacimle yapacak demiştim trade yapmak Bi yerde iyidir trade olmazsa hisse şişmeye başlar neyse düzelmesini de yükselişin de yaptığı gibi yaparsa 10 numara 5 yıldız alır benden
Piyasaya siyasi belirsizlik hâkim, su akar yolunu bulur, siz duruşunuzu bozmayın.. Ytd
Ben de sgk da borçlanma ile ilgili Bi binadan ötekine koştururken hiç bakamadım bugün borsaya Bi sabah yarım saat birde akşam 18.07 den sonrasına baktım
Ama ekleme yaptım onu es geçmedim
Bu sene ASTOR senesi
Herkes ASTOR u konuşacak...
Katılıyorum bu sene Astor senesi..
Ancak çok asansör yapıyor. 40'li seviyelere geldiğinden beri endeks düştü mü ondan daha çok düşüyor adeta trajedi hissesine çevirdiler. Bu nedenke sanki yeni kap haberleri lazım gibi
Ancak çok asansör yapıyor. 40'li seviyelere geldiğinden beri endeks düştü mü ondan daha çok düşüyor adeta trade hissesine çevirdiler. Bu nedenke sanki yeni kap haberleri lazım gibi
Sn iletişim kap göndermek astorun işi üretiyor teslim ediyor yeni anlaşma yapıyor evet alsatla çok meşkul olanlar var ama çoğu aşağıdan sattı sonra yüksekten tekrar alıp trade etmeye çalışanlar yani lotları azalıyor git gide sonra trade ederek tekrar aynı lota ulaşmaya çalışıyorlar Bi zaman gelecek bu asansörlük bitecek
astor kendine guvenen yatirimcinin yeri
9 gündür yeni yeni düzeltme yapıyor, altını doldursun yerini yapsın. Bu hafta büyük ihtimalle genel kurul toplanıp temettü oranı belli olur, teslimat kapları atılır. Normal şartlar devam ederse güzel güzel gideriz..
Asansör olmasının nedeni robotları endeks ve astor ile sabitlemişler.. Dolayısıyla robotlar endekse göre alıyor veriyor.. Tabi sıkı alış gelipte tahtanın altları dolarsa robot bu sefer üstleri tarayıp alıyor..şimdi ihtiyacımız olan yeni proje ve işlerle ilgili kap haberleri.. Artık 2022 bitti 2023 yılına odaklanmamız lazım.. Şirketin kasasında 2023 ilk çeyrekte 2.5 milyar nakit göreceğiz..Astor un son çeyrek karı 727 milyon geldi..aynı performansı devam ettirirse 2023 ilk çeyrekte kasadaki nakit etkisiyle beraber 800-1000 "milyar arası net kar gelebilir.. Genelde ilk çeyrek karlar tüm firmalarda düşüktür. Ama Kasadaki 2.5 milyar nakitin şirketin karlılığına katkı sağlayacağını düşünüyorum..
biri gelip burada net kar marjı 14 felan diyordu hatırladınız mı Bi kontrol etsin şimdi neymiş net kâr marjı
Arkadaşlar 2023 için kar beklentiniz nedir?
3.5 4 arası
Galiba Bi kap gelecek çarşaf
Çünkü alışlar sertleşiyor
Benim gözüm genel kurul toplanma kapında. Temettü belli olacak
Dağıtılabilir kârının %30 unu diyor ama dağıtılabilir kâr %? o belli değil. Tatlı bi heyecan var bende.. :)
Tavanda 4 küsür milyon var güçlü bir tavan sanırım bilmediğimiz Bişeyler var
Beyler benim elim ayağım titriyor, kap krizi geliyor. Allah'ını seven üstüme kap atsın :)
Bala da kurulacak 17.5 MW lık GES için çevre etkinlik toplantısı haberi vardı..
kızmam işe yaramıs aferin uctu. temettü kaç tl verir
Satış tarafı güçlendi alış tarafını geçti gün boyu alış tarafında ilk defa bu seviyelere düştü dikkat!¡
Ayrıca hacim çok yüksek
Ufaktan Bi düzelme var alış kısmı kabardı satış ta bekleyeni geçti
Alım tarafında bekleyen lotlar gayet güçlü yine
şirket hakkında bilgi sahibi arkadaş varsa faydalanmak isterim bereketli kazanclar
Arkadaşlar millet sasa tırlarla malzeme götürünce hemen Twitter'dan reklamını PR ını yapıyor. Siz apartman büyüklüğünde trafo taşıyosunuz niye PR ınızı yapmıyor sunuz? Valla ASTOR a ayıp ediyotsunuz ha :)
Sakin sakşn gidiyoruz ne gerek var hisseyi şişirmeye? Sasa'nın hali ortada.
50 nin üzerinde dinlenmeye razıyız.. Biraz nefes sağlıklıdır.. Daha gelecek GES kapları olacaktır.. 20 gün sonra 2023 ilk çeyrek bilançoları kapatacağız..O zaman şirketin bomba bilançosunu göreceğiz inşaallah. Kahvenizi alın arkanıza yaslanın..
Aynen balina ya katılıyorum artık öyle tavan mavan da istemiyorum bu saatten sonra tavan gitmesi hisseye zarar verir mal boşaltmaya imkan tanır ky cı anlayamaz alemin rengine kapılır o sebeple sakin sakin iyidir