Hayret bugun şimdilik saglam duruyor ama nerdeyse 40 gundür düşüş içindeydi...
Printable View
Hayret bugun şimdilik saglam duruyor ama nerdeyse 40 gundür düşüş içindeydi...
Hiç guzel olmadi kaldirip verdiler gibi bir goruntu var haftaya kokusu çıkar bakalim
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görüntü o şekilde!
Alnus kaldırıp mal boşalmış gibi görünüyor!
Fakat başka plan olduğunu görebiliyorum.
Çok yakında anlaşılır.
Güzel günler yaklaşıyor. :plc:
Hızlı bir 70 denemesi olabilir?
Genel adına olmasa daha iyi ama
Adı üstünde Çakal!
Yapar mı, yapar?
Benim için balından yenmez olur. :cool:
Plan 70 olması değil.
Olduğunda anlarsınız. Güzel olacak, güzel. :one:
Hisse iyice dengesiz leşti...
Tahtacı ne yapsa ceza alıyor!
Hisse yükselse de, düşse de ceza alıyor.
Son ceza 12.7 Milyon fazla oldu.
O nedenle daha dikkatli bir yol izliyor.
Düşündüğüm gibi ise biraz daha sabır gerekiyor.
Dökülen dökülecek, kalan sağlarla yola devam edilecek.
Bu defa farklı olacaktır.
Takas ve AKD isteklerine benden başka cevap veren olmuyor...
Sorunuz boşta kalmasın, yine ben cevap vereyim...
Çok derine inmeden; Cuma günkü AKD işlemleri...
NOT: Aslında 2 grafik te aynı grafiktir. Meraklı olanlar için ilk grafikte Toplam LOT Miktarı da gösterilmiş durumda, 2. grafikte ise Net LOT sonuçları görülüyor...
https://i.ibb.co/yhkW1ps/PKART-AKD-T...-07-2024-1.png
https://i.ibb.co/TqpWXD0/PKART-AKD-N...-07-2024-1.png
Bu da hiçbir yerde bulamayacağınız, gün içi detaylı grafik...
https://i.ibb.co/9yqdkSw/PKART-AKD-N...-07-2024-2.png
Daha önceden "MLB" 'yi kapatmışım ve paylaşırken açmayı unutmuşum... :(
Arada böyle dalgınlıklarım oluyor. Kusura bakmayın... :Sad:
Güncel hâli...
https://i.ibb.co/6PWDnKK/PKART-AKD-N...-07-2024-4.png
ne güzel hisse gidiyordu cezalar ile frenlediler....bize gelince hemen ceza geliyor...uzerb günlerce tavan yaptı hisse 200 tl lerden 1100 tl lere gitti sonra geri çekildi tekrar yükseldi ceza kelimesi pek geçmedi....pkart bu konuda nedense şansız....herşeye rağmen bu ay 100 tl üzeri umudum var....mantıksız duruyor artık 100 tl altında fiyatlama....
kalav ortak arada yaz ne olacak sanki ceza yedin diye dünyanın sonu gelmedi hayat devam ediyor senin fikirlerin önemli...büyük montanlı yatırım yapan yatırımcı ortaklarımızın fikri önemli kimseye burada sataşmayalım onlar olmalı borsanın kuralı bu....büyük balıkta olacak küçük balıkta yoksa borsanın anlamı olmaz....
uzun soluklu bir trend olamadı pkartta....hissede çok daha yukarı gitme potansiyeli varken malesef yan satıcılarda güçlü görünen ve tahtacıyı zorluyorlar satışa..lot artırma derdindeler hala....tahtacıyı frenliyorlar....ne kadar güç o kadar köfte....ciddi hisse sahibi olan tahtacıyı zorlayan bir kesim var bu hareketlerden anladığım.....
ne güzel tepeden satıyorsun alttan istediğin fiyatı belirliyorsun seni almadan götürmüyor tahtacı....18 yıldır borsadayım kendimce fx piyasasında olsun borsada olsun teknik konuda iyi konumda olduğumu düşünüyorum ama ne hikmetse pkartta hiçbir analizim tutmuyor hep ters köşe oluyorum....sende müneccimlik var sanırım...
pkart para kazandırıyor ama burundan kıl ala ala kazandırıyor hiçbir zaman rahat para kazandırmadı....uzerb kadar olamadı biraz yürü ne var sanki 20-30 hareketlerin peşinde koşan tahtacı var....çok kazanmak istiyorsan çok yukarı süreceksin bu kadar basit.....ne kadar hareket o kadar bereket....herşey 10 kat arttı ülkede ama pkart tahtacısı hala küçük hesap peşinde....insanlar 4 hane hayal etmeye başlamalı ki marj yüksek olsun hareket alanı genişlesin...sığ sulardan ayrıl artık tahtacı denize açıl...
Müneccim değilim,
Tahtayı ve tahtacıyı okuyorum.
Yapabileceklerini, yapamayacaklarını öngörebiliyorum.
Tahtada 3 yıldan fazla zamanım boşuna geçti.
Bu zaman içinde çok şey öğrendim.
Beni bu kadar içeride tutmasının bir bedeli olacaktı!
Birkaç defa uyarmıştım.
İçeridekilerin trade yapmasından korkmuyor musun? diye.
Ciddiye almadı.
Devir döndü ve esaretten kurtuldum.
Tam benden kurtulmak üzereyken,
Tahmin ettiğim gibi yeniden,
Beni almak için aşağılara geliyor.
Aklınca tekrar içeri alacak ve bekletecek.
Bence sorun yok, 70 olsun, hatta daha aşağısı olsun,
Ne kadar aşağısı olursa benim için daha iyi.
Sürekli alabilecek param var.
Henüz sattıklarımın %30 'unu aldım.
Her düştüğünde muazzam karda oluyorum.
Artık başka yerden kazanıp, buradan bedavadan ucuza hisse alıyorum.
Buradakiler beni yanlış anlıyor.
Sen doğru anlamaya başlamışsın. :bravo:
Büyük para, büyük güç demektir.
Tahtacı benden çok güçlü ama
Beni küçümsediği için bu haldeyiz!
Belki aklı başına gelir ve beni döker götürür.
Beni dökemediği sürece bu şekilde tepeden satar, dipten alırım. :plc:
Aslında çok fazla almaya niyetim yok.
Tahtacının ısrarlı hataları yüzünden alıyorum, dayanamıyorum! :cool:
Bende hile yok. Yanıltmaca yok.
Satıyorum diyorsam satıyorum,
Alıyorum diyorsam alıyorum.
Çakal gibi gelip gaz verip,
Hisseyi aşağı sürükleyip herkesi ters köşe yapmıyorum!
Her zaman dediğinin tersini yaptı.
Bu defa nasıl yapacak göreceğiz?
Hayırlısı yakup bey olayı çözmüşseniz ne mutlu ben hala çözemedim....Hisse 130 tl lere dayandığında hiç 100 tl altına gider gibi durmuyordu dirençliydi....Tam tersine 150 tl ve üzerine gidecek izlenimi verdi hem seans içindeki duruşu hemde teknik olarak...Bu koşullarda satmak çok zordu satamadık doğal olarak....Sonuç hisse ciddi şekilde düştü...Kalav ortak konuştuğunda hisse düşüyor diyorsun bunu öğrenmende güzel...Ben bu hisseyi kalav önerdiği için aldım ona inandım aldım normalde başkalarının tavsiyesi ile asla hisse almam ama pkart ilk oldu açıkçası....Pkart aldığım için pişman değilim en azından yatırımcı olmayı öğretti....Bu tip hisselerin tarzı farklı bunu öğretti...
Ben karamsar değilim ortak sadece çok ciddi ters köşe yaptı gerek yoktu....Şirket bilançosu temel olarak olgunlaşmaya başlamışken hissenin langur lungur hareket etmesi hoş olmadı...Hisse hareketleri anlamında daha çok ekmek yemesi gerekecek sanırım...Ne oldu da hisse zirveye % 50 uzaklıkta....Bende başka hisseler var inan tahtacıları geri vites yapsa bile hemen toparlıyor güç başka birşey....
Algı… borsanın %80 i demişti bir dost
Bofa kendi oluşturduğu poztif algının tersini yapmaya başlayınca borsayı bizden iyi bilenler de ona eşlik etmiş olduğu görülüyor . Pkart tam borsa okulu …
He bu da bi stratejimi ? güvenmeyenleri görmek için ? göreceğiz kü ben öyle düşünüyorum cuma günü de bi yukarı durumunda neler oluyor bi göreyim dedi sanki .
Göl kıyısından izlemeye devam
Saygılarımla
Bugün ufak ufak yukarı alıyorlar, hacim pek artmadı henüz; tarihi zirvelerinde dolaşırken milyon lotluk hacimler yapıyordu, sabırla takibe devam , ytd.
Bakalım iyi bir gün olacak mı pkart son sert düşüşünden sonra kendini toparlayıp tırmanmaya başlar mı takibe devam , bütün kylara bol kazançlar , ytd.
Gecmisteki euro zirvesi 2.49 euro civari 88-90 hattı buranın üstü haftalik kapanislar onemli bence umarim salmaz aşağı
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanılttı mı hayır yanıltmadı alnustaki karaktersiz mayacı tahta tavana giderken satış yaparak gene mal çıktı, bir insan bu kadar mı karaktersiz olur mu ve evet cevap olur , ytd.
Valla Tgsas Tmpol tarzi benzer sermayeli hisselere bakiyorum bu yine iyi duruyor simdilik. Son 6 ay yatayda takilsa simdi 50 tl olsa kimse garipsemezdi heralde. Yeni zirve hareketi gelirse muhtemelen 2. ceyrek daha iyi bir bilanco gorecegiz, asıl sorun bu adamlar büyük mali nereden dagitacak. 3. ceyrek mi yil sonu mu seneye mi ??? Belki de mal dağıtılıyor ?!! yani burda yatirimi olanlar bunu goze alsin sonra vay o satti vay bu aldi diye içine sizlansin lutfen...GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
isteseler fizana götürürler şartlar uygun...şimdiki 100 tl nin enflasyon karşılığı 10 tl o yüzden hedef daha yukarı olmalı....1000 tl olur mu demek lazım...para 10 kat değersizleşmiş durumda müthiş enflasyon var...
Bundan 1-2 sene önce 100 tl büyük bir hedef fiyattı ama artık birşey ifade etmiyor...
Bu hissenin içinde üç beş tane paydaş var neden bu hissede olduklarını anlayabilmiş değilim tek bildikleri kalav aldı kalav sattı öyle dedi böyle dedi niye burada olduklarını kendilerinin bile bildiğini düşünmüyorum biz bu hissede almak için hiçbi sebep yokken pozisyon aldık şirketin bütün politilarına rağmen ve hâlâ daha almak için bi sebep olup olmadığı meçhul biz göle maya çaldık bu çok büyük bi risk göl maya tutar tutmaz ya nasip dedik mızmızlanıp durmuyoruz kendi kararımız sizde adam gibi kararlarınızın arkasında durun delikanlı olun ona buna ... atmaktan vazgeçin ağlama duvarına çevirdiniz forumu iyice isteyen üstüne alınabilir kendi kararlarını verebilen ve arkasında duran bütün paydaşlara selamlar
elinde bizim bildigimiz 600 kusur bin lot olan birisini..ben olmasamda birileri kale alir..buraya gelip satmicam aksina alacagim demek o inanan insanlari yonlendirmeye girer.
spk pek te haksiz sayilmaz bence bu hissede islemi yasaklanmali. ..ben onun tersine islem yaptigim icin beni etkilemior..etkilenenler oluyordur…
Biz neden burda olduğumuzu biliyoruz burada senden eski ve senden çok düşük maliyetliyim senden de çok lotum olduğunu iddia ediyorum ve burada bir cok kişiden.
Ama sizin burada ne için yazdığınız ve kime hitap ettiğiniz kime yalakalık güzelleme yaptığınız belli oluyor aynı dili ve aynı kelimeleri kullanarak . Biz birine birsey yaziyorsak diyorsak birak o savunsun kendini sen değil.
Kralarthur çok teşekkürler , burada kim kimin uşağı yalakası zaten yıllar içinde belli oldu, adam gelmiş defalarca ceza yemiş dolandırıcı adamı savunuyor, size tekrar teşekkür ediyorum bol kazançlar diliyorum , zaten alnustaki şahsın malı bayağı azaldı alnustan satmış gibi yapıp farklı kurumlardan topluyorsa bilemem , bütün kyların kazanmasını dilerim , ytd.
Arkadaşlar paydaşlar isim vermedim ama birkaç arkadaş birşeyler karalamış söylenenlere cevap vermeyeceğim kendimle bi hasbihal diyelim sevdiğim bir kaide var muhakemesi zayıf insanlara en güzel cevap sükuttur diye ben okuduğumdan izlediğimden bir şeyler çıkarmaya çalışan bir insan olduğumdan bu insanlardan birşey anlayamadım herşeyde ve kerkesde bi mana olacak diyede bişey yok bazı şeyler manasızda oluyo Güzel bi kaide daha var insan çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batırmalıymış Borsa'da hiç kimse hiç kimseye para kazandırmak için mücadele vermediğinin de farkında olmak gerek burada diğer paydaşları rahatsız etmenin de bir manası yok ha bide kızmakta yok bütün paydaşlara bol bereketli kazançlar