-4.99%’dan devre kesmeden aldılar endeksi ..
Printable View
-4.99%’dan devre kesmeden aldılar endeksi ..
Kandilli rasathanesi : saat 15:02’de Kahramanmaraş Mehmetbeyli merkezli 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
google dan bir şey alacağım için arama yaptırıyorum..çıkan sonuçlardan ALIŞVERİŞ kısmına geçince fiyatlar POUND olarak
görünüyor uzun zamandır..
nasıl düzelebilir,tl ye geçebilirim,bilgisi olan varmı ?
Canlı yayın
https://www.youtube.com/watch?v=RIGTh37llDs
1014 olmuş ölü sayısı malesef
Milli Eğitim Bakanı: Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz.
yine ortada deli saçması haarp fantezileri dolaşıyor sosyal medyada.bu depremi yapabilecek enerji ihtiyacı nedir bakmışlar mı acaba? yani o fayları öyle gemiyle, uyduyla vs faaliyete geçirilebileceğine inanan birinin bilimle,matematikle, mantıkla hiç bir ilişkisi yoktur.
ama kolay olan her zaman komplo teorisine inanmaktır, bilimle falan zaten sınırlı olan beynini niye yorsun...
artık tvlerde günlerce bu deli saçmalarını izler dururuz kelli felli tv yorumcularından...
(Yenileme) Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan ile Akşener, görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
tabeeee....
Haarp sadece yağış fırtına vs ile ilgilidir,yer altıylan bağlantısı yoktur,yer altı faaliyetleri sistemsel bir faaliyettir,dünyamızın manyetizması ve güneş ile bağlantılı,2025 senesinde güneş patlamaları en son noktasına gelecek,zaten 2000 yılından sonra dünyamız afetlerin tavan yaptığı yıllar olacak,temennim güneş kalkanları görevini yapması niyetiylen.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: "6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremi fırsat bilen, AŞTİ de faaliyet gösteren bazı otobüs firmalarının bilet fiyatlarını 2-3 kat artırdığı, depremden etkilenen vatandaşların kullanımı için hayati öneme haiz battaniye başta olmak üzere bir çok eşyanın fiyatlarının ilgili satıcılar tarafından fahiş oranda artırıldığı yönünde gelen ihbarlar üzerine fiyatları etkileme, mal veya hizmet satımından kaçınma suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımızca inceleme başlatılmış olup, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gerekli talimatlar verilmiştir." açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 1541 can kaybımız var, 9733 yaralımız, 3471 yıkılan binamız var
İçim burkuluyor, en kaz altında kalmak ,hipotermiye maruz kalmak.Çok zor,çok zor
Hele yağmacıları duyup ekmeği 30 TL satanları duyunca insanlığımdan utanıyorum.
İskenderun limanında yangın çıkınca; bir takım görüntüler var. Yüzlerce Konteynır domino taşı gibi yıkılmış. Şu an can derdindeyiz ,daha o konulara gelmedik.
Kan verelım bu yaralı kardeslerımız. Afet bolgesınden guvenli illere gondereceklerdır.
Bir takım geri zekalı mı desem cahil mi desem, Diyarbakır'da gece 0 ın altına düşmeyecek miş , hipotermi riski yok filan diyor.
Ulan geri zekalılar +5 derecede de hipotermi olur.
Bir yetişkinin normal vücut ısısı yaklaşık olarak 37°C'dir. Bu ısı 35°C'nin altına düştüğünde Hipotermi ortaya çıkar. Hipotermi, vücudun uzun bir süre boyunca üretebileceğinden daha daha fazla miktarda ısı kaybetmesi sonucunda oluşur. Bu durum genellikle soğuk, rüzgarlı havalarda, soğuk sularda veya soğuk evlerde uzun süre vakit geçirenlerde ortaya çıkar. Ancak, yağmur ve ter bile vücut doğru giysiler tarafından yeterince korunmadığı takdirde vücut ısısında olağan dışı düşüşlere yol açabilir. Şiddetli hipotermi yaşamı tehdit eden önemli ve acil bir durumdur çünkü kişinin yaşamsal faaliyetleri için önemli organların çalışmamasına sebep olarak hayati risk oluşturabilir.
https://www.medicalpark.com.tr/hipot...lerdir/hg-1901
İşbank kullanan varmı ?,benim portföyümde bazı hisseler gözükmüyor,sadece maliyet hesaplama bölümüne girdiğimde gözüküyor,satmak istesem ana bölümde yoklar,ne moklar çeviriyor bu işbankası,mesaj gönderdim inceleniyor diyorlar,telefon etsem işcep ve mesaj bölümünde çakışma yapıyor görüşme yapamıyorum:seyt::seyt::seyt:
6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle yedi gün süreyle millî yas ilan edilmiştir. Bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 12 Şubat 2023 Pazar günü güneşin batışına kadar bayrağımız yarıya çekilecektir.
Depremden etkilenen insan sayısı 15 milyon deniyor. Başka söze gerek yok :(
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş: "Bu, yerel imkanlarla altından kalkamayacağımız bir felaket. Öncelikle arama kurtarma ekiplerine ihtiyacımız var. Dışarısı 2-3 derece. İnsanlar, hipotermiden hayatını kaybedebilir." (Habertürk)
Afad: Hayatını kaybedenlerin sayısı 1762, yaralılarımızın sayısı 12068 , yıkılan bina sayısı 5606
Sadece hatayd 1.600 bina yıkılmış. Belediye başknı söyledi
Bir çok kanalın haber yapma yeteneği yok. Tamamen magazinsel kanallar. Tlc, dmax, tv8, tv8.5
O yüzden ntv ye takmışlar fişi ntv yapıyor yayını
TCMB: Depremlere yönelik AFAD ve Kızılay gibi yardım kuruluşlarımız başta olmak üzere deprem bağış hesaplarına yapılan para transferlerinden ücret alınmaması yönünde Türkiye Bankalar Birliği ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği üyesi bankalara talimat
gönderilmiştir
Afad : Hayatını kaybedenlerin sayısı 2316’ya yükseldi
Afad : Saat 23:37'de Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 5.5 , saat 23:40'da Malatya Yeşilyurt merkezli 5.2 büyüklüğünde depremler meydana geldi
Bakan Nebati : Burada sıkıntı sosyal medyadaki yanlış haberler. Binalarda şehitlerimiz var, yaralılar var. Onlar da birçoğu deprem binalarından değil, depremden kaçarken yaralananlar vesaire."
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
TÜRK MİLLETİNE GEÇMİŞ OLSUN.
Hala laf ettirmiyorlar bu yönetime 20 yılda çivi bile çakmayan bu konuları kader taktiri ilahi gören zihniyet.
Ne diyeyim ben.
Hepmi bunları yaşayacağız.
Yeni binalarda yıkıldı.Rüşvet yiyip göz yumanlar haram zıkkım olsun hepinize.
Silindir geçti sanki ÜLKEMDEN.
AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 3 bin 381 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 bin 426 kişinin yaralandığını açıkladı.
Vesaire mi?
Dalga geçtikleri, aşşağıladıkları, hor gördükleri ne varsa başlarına geldi. 20 sene de gösteriş dışında hiçbirşey yapılmadığının kanıtı, yine halk kendi göbeğini kendi kesecek gibi duruyor.
Gelen videolarda yollar bomboş, yıkı binaların etrafında kimse yok. Sorsan NATO'nun en büyük kara gücüyüz. Hani nedereler, niye yardım ettirmezler.
Çimento şirketlerine yüklenen yatırımcılar
Her şirketin bir kapasitesi var, sonsuz kazanma durumları yok, ayrıca hükümetin ne gibi tedbir alacağıda belli değil (tavan fiyat gibi) uyanık geçenip öpülme durumunuz olabilir
Soylu dış ülkelere fırça çekiyordu,şimdi hazineyi soyup tamtakır bıraktıktan sonra yardım dileniyor,128 miyar dolar kaıyp para,suriyelilere harcanan 80 milyar dolar,deprem vergilerinide ütelediler,ülkede ağır ekonomik ağır koşullar yarattılar,bunun üstünede depremler felaketi bindi,çık bakalım işin içinden,zaten yangınlarda gördük ne yaptıklarını,deprem yıkıntılarının altında kalan çaresiz insanlarımız,zaten hipotermiden umutta kesildi ağır kış koşulları yüzünden.
Deprem bu ülkenin gerçegidir
Bundan sonrada olacak, İstanbul da da olacak, bilimsel gerçek
Devlet vatandaş işbirliği ile bu konuyu çözebilir
Ancak ne devlet ne de vatandaş çözme derdinde değil
Bu düzen böyle devam eder, kim gelirse gelsin